take moje hodnotenie

AS hru kontrolovalo, Kosice hrozili len z brekov najnebezpecnejsi bol Novak (toho je v KE skoda), za stavu 1:3 som si myslel ze uz ide v zapase len o to aby si Kosice nespravili hanbu a neodisli s debaklom, no oak bol pravdou, najprv rozhodca vymyslel penaltu(aj prva ktoru kopal AS bola velmi prisna a vymyslena) no a potom to Novak trafil paradne. a tak sa body delili a tak boli vsetci spokojni..aj kosicki fans lebo remizovat s klubom takeho mena sa len tak niekomu nepodari. no ale myslim ze v Rime to uz bude samozrejme o inom...mladi chlapci sa poseru a AS si to pohodlne ustrazi
Jednotlivci:
Artur - 5 (co mal pochytat pochytal, ale nic navyse, nepodrzal muzstvo nejak extra, iba na konci ked sa nanho rutil novak vtedy reflexivne vyrazil)
Riise - 6 (taky standard snazil sa aj dopredu, v obrane dobre)
Andreolli - 4 (ako keby bol strateny v lese, videl som ho hrat prvykrat asi cely zapas no alle budem sa modlit aby boli Mexes a Juan zdravi)
Mexes - 6,5 ( standard, spravil penaltu ale zato ho vinit nemozem)
Motta - 7 ( ten sa mi pacil velmi, urcite bude patrit casom medzi opory)
De Rossi - 6 (takisto dobry vykon , len uz mi unho chybaju tie povestne bomby z 30 metrov..mohol skusit aspon proti Kosiciam)
Pizarro - 6 (on tvoril hru aj ked niekedy sa zbytocne utapal v kluckach)
Brighi - 6,5 ( jeden z tych naj na ihrisku, snazivy futbalista)
Menez - 6,5(velmi aktivny, par krat pomotal hlavy Kosicanom, myslim ze urobil dobre ze ostal v AS )
Cerci - 5 ( nevyrazny)
Totti - 7 (videl som ho prvykrat nazivo a bol to fakt zazitok :Ok: dal dva goly a okrem toho ukazal preco je jeden z naj futbalistov sveta a ikona Rima, tie jeho prihravky z prvej su asi vo svetovom futbale bez konkurencie :Ok: a este sa mi tak celkom pacili vtipni kosicki ultras ktori pri Tottihu dotyku s loptou kricali ze Totti totti totti do roboty..su kreativni proste)