4. předkolo EL, Košice-Roma / Roma-Košice

jejich chovani neni prekvapeni a neco to o nich vypovida. rim musi jednoznacne posilit, kazdej idiot vi, ze chybi poradnej obrance a divim se, ze pradeho v rime jeste nekdo nekopl do prdele. co se vubec pise v italii o tom nechavani vseho na posledni chvili? nevis sushi?

jinak co jsem videl zhruba od 60. minuty za stavu 3:1, tak rim zapas kontroloval. nekteri hraci (pizarro) stale hodne aktivne napadali, coz je hodne pozitivni a i dalsi se celkem snazili. mel jsem to utkani za rozhodnuty.

90210: noviny jsou v klidu a vesele si spekulujou, zatímco fanoušci šílej

take moje hodnotenie :sala: AS hru kontrolovalo, Kosice hrozili len z brekov najnebezpecnejsi bol Novak (toho je v KE skoda), za stavu 1:3 som si myslel ze uz ide v zapase len o to aby si Kosice nespravili hanbu a neodisli s debaklom, no oak bol pravdou, najprv rozhodca vymyslel penaltu(aj prva ktoru kopal AS bola velmi prisna a vymyslena) no a potom to Novak trafil paradne. a tak sa body delili a tak boli vsetci spokojni..aj kosicki fans lebo remizovat s klubom takeho mena sa len tak niekomu nepodari. no ale myslim ze v Rime to uz bude samozrejme o inom...mladi chlapci sa poseru a AS si to pohodlne ustrazi
Jednotlivci:
Artur - 5 (co mal pochytat pochytal, ale nic navyse, nepodrzal muzstvo nejak extra, iba na konci ked sa nanho rutil novak vtedy reflexivne vyrazil)
Riise - 6 (taky standard snazil sa aj dopredu, v obrane dobre)
Andreolli - 4 (ako keby bol strateny v lese, videl som ho hrat prvykrat asi cely zapas no alle budem sa modlit aby boli Mexes a Juan zdravi)
Mexes - 6,5 ( standard, spravil penaltu ale zato ho vinit nemozem)
Motta - 7 ( ten sa mi pacil velmi, urcite bude patrit casom medzi opory)
De Rossi - 6 (takisto dobry vykon , len uz mi unho chybaju tie povestne bomby z 30 metrov..mohol skusit aspon proti Kosiciam)
Pizarro - 6 (on tvoril hru aj ked niekedy sa zbytocne utapal v kluckach)
Brighi - 6,5 ( jeden z tych naj na ihrisku, snazivy futbalista)
Menez - 6,5(velmi aktivny, par krat pomotal hlavy Kosicanom, myslim ze urobil dobre ze ostal v AS )
Cerci - 5 ( nevyrazny)
Totti - 7 (videl som ho prvykrat nazivo a bol to fakt zazitok :Ok: dal dva goly a okrem toho ukazal preco je jeden z naj futbalistov sveta a ikona Rima, tie jeho prihravky z prvej su asi vo svetovom futbale bez konkurencie :Ok: a este sa mi tak celkom pacili vtipni kosicki ultras ktori pri Tottihu dotyku s loptou kricali ze Totti totti totti do roboty..su kreativni proste)

ja tiez ne ja som stavil 30 eur na rim lebo som si povedal ze predsa je to tutovka... a za stavu 1:3 20 min pred koncom som si to aj myslel... fakt ma nasi chlapci nasrali ze to neudrzali konec zapasu uplne vypustili :zed:

Libino napsal:
ja tiez ne ja som stavil 30 eur na rim lebo som si povedal ze predsa je to tutovka... a za stavu 1:3 20 min pred koncom som si to aj myslel... fakt ma nasi chlapci nasrali ze to neudrzali konec zapasu uplne vypustili :zed:

takže to kvůli tobě jsme nevyhráli?

NESÁZEJTE NA ŘÍM!! :twisted: :twisted: :twisted:

:lol:

scr

libyl se mi proti Janovu. Myslim ze si najde misto v kadru. Nejak sem si ani nevsiml, ze by byl cicinho na lavici?

Cicinho se zotavuje ze zranění.
Burdisso kopal dobře... smutný, jedinej co u nás neměl přípravu a je skoro nejlepší (s Menezem) :?

scr

Tak Menezovi jsem veril od zacatku...ten si musi jen zvyknout na Italskou kopanou a bude dobrej i kdyz obcas by mohl i nahrat a nechrtit

scr

Sushi napsal:
klida napsal:
já bych řek, že Burďa hrát nemůže, neb není na soupisce pro EL
jo vidiš, to je pravda.. tak to nevim :hell:

Tak beztak si myslim ze tak i tak emaji sanci uhrat nejakej dobrej vysledek na Stadio Olimpico. Myslim ze si slovaci odnesou peknyho bura nejmin

bude hrát Fil zase.... uvidíme, co bude s Andrejkou, dneska trenoval jenom nějak zlehka nebo tak něco.... lavoro diferenziato

viděl bych to takhle:
...............Artur..................
Motta...Mexes...Burdisso...Riise
........De Rossi..Pizarro...........
Taddei......Menez.........Guberti
.............Totti....................
pokud nebude hrát někdo z těch co byli zraněný, třeba Doni, Cicinho, Juan, Baptista, Mirko

PROSSIMA PARTITA: Roma-Kosice, giovedì 27 agosto, ore 20.45
INDISPONIBILI: Doni, Cicinho, Perrotta, Vucinic, Baptista, Okaka
IN DUBBIO: Juan, Vucinic, Perrotta
SQUALIFICATI:
PROBABILE FORMAZIONE (4-4-2): Artur; Motta, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Totti.

klida napsal:
já bych řek, že Burďa hrát nemůže, neb není na soupisce pro EL

Code:
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50137/competition=14/index.html
tady není na soupisce