4. zápas skupiny, Roma - Leverkusen

Maicon si jakdyž natáhl stehenní sval při skluzu.

Fandit Římu je fakt úděl. To je o nervy, o infarkt, o zdraví. Ale je to tam - v kontextu celého zápasu navíc zcela zaslouženě, a to je dobře.

Mam psychicky narocny zamestnani, synovi rostou zuby, takze skoro nespi a do toho vseho tohle!

#mojejatraubohy

rozdiel fanusika bayernu a rima......fanusik bayernu si fajci kubansku,vylozene nohy a pivo v ruke.......fanusik rima obhryza nechty,vgatiach nasrate a spoteny ako prasa ...

neexistuje ine muzstvo na tejto planete, pri ktoreho zapasoch by clovek zazival nieco podobne.
Bandiera Florenzi to po vystriedani krasne ilustroval, po tom ako striedal davali polovicu prenosu len na neho zabery... :D *omg* :zed: :joooo: :sala: :mrgreen:

scr

Agostino napsal:
neexistuje ine muzstvo na tejto planete, pri ktoreho zapasoch by clovek zazival nieco podobne.
Bandiera Florenzi to po vystriedani krasne ilustroval, po tom ako striedal davali polovicu prenosu len na neho zabery... :D *omg* :zed: :joooo: :sala: :mrgreen:

doufam, ze bude na derby, ze se mu jen zarizly trenky mezi pulky nic vaznejsiho :)

ted se podivam na Ct4 co tam reknou :D Asi jen to ze kdo se diva na Rim ten se nenudi :D

neviděl jsem, sledoval jsem na fb a livescore, tragickej zážitek
daje Roma daje
ale furt jsme v průšvihu...

Viděl jsem první poločas, pak musel na noční. Do práce jsem se dostal asi 21:50 ve skvělý náladě, sedl jsem si, zapl mobil a livescore, protože jsem si říkal, že už chvilku hrajou tak jen tak mrknu a akorát se rozsvítilo 2:2...v tu chvíli jsem nevěřil. :mrgreen: Každopádně to dobře dpadlo, takže jsem neměl celou noc posranou. Bojujeme o postup, nic není jistýho. Barca už je v klidu a je schopná v Německu prohrát. Teď Lazio... :roma:

Zajimava skupina, nedivil bych se, kdyby Leve v Borisově plichtilo
My sme hráli (opět) 70 minut skvěle....ale během těch dvaceti minut sme schopny všechnu tu dřinu zahodit