5. kolo: İstanbul Başakşehir vs. ROMA

Čtvrtek, 18:55 (už), Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, Istanbul.

Dost možná rozhodující zápas skupiny. Pokud prohrajeme, Turci postupujou a pak zbejvá jeden flek, o kterej bojujou vlastně tři týmy. Prostě tady nesmíme ztratit, žádnej kalkul.

Blbý je, že oproti minulýmu utkání jsou v obrovským laufu, v EL dvakrát po sobě nedostali gól a nemaj žádný vážný zraněný. I hráči jako Turan, Škrtel, Crivelli mají dobrou formu. V posledních deseti soutěžních duelech neprohráli ani jednou.

My jsme za poslední čtyři venkovní zápasy hned třikrát prohráli. Navíc jsou mimo Pastore s Florenzim. Vrací se ale Mchitarjan a Spinazzola.

Postavil bych to takto:

López - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Diawara (ten se mi proti Brescii hodně líbil), Veretout - Ünder, Zaniolo, Perotti - Džeko.

Jedinej otazník je, jestli Perotti, nebo Zaniolo na kraj a do středu Pellegrini.

Dávaj to na Nova Sport.

Daje!!

Od rána čtu na netu prohlášení nejrůznějších komentátorů a redaktorů, někdy i osobností z italskýho prostředí a všechny maj jedno společný - vykašlete se na Evropskou ligu, je to pod naši úroveň, soustřeďte se na ligu. Typický Italové, chtělo by se říct. Tohle na nich nemám rád, dlouhodobě je to vidět i u Lazia. EL se prostě nebere vážně. Nechápu proč. Taková Sevilla si na ní udělala jméno...

Za mě též lepší vyhrát EL (už proto, že jdeš automaticky do prvního koše CL další sezony, jestli se nepletu) než nic, resp. než vypadnout ve skupině, kde je Basaksehir a Wolfsberger.

Osobně jsem proti tomu to vypustit, na naše poměry je to zbytečný a neopodstatněný luxus. Skutečně nejsme 1. liga evropským měřítkem.

Přesně. I když v Římanech je to asi nějak zakódovaný. Jako kdybysme neustále vyhrávali Scudetta a nechávali Juventusu jenom náskok. Tvrdím, že Evropská liga je důležitá soutěž z mnoha důvodů a my si ji nemůžeme nechat uniknout. Tím spíš, když argumentem je, že se musíme radši soustředit na ligu. Myslel jsem, že proto by v kádru mělo být tolik kvalitních hráčů, abysme dvě soutěže zvládli bez větších problémů. A to., že jsme pořád zraněný, neberu. Tyhle myšlenky jsou zakotvený ve fanoušcích už dlouho.

To bysme pak fakt spadli na úroveň Basaksehiru nebo Wolfněco...

Jako souhlasím se všema i s tím, že EL je jak druhá liga. Vyhrát celou EL dává smysl, ale to je kurevská dřina.

AS vs. Evropska liga, to je znamej pribeh, resili jsme to tady mnohokrat a mel jsem pocit, ze se ten pristup oproti minulosti zlepsil a vetsinou jsme vypadli v PO s nami podobnym tymem s jinych velkych lig nekde ve ctvrtfinale, coz je zhruba nase dlouholeta uroven. AS je stejna kategorie jako dejme tomu Leverkusen, Lille nebo Schalke, a ze jsou nekteri fanousci AS slepi je jina vec. Krome toho, i EL vydelava penize, vstupny a tak.

Vyhrat tu soutez je ale samozrejme tezky a nejspis nad nase sily, je potreba to ale aspon ferove zkusit, kadr na to mame sirokej dost. Meli jsme trochu smulu a bodu jsme meli mit vic i s tim profesorskym pristupem, tak schvalne jak se s tim ted poperem. Nepostup je ostuda.

Kluci nebvypadaj vylozene nervozne, ale tolik nevynucenejch chyb v rozehravce, hlavne kolem poloviny, jsem fakt uz nevidel...

Super!

Pada nam to tam, zatim super. Pellegrini pred tim pasem nejspis faul, ale je docela osvezujici divat se na fotbal bez VARu popravde.

Snad se tam v druhy puli ukazou hraci jako Kalinic, Perotti nebo Under, kteri by mohli mit motivaci, abychom to zase nevypustili klasicky

Teda dneska zatím příkladnej přístup

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk