4.kolo Moskva-ROMA

Ten sprint Pellegriniho po ztrate mice ze 45. minuty. Od brany CSKA az skoro k vlastnimu vapnu. A vedle nej stoji Cristante, linej na krok a pomalej....

zatial vyrovnany zapas vedieme so stastim o gol.
vyborny mlady super, tazke podmienky (novembrove Rusko, plne Luzniki).
mam pocit, ze keby sa to dnes podarilo uhrat za 3 body, tak nas to nakopne a aj herne by to vyzeralo lepsie.

já taky toho Džeka moc nemusím... on se nepohne, zahodí x tutovek, pak něco promění a slízne smetanu... tohle řešil jak po tréninku na bagu a de facto z protiútoku gól

naštěstí máme Pelleho
letos náš nejlepší hráč

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
já taky toho Džeka moc nemusím... on se nepohne, zahodí x tutovek, pak něco promění a slízne smetanu... tohle řešil jak po tréninku na bagu a de facto z protiútoku gól

naštěstí máme Pelleho
letos náš nejlepší hráč

uzijme si ho, dlouho nebude

Tipnu si, že ten náš bourák dá Schicka někdy po sedmdesátý minutě na pravý křídlo a Florenziho dá na beka

kluivert se mi líbí, jinak nic moc
ale vedeme no...
áčko cristanteho mělo voči :mrgreen:

edit: jo a pellegrini taky hraje fotbal, to je u nás na soupeřově polovině vzácnost

Nemám chuť to dokoukávat, budem hrát posledních 5 minut zápasu s pěti obráncema proti týmu, kterej je od 60. minuty o desíti...

3 body jsou, devět, to už je skoro jistý postup, takže úspěch... ale dívat se na to nedá

my jsme v 11, oni v 10 a on tam pošle na posledních 10 minut za křídlo Jesuse, takže hrajem v 5 obráncích a NEČEKANĚ se tím dostaneme pod tlak, čelíme ťukesom a standartkám namísto toho, abysme kontrolovali hru na jejich půlce. To není normální prostě, ten jedinec.

se člověk má problém i radovat

daje