Já spokoSushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:Kdo by to řekl, že půjdem na snad jedinej neporazenej tým v Evropě
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Co neporaženej, ale oni neztratili ani bod. Navíc se jim vrací Calhanoglu.
jj, špatně jsem se vyjádřil
snad to nebude bolet, myslim, že by tomu slušela taková ta plichta 2:2, co? :wink:
samozřejmě můžeme i urvat tři body, ale známe se, když někam jedeme moc namistrovaný, přivážíme vejprasky
klida napsal:jsme hrozně průměrnej tým
dva goly z rohu, jeden z penalty, to je jak kdyby to trenoval Sam Allardyce
co třeba kdyby někdo nedosral mercato a místo Pedra tam bylo na konci čerstvý křídlo?
celej internet na ně pěje ódy kdovíjak dlouho, ale dalo se to hrát
všechno šlo přes Karsdorpa, ale střídání to překvapivě moc nevyřešilo, naštěstí se Pioli smiloval
na to RWB jsou samý příjemný alternativy, ať už se uzdraví Calafiori a můžeš mít pocit, že to někam směřuje
Theo Hernandez je nejvíc slizkej hráč celý ligy a že konkurence je velká, kdyby nebyl fotbalista, tak je homosexuální prostitut
klida napsal:jsme hrozně průměrnej tým
dva goly z rohu, jeden z penalty, to je jak kdyby to trenoval Sam Allardyce
co třeba kdyby někdo nedosral mercato a místo Pedra tam bylo na konci čerstvý křídlo?
celej internet na ně pěje ódy kdovíjak dlouho, ale dalo se to hrát
všechno šlo přes Karsdorpa, ale střídání to překvapivě moc nevyřešilo, naštěstí se Pioli smiloval
na to RWB jsou samý příjemný alternativy, ať už se uzdraví Calafiori a můžeš mít pocit, že to někam směřuje
Theo Hernandez je nejvíc slizkej hráč celý ligy a že konkurence je velká, kdyby nebyl fotbalista, tak je homosexuální prostitut
Largo napsal:Taky jsem byl spokojenej. Máme dost zraněnejch hráčů, jediný slabý místo v základní sestavě je pravej bek. Jinak se mi to ale líbí, i Pelle takhle trochu staženej. Ta obrana byla včera nezkušená, bylo to znát, ale zase má velkej potenciál.
Současný AC je prostě někde jinde, reálně.