5. Kolo AC Milán Roma

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:
Kdo by to řekl, že půjdem na snad jedinej neporazenej tým v Evropě

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Co neporaženej, ale oni neztratili ani bod. Navíc se jim vrací Calhanoglu.

jj, špatně jsem se vyjádřil
snad to nebude bolet, myslim, že by tomu slušela taková ta plichta 2:2, co? :wink:
samozřejmě můžeme i urvat tři body, ale známe se, když někam jedeme moc namistrovaný, přivážíme vejprasky
Já spoko

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Postřehy odjinud
Objektiv

Když šel rozhodčí na plac 20.41 ...manželka mě říkala ať nenadavam,že děcka ještě nespí
Jak vysvětlit Edinovi aby tak hrál proti Udi,Janovu atd
Marash se vykoupil
Pelle je na špinavou práci,ale co ho zkusit ala naroďák
Mohl by Smalll něčemu zabránit?
Sparta musí dostat tak 5 kousků
Musí to být těžké hrát na Ibru...dává jim to pěkně žrát ,ale zvládají to
Mirante?takový elegantní kafičkář jak se zašpinil👍
My jsme dali 2 kusy z rohu?rohu?

3:3 sluší díky za večer :danko:

Pico to byl adrenalin 😁😁😁penalty ani jedná za tu naši jsem se styděl a sudí dokázal vykouzlit ještě lepší 😂😂😂 remíza zasloužená ikdyz nás trochu více podržel Mirante,my mohli některé útoky lépe řešit škoda že tam bylo hodně špatných nahrávek ale jinak dobrý Ibanez nejlepší z obrany toho Smolinga tam potřebujeme ať to drží a pak půjde celý tým nahoru.ja jsem spokojen chuť hrát jsem viděl a nikdy bych neřekl ale chtěl jsem pak ať nastoupí Bruno 🙉🙉🙉 místo Karsdorpa.Ve ČT evropská to bude luxusní sestavicka

jsme hrozně průměrnej tým
dva goly z rohu, jeden z penalty, to je jak kdyby to trenoval Sam Allardyce
co třeba kdyby někdo nedosral mercato a místo Pedra tam bylo na konci čerstvý křídlo?
celej internet na ně pěje ódy kdovíjak dlouho, ale dalo se to hrát
všechno šlo přes Karsdorpa, ale střídání to překvapivě moc nevyřešilo, naštěstí se Pioli smiloval
na to RWB jsou samý příjemný alternativy, ať už se uzdraví Calafiori a můžeš mít pocit, že to někam směřuje
Theo Hernandez je nejvíc slizkej hráč celý ligy a že konkurence je velká, kdyby nebyl fotbalista, tak je homosexuální prostitut

klida napsal:
co třeba kdyby někdo nedosral mercato a místo Pedra tam bylo na konci čerstvý křídlo?
všechno šlo přes Karsdorpa, ale střídání to překvapivě moc nevyřešilo, naštěstí se Pioli smiloval
na to RWB jsou samý příjemný alternativy, ať už se uzdraví Calafiori a můžeš mít pocit, že to někam směřuje
Theo Hernandez je nejvíc slizkej hráč celý ligy a že konkurence je velká, kdyby nebyl fotbalista, tak je homosexuální prostitut

Dosud nezodpovězená otázka Bruno či Santon?Není Calafiori nalevo?Já myslím,že místo mercata se řešili věci jak stabilizovat klub atd atd ....myslím,že Fonseca(jsem jeho příznivec)je pro nás adekvátní,rozvojový trenér ....mimochodem kde se našel Pioli?

Keby som chcel pozerat na fotbal, kde sa vela nezmyselne beha, kukal by som na Premier League. Tam aspon ti chalani vedia vacsinou kopat a nepiju (cau Bruno!).

Fun Fact - Rafael Leao mal dnes o dve asistencie viac, nez za celu svoju doterajsiu karieru v AC. To asi hovori za vsetko.

Ten mancaft je hrozny. Furt je priserne drahy a pritom tak nejak na lavici neni nikto, koho by si tam chcel dat a nemal z toho panicku hrozu.

klida napsal:

jsme
ale třikrát jsme vyrovnali proti prvnímu v tabulce, co neztratil zatim ani kytku
dvakrát z toho jsme dostali gol hned po začátku poločasu a jednou z pětky, co nebyla (ani naše nebyla)
hledám pozitiva

edin

https://twitter.com/paoloasr81/status/1320851325291290625?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1320851325291290625%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.carlozampa.com%2Fviewtopic.php%3Ft%3D194178

:mrgreen:

Hele, já bych to též tak černě neviděl.
Třikrát jsme srovnali na půdě vedoucího klubu, co zatím všechno vyhrál.
Minimálně ofenziva je výborná, fakt ne průměrná, obrana průměrná je, ale uvědomme si, že nebyl Smalling.
Na lavce byl Carles Peréz a mimo Smalling, Diawara nebo Zaniolo. A propos - kdy jsme byli od dob Capellova Říma víc než "průměrnej" (za mě spíš nadprůměrnej) tým? Já vám nevím, ale mně to prostě tak hrozné nepřijde. Ano, x let jsme měli Frančeho s Danim, kteří z lásky nikdy nikam neodešli, a udělali to, co nás občas dostalo nahoru (třeba nějakej ten bod od titulu), ale tak jak tak jsme 13 let vyhráli leda hovno. A k těm dvěma typy jako Cicinho, Matteo Brighi nebo Jeremy Menez.
My jsme byli vždycky klub druhého sledu, tohle byl prostě slušnej výkon včera, hotovo.
daje

scr

No me osobne se slozeni tymu libi i herni projev. Myslim, ze kdyby to bylo hecly publikem, tak plichtit nebudem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taky jsem byl spokojenej. Máme dost zraněnejch hráčů, jediný slabý místo v základní sestavě je pravej bek. Jinak se mi to ale líbí, i Pelle takhle trochu staženej. Ta obrana byla včera nezkušená, bylo to znát, ale zase má velkej potenciál.
Současný AC je prostě někde jinde, reálně.

Largo napsal:
Taky jsem byl spokojenej. Máme dost zraněnejch hráčů, jediný slabý místo v základní sestavě je pravej bek. Jinak se mi to ale líbí, i Pelle takhle trochu staženej. Ta obrana byla včera nezkušená, bylo to znát, ale zase má velkej potenciál.
Současný AC je prostě někde jinde, reálně.

Suhlasím, že máme potenciál a môže do do ďalších zápasov byť len lepšie. Nesúhlasím ale s tým, že AC je proste nekde jinde, reálne, lebo nie je. Včera nepredviedli nič extratriedne.

Souhlasím s tím názorem na penalty. Když pískl nesmysl pro nás tak by mě ani ve skutečnosti nenapadlo, že ještě větší nesmysl pískne proti nám.

Bod super, ten Leao z AC je skvělej.