Moc hezky napsaný!Nadeje je hrozna vecJako ne ze bych si realne myslel, ze to Venezia da, ale stejne nejaka tvoje cast tajne doufa a veri. Jeste s tim, jak se menilo skore v Benatkach… no, skoda to je. Prijit Ranieri po DDR, jsme v LM jasne. Ale to se neda nic delat. I tak obrovskej kus prace a fantasticky chvile s Ranierim. Diky za vse trenere, tu jeho jizdu jsem si fakt uzival. A s ohledem na to, v jaky situaci tym prebiral, je EL stejne trochu zazrak. Odpovida to, na LM kadr nemame.
Ranieri je pro me trochu jistottou, ze se ted veci zmeni a budou delat lip. V poslednich rozhovorech rikal, ze chyby minula se nemuzou opakovat, ze se Friedkini spolehli na spatny lidi a spatnej vyber hracu. Takze snad se pod Ranieriho dohledem posunou veci k lepsimu. Pevne v to doufam. Od managementu, dlouhodoby vize az pres skauting a vyber hracu, tohle vsechno je potreba delat mnohem lip, abychom mohli realne usilovat o LM. Kazdopadne diky za dalsi sezonu, je to cest bejt Romanista v dobrym i zlym. Diky i Vam vsem tady na foru.
Daje!!!
Sezóna dohrána se ctí, což málo kdo v prosinci čekal.
Svilar vyhlášen golmanem sezóny serie A, k tomu Soulé začal hrát výborně. Těch pozitiv je víc, tyhle dvě mě teď napadají.
Largo, když píšeš o tom, že se Friedkini se spoléhali na špatný lidi, tak mě hned napadla ta ženská z Řecka, nebo odkud byla, která začala celou tu žumpu na začátku sezóny. Snad už nás teda něco podobnýho nečeká, snad bude mít Ranieri velký slovo, jak slibují.
Tak snad příští sezóna bude aspoň trochu normální, protože poslední roky fandit Římu je fakt o zdraví.