4.kolo Lazio - ROMA

Ten Genduzi je dobrej ocas.

Tři body doma, super. Ale nedá se na to dívat.

Balda opět ukazuje že je to jedinej hráč co umí 1-1. Akorát to zakončení...

Oči bolely, štěstí se na nás usmálo minimálně na konci... Ale je to tam a to je podstatný

Dajeeeeee

Rim je znova cervenyyyy,na konci pekný nervak.,tycka správne postavená...pelegriniho gól snáď znova preberie k životu,hráč zápasu Kone bol proste vsade ,drevák Dovbyk.....Lazio červená ďalší zápas za barak💰

Skoda minuleho zapasu a straty bodov doma.
Dnes klasicky derby zapas s Laziom, viac sa nehralo ako hralo ale ukopali sme to a 3 body su doma.

Kone - hrac zapasu

Forza roma a ideme dalej zbierat body

to je divný ne? jak u nás byl teď naposledy ranieri, tak dovršil rekord nějakej, to se tomu vyhlo? asi jo, když to říkáš, ale překvapilo mě to
Nicmeme je to tak. V roli hosta jsme vyhrali derby naposledy v roce 2016, Strootman tehdy daval jednu z branek. 2:0 to bylo.

Ted jsem to dokoukal. Jsem rad za Pelleho, nejlepsi od nas jednoznacne Kone. Koledovali jsme si, hlavne na zaver. V utoku porad slabota, Baldanzi ale potesil. Doufam, ze se uz brzo ukaze i Bailey. Daje!

Zápas som pozeral na rodinnom výlete na turistike 😂 každopádne typické derby , viac sa nehralo ako hralo a nám chýbala ľahkosť hlavne vpredu , každý sa bal spraviť chybu .. kone je delo. Útočníka zatiaľ nemáme . Potrebujeme baileyho vo forme a bude dobre. Dôležité víťazstvo nakoľko stále sme v kontakte s mužstvami hore čo povedzme si po minule roky nebolo pravidlom a od začiatku sme dobiehali vlak ..

Dajeee Romaaaa

Na tu Gaspovu lehkost a variabilitu v útoku, nepředvídatelnost a množství branek se hodně těším. Ale to bude tak za rok a jeden až dva slušný přestupáky :ok:

Na tu Gaspovu lehkost a variabilitu v útoku, nepředvídatelnost a množství branek se hodně těším. Ale to bude tak za rok a jeden až dva slušný přestupáky :ok:
Tak doufejme, že tu s námi zůstane do tý doby a že ho neodpálí po první řadě neúspěchů.

Dokoukal jsem před půlnocí. Vybojované, urvané, v derby stačí. Kupodivu jsme to byli my s lepší hlavou. Jak dál, se uvidí. Náš průser je, že Dybala dvakrát nastoupí a zas není. Strašně mě to štve. Manu Koné epický, dokonalý výkon CM.