4.kolo Moskva-ROMA

Je něco blbě, když se po venkovní výhře v CL neradujem, pánové.
Ten kádr je dobrý, samozřejmě nějaký ten post je vždycky spekulativní, ale v zásadě kvalitní JE.
Brzdí ho ale trenér prostě, bez jakýchkoli debat, vůbec nechápu, proč na něm Monchi furt lpí, když už i Pallotta snad měl být připravenej ho vyměnit. To považuju za jeho největší chybu a slabost.
Máme na víc, než je tahle slátanina. Kvalitou a se štěstím jsme to ukopali, ale v lize to nefunguje, jak ukazuje tabulka.
A je to trenérem.

super Kluivert.
pekne aj Pellegrini a Zaniolo za tych par minut.
v praci s mladymi sa neda Eusebiovi co vytknut a to je asi to, co ho pri kormidle urdzi aj nadalej.

Je mi špatně, když vidím, po jakým výkonu můžem vyhrát. A ještě hůř, když čtu ty reakce vedení a hráčů na to, jak je všechno skvělý a jak jsme ukázali charakter :tlesk: :tlesk: Difra s náma bude dlouho...

Dneska se mi hodně líbili Kluivert, Pellegrini, Florenzi, Nzonzi, Olsen. Jinak bída. Džeko na facku. Nejhorší ale Difra. S tou kvalitou předvádět tohle, navíc ty střídání *omg* *omg* Nejvíc mě štve, jak na něm Monchi lpí. On ho prostě nikdy nevyhodí. Přitom kádr je kvalitní dost. Ancelotti by s tím předváděl divy.

Largo napsal:
Nejhorší ale Difra. S tou kvalitou předvádět tohle, navíc ty střídání *omg* *omg* Nejvíc mě štve, jak na něm Monchi lpí. On ho prostě nikdy nevyhodí.

"Since the day we hired Di Francesco, I never expected anything different to what we’re seeing." - genius Monchi

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je něco blbě, když se po venkovní výhře v CL neradujem, pánové.
Ten kádr je dobrý, samozřejmě nějaký ten post je vždycky spekulativní, ale v zásadě kvalitní JE.
Brzdí ho ale trenér prostě, bez jakýchkoli debat, vůbec nechápu, proč na něm Monchi furt lpí, když už i Pallotta snad měl být připravenej ho vyměnit. To považuju za jeho největší chybu a slabost.
Máme na víc, než je tahle slátanina. Kvalitou a se štěstím jsme to ukopali, ale v lize to nefunguje, jak ukazuje tabulka.
A je to trenérem.

DiFra postoupí ze skupiny z prvního a bude všechno zase zalitý sluncem. Nikdy se ho nezbavíme

utrpěli jsme vítězství gólem z offsidu, ale je to tam, no
chybí málo k postupu, tak uvidíme, jetli to ještě dokážeme něak posrat :lol:

neáte někdo link na plzeň v čj/aj?

Vyhra nad CSKA venku v Lize mistru, to asi neni ten spravnej moment ke kritice EDF.

Z toho Zaniola by neco mohlo byt...

plzeň 0:2 zatim, dal jsem si ty dva góly ve španělštině, aspoň nějaká zábava :lol:

Sushi napsal:
plzeň 0:2 zatim, dal jsem si ty dva góly ve španělštině, aspoň nějaká zábava :lol:

já taky...

goooolllllllll, goooollllll, rrrrrrrreal madrrrid... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale dlužno říct, že Plzínka do té doby byla i nebezpečnější, Nacho vlastní břevínko... no, ale je po všem :mrgreen:

a 3... :lol:

bylo by dobrý to teď (zejména v plzni) nevypustit, abychom šli z prvního fleku (a aby se NÁM TADY lidi nesmáli)

Opět se shodnem, že jsme utrpěli výhru.

Moc se mi líbil Kluivert, Pellegrini a Manolas, do běla mě vytáčel Džeko, to bylo něco příšernýho. V poločase tam měl dat Patrika.

Střídání Zaniola bylo asi klíčový, ten frajer má nervy ze železa, těch pár minut odehrál skvěle.

V zápase byl jeden moment, kdy jsem zůstal několik vteřin koukat s otevřenou hubou - Kluivert naprosto senzačně vyslal po naznačení Florenziho samotnýho na golmana a ten borec zakopl. To byl okres hadr jako. Mimochodem Kluivert ještě nahrál Džekovi před bránu, kde byl sám, ale Džeko vystřelil až snad po 3 vteřinách, kdy už k němu doběhl stoper, to jen podtrhlo jeho výkon.

Snad postup.