4. zápas skupiny, bayern-ROMA

K zápasu sa nevyjadrujem, nevidel som ho.

Ale čo sa to tu zas kurva rozbehlo? Vyhodte Sabatiniho a s ním pre istotu aj Garciu, Bonparta a Pallotta nech to predá, ne? Ten tím sa v pohode kvalifikuje do CL aj nabudúci rok a opäť sa posilní. Buduje sa tu nejaká značka, nie sú neobmedzené zdroje (ktoré mimochodom také PSG má a hrá trikrát väčšie hovno, než Rím), tak čo ako čakáte? Zabudli ste, kde bol Rím ešte predvlani?

Souhlasím s příspěvky, že je třeba si uvědomit, že jsme hráli s Bayernem, kterej zválcoval třeba i Barcelonu. Real s Bayernem nemají konkurenci, my hráli to, na co proti takovýmu týmu máme. Nevidím v tom tragédii, prostě prohra s nejlepším týmem na světě. Víc mě mrzí ten domácí debakl, kterej se jen tak nezapomene. :(

danko10 napsal:

Ale čo sa to tu zas kurva rozbehlo? Vyhodte Sabatiniho a s ním pre istotu aj Garciu, Bonparta a Pallotta nech to predá, ne? Ten tím sa v pohode kvalifikuje do CL aj nabudúci rok a opäť sa posilní. Buduje sa tu nejaká značka, nie sú neobmedzené zdroje (ktoré mimochodom také PSG má a hrá trikrát väčšie hovno, než Rím), tak čo ako čakáte? Zabudli ste, kde bol Rím ešte predvlani?

:Ok: :Ok: :Ok:
Po dlouhý době jsem to tady otevřel a nestačím se divit.

Maritazzi napsal:
To sou zase věci. Hrajeme s jedním ze dvou top týmů planety, kterej je s Realem po všech stránkách úplně jinde než zbytek světa - samotná organizace, finance zázemí, tým a dělá se tragédie z toho, že prohrajeme 2:0. Nejeli jsme tam vyhrát, ale kterej tým jede? Máme v obraně Torosidise a Holebase/Colea, to prostě nemůže stačit na individuální kvalitu Bayernu a přesto se jí dneska dařilo dost omezovat. My jsme na začátku vývoje, ten tým je zatím dobře nastartovanej, s většinou světových týmů může něco uhrát, ale Bayern je o patro výš a já jsem spokojenej s tím, jak jsme dokázali odehrát zápas odzadu, úplně jinak než na co jsou hráči zvyklí.
Ve skupině jsme druhý, máme superreálnou šanci postoupit, pošetřili se konečně hráči na neděli a do týmu se brzy vrátí Maicon, Castan a Kevin. Taky mě sere, že nemáme kvalitu na becích, ale Sabovi věřím, že to v zimě napraví. Je naprostá blbost po roce a půl tady vyšilovat po dvou nepovedených zápasech a jednom venkovním Bayernu, kterej jsme jeli tak nějak se ctí odehrát.

danko10 napsal:

:!: :!: :!: :!: :!:

Tolik hejtů po dvou porážkách s týmem, kterej je prostě jinde, to jsem fakt nečekal. Ano, ten levej bek se Sabovi fakt nepovedl, a při zranění Maicona jsme v řiti i napravo, navíc je out Castan, tak nastoupili 3 DM - a pak se nemohlo očekávat bůhvíjaké gala. Samozřejmě, můžem spekulovat, co měl nebo neměl Rudi udělat, ale když chtěl hrát fotbal, jak to kurva před 2 týdnama dopadlo? Teď to zavřel, a zase špatně? Co má podle některých z vás asi tak dělat? Ježišikriste... Až dáme dohromady obranu, vrátí se Castan a Maicon, navíc i Kev, bude to zas o něčem jiném! Ano, úkol je levej bek, ale krom toho, že rozhodně nelámu nad Cholevasem hůl, je to jediný místo, kde vidím problém. Teda krom gólmana, kde je jasné, že musí někdo přijít, přirozeně. I proto se ale píše např. i o tom Čechovi. Takže klid, ragazzi, teď je potřeba uhrát aspon kříž v Moskvě a uvidíme, co poslední zápas. Hlavně se z toho neposrat! Fandíme!

Inak s tym golmanom este. Ten Skorupski sa vam nepaci? Podla mna ak odohra podobny pocet zapasov ako doposial, tak sa bude len zlepsovat. Uz teraz je celkom solidny, tam podla mna posilnit netreba.

Lukasz včera super, i když neměl moc práce. Slabinu vidím v jeho odkopech/výkopech. Vsadil bych se, že o víkendu bude hrát nalevo Emanuelson (pokud není zraněnej)

tam raz brutálne podbehol center pri rohu .... neni ho zatiaľ za čo kritizovať, ale ani chváliť ....

Skorupski jen ať chytá furt. Morgan upadá, navíc osobně mi je sympatičtější Lukasz. Mimochodem většina Skorupskiho výkopů šla přesně na Destra ten nevahrál snad jedinej souboj ve vzduchu!!

Lukasz včera hodně nepřesných rozehrávek, onen zmíněnej podběhnutej centr (alias mám, teda vlastně nemám) a jeden vypadnutej balón před sebe. Líbí se mi, jak to zhodnotil Carlo, má dobrý momenty, ale i dost průměrných. Podle mého názoru pro bránu klubu, jakým chce být (a my doufáme, že bude) ještě nedorostl.

Lukasz by potreboval vic chytat, u brankaru je nerozehranost znat vic nez u hracu v poli. S jeho vykopama sem nemel problem, problem byl v tom, na koho smerovali.
Jinak bych vcerejsek rozhodne nepovazoval za zklamani. Rudi ten mancaft pripravil dobre, prpblem je v tom, kdo byl na hristi. Toro tragickej, Destro dost zbytecnej, leva strana at Cholebas nebo Cole, taky zadna slava, navic i ten Radja dost kazil. Kdo me potesil tak Seydou, hrac s takovym prehledem a klidem...skoda ze mu neni o tri min. Pak iTurbo, toho mi bylo sakra lito, pokazdy kdyz dostal balon, udelal s nim dva kroky a sel k zemi. A nakonec Florenzi, ro je masina.
Myslim, ze ten vejprask z Rima Rudi odcinil

Ja som so zápasom celkom spokojný, aj keď sa prehralo, ale bolo to dôstojné s bojovnosťou a obmedzeným kádrom o zranenia...čo ma fakt sere je Cashley Cole, nech už ide niekam, hráč takého mena a kvalít hrá horšie ako nejaká vykopávka z cintorínu, neuveriteľné nervy, keď ho pošle na ihrisko mám, mal snáď 1 dobrý zápas proti City, ale teraz je oničom, dokonca aj pri tom druhom góle mal svoj podiel, sa tam prechádzal ako panička, jediná dobrá posila je fakt Seydou, klobúk dole pre týmto hráčom, zvyšok 0, Manolas musí natrénovať a Iturbemu nejak nejde, musí sa lepšie rozohrať, ale Cole to je horšie ako Emanuelson a Cholevas, nech ide hrať tam na Barbados...Inak vie mi niekto povedať, kto je Borriello? (jasné, že viem) ten uź dávno nemal byť v tíme, len žmýka kasu, snáď sa chalani doliečia a kúpime fakt nejakú posilu, ja by som tam chcel skúsiť buď Santona alebo Criscita, pevne verím v postup zo skupiny, ale aj keď sa nevydarí o rok budeme silnejší!!! FORZA ROMA!!! :Ok:

Skorupski dal 8 z 10 výkopov dobre, čo je presne o 8 viac jak máva De Sanctis, výkopy by som tuto fakt neriešil

Inak tiež riešite Destra že nevyhraval suboje, ale tie nevyhráva ani Totti proti Cesene, mne sa Destro včera páčil, mal dobrý pohyb a bol platný pre to, čo sme hrali ....

Ad destro, tak vcera bol dobry. Nastval ma ale, ked sme ich pekne vykombinovali a siel takpovediac sam na brankara a zasekol si to. Ale to bola asi otazka sebavedomia.

Code:
http://www.football-italia.net/58309/kahn-italy-left-behind

Tak nejak.

90210 napsal:
Code:
http://www.football-italia.net/58309/kahn-italy-left-behind

Tak nejak.

Kahnovi asi stačí na to, aby zhodnotil celý taliansky futbal 1 zápas .....

Ja som videl, ako sme vo veľkom tempe prešli ruského majstra 5:1, ktorý z dvojzápasu dovolil uhrať tomu anglickému len 1 bod, s ktorým sme my odohrali minimálne vyrovnaný zápas, kt. skončil 1:1(boli sme lepší). Proste to doma s Bayernom brutálne nevyšlo, ukázalo sa, že oni sú lepší a my sme sa sami až moc precenili a u nich sme proste nechceli dostať ďalšiu nakladačku, aby sme nešli ešte viac psychicky dole, tak to Rudy zatvoril ....

Zatvoril, to je bezvadny. Jen pro poradek - Bayern si s nami vytrel prdel v OBOU zapsech, jako bychom byli LERK Brno a ne vicemistr Italie, neco takovyho jsem jeste u AS nezazil...Me to neprijde moc v pohode, asi jsem divnej.

90210 napsal:
Zatvoril, to je bezvadny. Jen pro poradek - Bayern si s nami vytrel prdel v OBOU zapsech, jako bychom byli LERK Brno a ne vicemistr Italie, neco takovyho jsem jeste u AS nezazil...Me to neprijde moc v pohode, asi jsem divnej.

to si, ale to už vieme pár rokov :mrgreen: :wink:

Ovela viac ma sere ten výkon proti Neapolu ....