Jsou v pohodě. Taky jsem s tím nalezl nikam na předměstí, le Vele apod. To bych si taky nelajsnul. Oni vedi, ze my pro ně za poslední roky nejsme úplná konkurence. A derby Dell solle mají rádiDo Neapole v dresu AS...tomu říkám odvaha![]()
Jsou v pohodě. Taky jsem s tím nalezl nikam na předměstí, le Vele apod. To bych si taky nelajsnul. Oni vedi, ze my pro ně za poslední roky nejsme úplná konkurence. A derby Dell solle mají rádiDo Neapole v dresu AS...tomu říkám odvaha![]()
já jsem romantik... pořád doufám, že se dá do kupy a zas bude hrát, jako umí
Nicmeme je to tak. V roli hosta jsme vyhrali derby naposledy v roce 2016, Strootman tehdy daval jednu z branek. 2:0 to bylo.to je divný ne? jak u nás byl teď naposledy ranieri, tak dovršil rekord nějakej, to se tomu vyhlo? asi jo, když to říkáš, ale překvapilo mě to
www.instagram.com
Tak doufejme, že tu s námi zůstane do tý doby a že ho neodpálí po první řadě neúspěchů.Na tu Gaspovu lehkost a variabilitu v útoku, nepředvídatelnost a množství branek se hodně těším. Ale to bude tak za rok a jeden až dva slušný přestupáky![]()
www.instagram.com
Jak mu ti kreteni nadávali (nekde je i video) bylo též zábavné![]()
AS Roma on Instagram: "I©️onic. Manu. 🤩 #ASRoma #LazioRoma"
187K likes, 1,890 comments - officialasroma on September 21, 2025: "I©️onic. Manu. 🤩 #ASRoma #LazioRoma".www.instagram.com