Na druhou stranu, kdo z nich se nějak výrazněji prosadil? Možná Politano
ono keď sními nepracujes a použivaš modus operandi že počas 3 rokov poslať na 6 rôznych hosťovaní tak talent skôr zabiješ.Na druhou stranu, kdo z nich se nějak výrazněji prosadil? Možná Politano
Zkusit Calafioriho získat zpátky mě taky napadlo.ono keď sními nepracujes a použivaš modus operandi že počas 3 rokov poslať na 6 rôznych hosťovaní tak talent skôr zabiješ.
Politano hral túto sezónu základ. Je ich viac aj bolo ich viac takých čo hrali ligu možno skôr nie top kluby ale mohli byť back Up.
Mimochodom aktuálne najzaujímavejší odchovanec Calafiori ktorý za mňa spravili hlúpy prestup, by mohol byť zaujímavý artikel na hostovačku ktorú by mohli chcieť obidve strany. Prípadne akceptovateľná opcia. Pri dobrom manažérovi by to vôbec nemuselo byť nereálne a celkom reálne ho vidím budúcu sezónu v Sérii A
Na druhou stranu, kdo z nich se nějak výrazněji prosadil? Možná Politano
Já myslel spíš hráče, co šli rovnou z juniorky pryč. Flore, Romagnoli nebo Zale byli normálně hráči áčkaNašlo by se jich víc. Politano skvěle v Neapoli, Romagnoli s Pellegrinim v Laziu, Calafiori v Arsenalu, Davide Frattesi v Interu, Gianluca Caprari v Monze, Matteo Cancellieri v Parmě, Filippo Missori s Cristianem Volpatem ze Sassuola, Simone Perilli dělá dvojku v Hellasu, Stefano Sabelli odehrál celou sezonu v Janově, Alessandro Florenzi v AC a samozřejmě Zalewski v Interu.
úplnej dementNevím, kam to dát. Řešili jsme tu nedávno Zaniola, tak pro zajímavost:
Situace kolem Nicolò Zaniola po semifinále Campionato Primavera mezi Fiorentinou a AS Řím se stala velmi kontroverzní. Podle AS Řím došlo v šatně jejich týmu k incidentu, při kterém měl Zaniolo fyzicky napadnout dva hráče z juniorského týmu AS Řím.
Klub vydal oficiální prohlášení, ve kterém odsoudil jakoukoli formu agresivního chování a označil Zaniolovo jednání za provokativní.
Na druhé straně Fiorentina zveřejnila Zaniolovo vyjádření, ve kterém tvrdí, že pouze přišel pogratulovat hráčům Fiorentiny, následně šel do šatny AS Řím, kde ho začali urážet, a proto se rozhodl odejít, aby se situace nezhoršila. "Po skončení zápasu jsem šel do šatny Fiorentiny, abych pogratuloval hráčům, a poté jsem zamířil do šatny AS Řím, abych jim také poblahopřál k sezóně."
Pravděpodobně se šel vysmát hráčům do šatny nejen kvůli prohře, ale v tu dobu k hrozně se vyvíjející sezóně. Co je tohle za člověka?
Pokiaľ by sa vrátil späť na formu z Bologne a Eura tak by stál aj za väčší peniaz keďže to je ideálny hráč po všetkých stránkach. Dlhodobo môže byť základný kameň, je to Riman a old school Talian. Potenciál ako "prasa" stať sa tvárou po marketingovej stránke a vodcom v klube po športovej stránke na ďalšie roky.Zkusit Calafioriho získat zpátky mě taky napadlo.
to si nemyslimTak prej finisujem dohodu s Gasperinim
Gaspovi teď bylo 67, čili je o víc jak sedm let mladší než Ranieri. Dva tři roky proč ne.No mluví se o něm nejvíc že všech
Mě to teda překvapuje, protože jednak ho publikum u nás nemusí, už roky je tam vzájemná antipatie, gasp kdykoli může, tak se vyjádří vůči nám nějak negativně, apod.
Na druhou stranu atalantu vydupal dobře
Otázka je pro mě nakolik je perspektivní brát skoro sedmdesátníka a otevřít s ním novej cyklus, na opakování atalanty by potřeboval vedle mnoha jiných věcí i čas a nejsem si jist, jestli už není skoro v důchodu
Ranieri v nějakým rozhovoru říkal, že přijde někdo mladší než on, tak jestli myslel o dva tři roky...
Taky říkal, že už je to podepsaný a čeká se jen na zveřejnění, který udělá klub (prezidenti), ne on, tak nevím, jestli toto všechno nejsou jen poslední rejžování novinářů na ty změně, dřív než začnou vymýšlet něco jinyho, až se to jméno oznámí
Tos mi výrazně rozšířil povědomí, já si úplně nedokázal představit, co si pod jeho prací představit.Gaspovi teď bylo 67, čili je o víc jak sedm let mladší než Ranieri. Dva tři roky proč ne.
Vzájemná antipatie ano, ale nedávno otevřeně řekl, že pro něj je AS Řím na podobný úrovni jako repre a kdo by nechtěl AS trénovat...
Mínusy:
Nadšenej bych z jeho angažmá nebyl, muselo by se překopat plno věcí, někteří stežějní hráči nejsou na jeho styl hry vůbec připravení. Nemáme na to tak dynamický hráče, hlavně na pravým bekovi a ve středu pole. Navíc čerpal hlavně ze zázemí, který v Bergamu měl, funkční společnost, dostatek financí, majitel pořád přítomnej, jasná vize a povedený nákupy sportovního úseku v čele s Tonym D'Amicem. To v Římě podle mě není. Naopak je tu násobně větší tlak. Tifosi z něj taky nejsou nadšený a jistá část ho vyloženě nesnáší. Už v Interu vyhořel. Ten jeho systém má plno zajímavejch plusů, ale to osobní bránění má dost nevýhod, snadno se ta obranná linie překonává. Plus bude potřeba koupit dost nových hráčů. Potřebuje na práci dostatek prostoru, času a podpory vedení.
Plusy:
Má velký ambice a chuť se posunout dál. Kamarád s Ranierim (nebo se minimálně hodně respektují navzájem). Nebojí se sázet na mladý hráče a i z průměrných dokáže vymáčknout maximum. Viz Zappacosta, Kolašinac, Djimsiti, De Roon nebo Pašalić, při vší úctě k nim. Hraje velmi atraktivní fotbal, kde padá hodně gólů. V ofenzivě je jeho tým velmi špatně čitelnej, umí skórovat po centrech, rychlých nábězích do vápna nebo vícero krátkých nahrávkách. Jeho systém mi přijde dost podobnej jako u Ranieriho, nemuselo by se to celý překopávat. Hraje na tři vzadu a často spoléhá na individuální kvalitu vepředu, těmhle hráčům poskytuje dostatek volnost. Z toho by lidé jako Soulé, možná Saelemaekers nebo Dybala s Baldou mohli těžit. Chce běhavý hráče, mladý hráče, který si nehrajou na primadony, berou poměrně malý peníze a pro klubovou kasu by právě monte ingaggi bylo mnohem snadnější snížit. Rád bych u nás viděl takovej fotbal, atraktivní fotbal s množstvím branek, nebojí se to hrát i proti mnohem větším týmům. Umí dávat šanci mladým hráčům a za těch devět let v Bergamu je tohle snad poprvý, kdy remcá kvůli prodejím klíčových hráčů, jinak si moc nestěžuje. Na boj o titul to nebude, ale LM by udělat mohl. Často sahá po italských hráčích. Je to koncepční trenér, žádnej kouč pro instantní tým s vidinou možnýho okamžitýho úspěchu. Tohle Ranieri ví a pro měj to záruka, že mu takový podmínky dokáže stvořit.
Osobně bych radši někoho jako je Maresca, Farioli nebo Fábregas, ale nikdo z nich pro nás evidentně není možnej. A furt lepší jak Allegri, Montella a další podobný typy.
Navic se mluvi o tom, ze v tymu nechce Dybalu, Pellegriniho a Paredese. Pellegriniho klidne, Paredese bych prekousl. Ale jestli odstreli Dybalu, tak mu to fanousci nikdy neodpusti.Pěkně napsané. Máš dobrý přehled. Já gaspeho vůbec neznám a dost mě zaráží vztah fans k němu, tohle moc dobrotu asi dělat nebude. Každopádně věřím plně Ranierimu.