6.kolo Fiorentina - ROMA

5.10.25
Nedele
15hod

v tv sport to neni,protoze dali opet prednost(EL) Vitikovi
Edin ceka na prvni gol…tak snad si pocka

V TV to zase není? To jako fakt dali přednost Boloni s Pisou? No, ty vole...
Jak nemám relive na večer, tak jsem v neděli odpo pasé. Tak si holt odpočinu ještě před repre pauzou.
Každopádně daje!

Last edited:

Fiorentina vs. Roma – probable line-ups​

Fiorentina (3-4-2-1): De Gea; Pongracic, Marí, Ranieri; Dodò, Mandragora, Nicolussi Caviglia, Gosens; Fazzini, Gudmundsson; Kean.

Roma (3-4-2-1): Svilar; Çelik, Mancini, Ndicka; Wesley, Koné, Cristante, Tsimikas; Soulé, Pellegrini; Dovbyk.

Fiorentina (3-4-2-1): De Gea; Pongracic, Marí, Ranieri; Dodò, Mandragora, Nicolussi Caviglia, Gosens; Fazzini, Gudmundsson; Kean.
Roma (3-4-2-1): Svilar; Celik, Mancini, Ndicka; Wesley, Cristante, Koné, Tsimikas; Soulé, Baldanzi, Dovbyk.
Potěšil že dál šanci Baldanzimu

to akože nedávajú v TV ? retardi celá stanica sport....tak len online,po hanbe zo štvrtka snáď za 3 body

scr

Góly parádní . Hlavně nezaspat a bránit keena. Hráli jsme proti sluníčku , teď by to mohlo být lepší. Tři nody by byly super

Dajeeee
Krásný 3 body
Víc šťastné než rozumné
O to cennější, že jsme to otočili

Po úvodní hrůze dobrý. Dominantní výkon v posledních 15 minutách. Cristante 👍👍👍 Balda nevypustil jedinej souboj, mě se líbí jen musí být efektivnejsi.

Góly pěkný.

Dvě břevna 😎❌

Paolo konečně zpět ❤️💛

Stejně si nemůžu pomoct, ale ta hra je celá nějaká zvláštní.

1759677047146.png
Užijme si to aspoň na chvilku 🙃

Viděl jsem posledních 20 minut + sestřih. Je mi jasný, že jakmile přijede někdo, kdo má útočníka, tak naše obrana je v totálních hovnech a musí zachraňovat buď Svilar nebo štěstí. Na hrotu může hrát klidně Paulo, protože oba ty komedianty co tam máme strčí v klidu do kapsy.