5. Kolo AC Milán Roma

Docela mě to zatím ba. Ne že by to bylo úplně calcio champagne, ale hrajem vyrovnanej zápas s prvním a nejde o ty černobílý zmrdy

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Pro Kumbullu těžká zkouška ...Dzeko pomalu střední záložník :shock: škoda že není pro oživení Carles Pérez

Ležet zádama za zdí, tohle musel vymyslet pouze vypatlanej fotbalista tvle. Jen počkej až dostaneš plnou do ledvin budeš se tvářit jinak.

masterhunter napsal:
Ležet zádama za zdí, tohle musel vymyslet pouze vypatlanej fotbalista tvle. Jen počkej až dostaneš plnou do ledvin budeš se tvářit jinak.

Dělá se to dnes a denně

Pro celou mladou obranu je to těžké musí se sehrát, Mirante super i my máme šance tak snad se to urvem na naší stranu.Za mě cajk snad jen Karsdorp by mohl mít více odvahy zaútočit mohl párkrát jít a raději to zasekl a vrátil zpět ale jsem zatím spokojen.oba týmy hrozí ze standartek remíza asi zasloužená

To ležení za zdí je hrozná uchylarna

A souhlasím, že dost plnou na krční páteř třeba musí být taky supr

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Pro Kumbullu těžká zkouška ...Dzeko pomalu střední záložník :shock: škoda že není pro oživení Carles Pérez

Taky me prekvapuje, kam az Edin chodi pro ty mice (a Pedro ostatne taky)
Skoda Carleze, on by to ke konci utkani mozna rozhybal.

HugoBoss27 napsal:
masterhunter napsal:

Dělá se to dnes a denně

Vidím to poprvé v životě a hlava mi to nebere.

Stejně asi jako dva góly na začátku poločasu.