4. zápas skupiny, Roma - Leverkusen

Mám se smát, nebo brečet ? Oni jsou fakt vypatlaní a neuměj se hecnout a dojet ten zápas ?

Podle me jsme jeden z nejhorsich tymu v dejinach cely souteze Ligy mistru...

90210 napsal:
Podle me jsme jeden z nejhorsich tymu v dejinach cely souteze Ligy mistru...

tady nejde o to, jestli jsme nebo nejsme nejhorší, tady jde o to, že zahraješ excelentní poločas, na úrovni světové špičky, kterej měl být 5:0 nebo 5:1, uplyne 5 minut druhé půle a je to 2:2... a to je furt dokola. furt.

scr

No pekne a jeste Flore zranenej..takze v derby urco nebude..me mrdne..pak nema clovek chlastat :)

začiatok 2. polčasu som nevidel, keď som prišiel a uvidel skóre 2:2, tak ma skoro excelentne vyjebalo! ale teraz penalta a Míííra góól, tak verím, že to dáme, DAJEEEEE :sala:

scr

Dopadlo to dobre..porad jsme ve hre...ted uz uprit zraky k derby a rostrileni Lazia

Ty vole moje nervy. My romanisti máme fakt těžký život! Dneska zas kurva haluz. Ani nedokážu popsat co jsem cítil když jsem viděl že Salah ten míč minul (než sudí odpískal pecku). Nebudu ani nijak hodnotit, jsem rád za 3 body.

btw. co se stalo Maiconovi? Jsme vůbec nepostřehl že odešel

Ja, ano som rad, ale neviem ako dlho takto vydrzim. Este ze som mlady, nezavidim vam ostatnym starsim tuto. Srdiecko nervy a tak.

Ty vole. poslednych 30 minut sme ale oddreli. za to som rad.

:roma: