To sou zase věci. Hrajeme s jedním ze dvou top týmů planety, kterej je s Realem po všech stránkách úplně jinde než zbytek světa - samotná organizace, finance zázemí, tým a dělá se tragédie z toho, že prohrajeme 2:0. Nejeli jsme tam vyhrát, ale kterej tým jede? Máme v obraně Torosidise a Holebase/Colea, to prostě nemůže stačit na individuální kvalitu Bayernu a přesto se jí dneska dařilo dost omezovat. My jsme na začátku vývoje, ten tým je zatím dobře nastartovanej, s většinou světových týmů může něco uhrát, ale Bayern je o patro výš a já jsem spokojenej s tím, jak jsme dokázali odehrát zápas odzadu, úplně jinak než na co jsou hráči zvyklí.
Ve skupině jsme druhý, máme superreálnou šanci postoupit, pošetřili se konečně hráči na neděli a do týmu se brzy vrátí Maicon, Castan a Kevin. Taky mě sere, že nemáme kvalitu na becích, ale Sabovi věřím, že to v zimě napraví. Je naprostá blbost po roce a půl tady vyšilovat po dvou nepovedených zápasech a jednom venkovním Bayernu, kterej jsme jeli tak nějak se ctí odehrát.