38.kolo Torino - ROMA

Nadeje je hrozna vec 😀 Jako ne ze bych si realne myslel, ze to Venezia da, ale stejne nejaka tvoje cast tajne doufa a veri. Jeste s tim, jak se menilo skore v Benatkach… no, skoda to je. Prijit Ranieri po DDR, jsme v LM jasne. Ale to se neda nic delat. I tak obrovskej kus prace a fantasticky chvile s Ranierim. Diky za vse trenere, tu jeho jizdu jsem si fakt uzival. A s ohledem na to, v jaky situaci tym prebiral, je EL stejne trochu zazrak. Odpovida to, na LM kadr nemame.
Ranieri je pro me trochu jistottou, ze se ted veci zmeni a budou delat lip. V poslednich rozhovorech rikal, ze chyby minula se nemuzou opakovat, ze se Friedkini spolehli na spatny lidi a spatnej vyber hracu. Takze snad se pod Ranieriho dohledem posunou veci k lepsimu. Pevne v to doufam. Od managementu, dlouhodoby vize az pres skauting a vyber hracu, tohle vsechno je potreba delat mnohem lip, abychom mohli realne usilovat o LM. Kazdopadne diky za dalsi sezonu, je to cest bejt Romanista v dobrym i zlym. Diky i Vam vsem tady na foru.
Daje!!!
Moc hezky napsaný!

Sezóna dohrána se ctí, což málo kdo v prosinci čekal.

Svilar vyhlášen golmanem sezóny serie A, k tomu Soulé začal hrát výborně. Těch pozitiv je víc, tyhle dvě mě teď napadají.

Largo, když píšeš o tom, že se Friedkini se spoléhali na špatný lidi, tak mě hned napadla ta ženská z Řecka, nebo odkud byla, která začala celou tu žumpu na začátku sezóny. Snad už nás teda něco podobnýho nečeká, snad bude mít Ranieri velký slovo, jak slibují.

Tak snad příští sezóna bude aspoň trochu normální, protože poslední roky fandit Římu je fakt o zdraví.

Cladio teda zůstane u týmu v manažerské pozici? Já jsem hrozně rád že zakončil kariéru u nás a ještě v takovém stylu. Na druhou stranu mi vadí, že si pod ním moc nezahráli mladosi. Co už, snad to bude příští sezonu tak dobré jak pod Claudiem.

Tak kdo bude trenér?!

Cladio teda zůstane u týmu v manažerské pozici? Já jsem hrozně rád že zakončil kariéru u nás a ještě v takovém stylu. Na druhou stranu mi vadí, že si pod ním moc nezahráli mladosi. Co už, snad to bude příští sezonu tak dobré jak pod Claudiem.

Tak kdo bude trenér?!
Slíbili mu pozici jakýhosi poradce, kterej ale bude mít velký slovo.

Trenér uvidíme a snad brzy, protože jsem fakt napjatej. Od trenéra budeme moct aspoň trochu odhadnout, kam bude AS směřovat.

Mimochodem na mě skočil znova Fabregas, jako jeden z favoritů. Po tom všem, co se už napsalo, se nedá věřit ničemu.

Tak kdo bude trenér?!
a kdo by měl hrát? neznám nijak extra naše mladý. ale stavěl to tak, aby se dělaly body, ale zapracoval souleho, dost nahrál baldanzi, pisilli taky, ke konci gourna nebo jak se přesně jmenuje...

každopádně jsem se dočetl, že jaro pod ranierim = 46 bodů. to je neuvěřitelný číslo. 92 kdybychom takhle hráli celou sezonu (což by se nestalo ani kdyby nastoupil od srpna, ale zajímavý číslo to je - neapol udělala 82). takže ten kádr úplně blbej bejt nemůže. na druhou stranu není ani dobrej, ranieri má lví podíl. a všichni nám o rok zestárnou. pro někoho je to výhoda (soule, svilar, pisilli), u někoho je to fuk, ale taky máme dost lidí na sklonku kariéry... no jsem zvědavej. jak na trenéra (počítám, že ho oznámí brzy, ten tlak na to roste a jestli třeba má nyní někde ještě smlouvu a nechtěli mu zasahovat do sezóny, to právě pominulo), tak na kádr.

mně se ta sezóna nijak extra nelíbila, vyhazov Daniho byla strašná blbost, zejména poté co ho předtím prodloužili na 3 roky - zcela nekoncepční blbost. a na to flastr jurič, no to mě poser. naštěstí ranieri to vytáhl nesmyslně vysoko, a to jsme byli 20 minut (a jedno jiné penaltové posouzení?) od LM. v poháru jsme vypadli s ACM, který v tom zápase vypadalo jako kdo ví co a podívejme se, kde jsou... a v evropě bychom podle mě nevylítli, kdyby mohl hrát celik, normálně bychom to v tom bilbau v klidu uhráli. a pak bychom měli velkou šanci to udělat, ty týmy, co tam zůstaly, byly tragický. takže já jsem zklamanej. i když nakonec vlastně vítězný tažení a v tabulce neočekávaná pozice.

a kdo by měl hrát? neznám nijak extra naše mladý. ale stavěl to tak, aby se dělaly body, ale zapracoval souleho, dost nahrál baldanzi, pisilli taky, ke konci gourna nebo jak se přesně jmenuje...

každopádně jsem se dočetl, že jaro pod ranierim = 46 bodů. to je neuvěřitelný číslo. 92 kdybychom takhle hráli celou sezonu (což by se nestalo ani kdyby nastoupil od srpna, ale zajímavý číslo to je - neapol udělala 82). takže ten kádr úplně blbej bejt nemůže. na druhou stranu není ani dobrej, ranieri má lví podíl. a všichni nám o rok zestárnou. pro někoho je to výhoda (soule, svilar, pisilli), u někoho je to fuk, ale taky máme dost lidí na sklonku kariéry... no jsem zvědavej. jak na trenéra (počítám, že ho oznámí brzy, ten tlak na to roste a jestli třeba má nyní někde ještě smlouvu a nechtěli mu zasahovat do sezóny, to právě pominulo), tak na kádr.

mně se ta sezóna nijak extra nelíbila, vyhazov Daniho byla strašná blbost, zejména poté co ho předtím prodloužili na 3 roky - zcela nekoncepční blbost. a na to flastr jurič, no to mě poser. naštěstí ranieri to vytáhl nesmyslně vysoko, a to jsme byli 20 minut (a jedno jiné penaltové posouzení?) od LM. v poháru jsme vypadli s ACM, který v tom zápase vypadalo jako kdo ví co a podívejme se, kde jsou... a v evropě bychom podle mě nevylítli, kdyby mohl hrát celik, normálně bychom to v tom bilbau v klidu uhráli. a pak bychom měli velkou šanci to udělat, ty týmy, co tam zůstaly, byly tragický. takže já jsem zklamanej. i když nakonec vlastně vítězný tažení a v tabulce neočekávaná pozice.

Mám na mysli hlavně Baldu a Pisiliho. Oba jsou výborní a podle mě si zaslouží větší porci minut.

Tak kdo bude trenér?!

Nejdřív to vypadalo, že bude jen nějakým stínovým našeptávačem, co bude jezdit na dovolený a užívat si a občas řekne: tohle ne, tohle jo. V tom posledním rozhovoru tuším před zápasem ale říkal, že ho v AS čeká mnohem víc práce než na pozici trenéra, tak jsem zvědavej. Snad se Friedkini poučili a svěří to někomu jinýmu než algoritmu AI.

Mám na mysli hlavně Baldu a Pisiliho. Oba jsou výborní a podle mě si zaslouží větší porci minut.
ale jo, oba mohou a musí ještě růst, nicméně přijde mi, že je dávkoval rozumně
pisilli toho v jeden moment odehrál hodně v základu a pak byl prý uvařenej
o baldanzim se taky ranieri vyjadřoval velmi kladně a dával mu myslím šancí dost
zas se nebavíme o nějakých hvězdách

Nejdřív to vypadalo, že bude jen nějakým stínovým našeptávačem, co bude jezdit na dovolený a užívat si a občas řekne: tohle ne, tohle jo. V tom posledním rozhovoru tuším před zápasem ale říkal, že ho v AS čeká mnohem víc práce než na pozici trenéra, tak jsem zvědavej. Snad se Friedkini poučili a svěří to někomu jinýmu než algoritmu AI.
nebo pani účetní

ale jo, oba mohou a musí ještě růst, nicméně přijde mi, že je dávkoval rozumně
pisilli toho v jeden moment odehrál hodně v základu a pak byl prý uvařenej
o baldanzim se taky ranieri vyjadřoval velmi kladně a dával mu myslím šancí dost
zas se nebavíme o nějakých hvězdách

A my taky nejsme bůhví jaký tým, že ano. Z těch mladých je to to nejlepší, co máme. Uvidíme co bude příští sezonu.

Claudio hlavně vytáhl Bryana a Celika. Zvedl se pod ním Soulé. Ten nabitej los ke konci jsme vlastně odehráli celý bez Paula. Zápas s Bergamem jsme sice prohráli, ale nebylo to tak jednoznačné a o tu LM byl krásný boj do posledních vteřin. Hlavně ať už nedělaj píčoviny, že tam dají nějakou kundu a někdo v pozici Ghisolfiho tam bude jen jako maskot. Amíci si to prostě museli vyžrat za ten úvod. Ani se mě nechce věřit, že už je zase konec a nastává 3 měsíční nudnější období. Ale krevní oběh se aspoň zas uklidní.

Mě je hlavně divný, proč od nás ještě k tomu zadarmo prchá tolik kluků z Primavery. S dobrými čísly, velkým potenciálem. To propojení s Primaverou máme delší dobu bídný.

Mě je hlavně divný, proč od nás ještě k tomu zadarmo prchá tolik kluků z Primavery. S dobrými čísly, velkým potenciálem. To propojení s Primaverou máme delší dobu bídný.
někdo tu kdysi volal po B týmu a nepřijde mi to jako špatnej nápad
pak jsem viděl nějaký tým z nižších soutěží, jak proti tomu protestoval
nebo možná to byli fanoušci, kdo protestoval, už nevím, když měli hrát snad s milánem B