5. kolo: İstanbul Başakşehir vs. ROMA

Nadhera! Krasne nam to tam pada. Nikdo vylozene spatnej, i kdyz porad sost kazime rozehravku. Doufam v Undera, docela jsem se divil, ze nesel od zacatku. A mozna Perottiho.

Jsem zatím spokojen :daje: myslím, že hrajeme lépe nez oni (měli brejky)kde to za stavu 0:0 napral do našeho obránce.nahry od Pelého krásné :tlesk: střídal bych dzeka ať si odpočine

Dementi turecky.

Kazdopadne Spina konecne na svy pozici a setrime Kolarova, parada.

Dobrý. Ba perfektní. Kolarov, Džeko a Pelle s rozbitou škeblí kvůli těm dementům si odpočali, a to je dobře. Jediná škoda, že kvůli debilnímu sudímu a penaltě za Smallingovu hlavičku nedáme první flek.

Mně ten diawara nepřišel tak špatnej, až na tu chybu před kolarovovou zlutou. Hraje strašně moc míčů. Je takovej jako divnej, ale docela mi vyhovuje :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Mně ten diawara nepřišel tak špatnej, až na tu chybu před kolarovovou zlutou. Hraje strašně moc míčů. Je takovej jako divnej, ale docela mi vyhovuje :D

Presne, me se tam libil. Dokonale naplnuje termin “chlap na cernou praci”. A myslim to spis jako lacinej for, ne jako rasismus...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Dobrý. Ba perfektní. Kolarov, Džeko a Pelle s rozbitou škeblí kvůli těm dementům si odpočali, a to je dobře. Jediná škoda, že kvůli debilnímu sudímu a penaltě za Smallingovu hlavičku nedáme první flek.

To prece muzeme. Staci, kdyz v poslednim kole udelame lepsi vysledek na Borussia.

Ja jsem nadsenej. Zacinam dokonce chapat, proc Fonseca stavi Zaniola na kraj a ne na stred. Jednak kvuli Pellegrinimu, kterej je proste paradni s citem pro hru, dynamickej a elegantni, a jednak proto, ze Zaniolo si hrave vodi obrance sprintama po strane a dokaze se rychle dostat az vapnu.

Bravo Ragazzi, dneska se mnou koukala i manzelka a libilo se ji to. Obecne na fotbal nadava, tak jsem rad, ze ji vychovavam. Na turecky fanousky i nadavala.

Skvelej Smalling, Dzeko, Pelle a Veretout, trochu me zklamal Mancini s Kluivertem. Kluivert porad hraje v rovine nuda bez napadu a energie - zablesk a gol. Neni to tahoun jako El Shaarawy. Dneska me stvala ta rozehravka, ztraceli jsme zbytecne a moc casto...

Ale vyhrali jsme, priste nam k postupu staci bod a to je hlavni. Daje

Largo napsal:
Ja jsem nadsenej. Zacinam dokonce chapat, proc Fonseca stavi Zaniola na kraj a ne na stred. Jednak kvuli Pellegrinimu, kterej je proste paradni s citem pro hru, dynamickej a elegantni, a jednak proto, ze Zaniolo si hrave vodi obrance sprintama po strane a dokaze se rychle dostat az vapnu.

Bravo Ragazzi, dneska se mnou koukala i manzelka a libilo se ji to. Obecne na fotbal nadava, tak jsem rad, ze ji vychovavam. Na turecky fanousky i nadavala.

Skvelej Smalling, Dzeko, Pelle a Veretout, trochu me zklamal Mancini s Kluivertem. Kluivert porad hraje v rovine nuda bez napadu a energie - zablesk a gol. Neni to tahoun jako El Shaarawy. Dneska me stvala ta rozehravka, ztraceli jsme zbytecne a moc casto...

Ale vyhrali jsme, priste nam k postupu staci bod a to je hlavni. Daje

Largo napsal:
Kluivert porad hraje v rovine nuda bez napadu a energie - zablesk a gol. Neni to tahoun jako El Shaarawy.

Tá prvá veta mi presne evokuje charakteristiku El Shaarawyho.

Ja som to nevidel bohužiaľ, aj keď som si to konečne o 9 išiel spustiť... Výsledok potešil.

scr

Peknej fotbal i kdyz nektery rozehravky opravdu spatny. Kix Diwary taky nepochopitelny...jinak fajn vykon. V poslednim zapase doma by to mela byt jen formalita a stad klidny tri body...ale clovek u AS nikdy nevi :)

Largo napsal:

To prece muzeme. Staci, kdyz v poslednim kole udelame lepsi vysledek na Borussia.

Jo, ale za předpokladu, že oba vyhrajeme, rozhoduje vzájemnej.

Largo napsal:

Jo, ale za předpokladu, že oba vyhrajeme, rozhoduje vzájemnej.

Jasně, potřebujem pomoc Turků...