38. kolo: Spezia vs. ROMA

Largo napsal:
Za mě je hlavní kvalifikovat se pokaždý do LM. To je základ, protože bez něj to půjde do kopru jak mediálně, tak především sportovně a finančně. Kvalifikace s sebou nese jak prestiž, tak především 40 mega eur ročně a delší výpadek v LM je hrozně znát.

To je pro mě alfa a omega. Pokud trofej, tak Coppa Italia. Pro měj prestižnější, ale je fakt, že Konf. liga je zatím velká neznámá a netuším, jak moc bude chtít UEFA do tohohle projektu pumpovat peníze. (Byť logicky by měla chtít co nejvíc, protože v kauze se Superligou je právě tahle Konferenční liga jejich vlajková loď toho, že poháry budou hrát i ty menší kluby). Mimochodem, v Konferenční lize bychom teoreticky mohli narazit na jednoho starýho známýho. Maicona :lol: Podepíše smlouvu se sanmarinským týmem Tre Penne, kterej hraje taky předkolo...

Prostě každej rok umístění v TOP 4 a k tomu jako bonus trofej z Coppa Italia, pro mě by tohle byl úspěch. Nečekám, že Mourinho vyhraje Scudetto. Ani teď ani za rok, dva...

:Ok: :Ok: :Ok:

Bohužel ta špička v lize je našlapaná a dostat se do top 4 už bude fakt těžký. Skoro všichni teď ale měnili trenéry, takže se může stát cokoliv. Inter je navíc prý v prdeli s prachama a musí dost prodávat.

Pro mě AS patří do LM a jako úspěch bych považoval každoroční postup do ČF a nějaký ten pohár, jak píše Largo

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Bohužel ta špička v lize je našlapaná a dostat se do top 4 už bude fakt těžký. Skoro všichni teď ale měnili trenéry, takže se může stát cokoliv. Inter je navíc prý v prdeli s prachama a musí dost prodávat.

Pro mě AS patří do LM a jako úspěch bych považoval každoroční postup do ČF a nějaký ten pohár, jak píše Largo

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

:Ok: :Ok:

Inter nemusí zas tak moc prodávat. Potřebují prý asi 90 mega. K čemuž jim stačí prodat jednoho, dva hráče. A pokud opravdu pustí Hakimiho za 70, tak mají skoro vystaráno. U Interu se nějaká nekvalita rozhodně nesníží tak razantně, maximálně by se Inzaghi zbláznil nebo nevycházel s hráči. Ale to si nemyslím. Cesta do LM za mě vede max přes AC, který vidím jako nejslabší. Tip podle mě Juve, Inter, Atalanta a pak se rozhodne mezi AC, náma a Neapolí. Teoreticky ještě Laziem. No, budee to ještě vyváženější než minulej rok. Každopádně musíme investovat a přivést správný hráče pro Mourinha.

Klasickej stret dvou taboru fanousku, ja taky patrim do toho, kterej by radeji po mnoha letech neco vyhral a to cokoli, tento novy letni pohar navic jde brat jako kvalitni priprava, takze uvidime a pokud s nekym vypadnou Spurs, kde se btw spekuluje o prichodu Fonsecy, coz by bylo obzvlast pikantni, tak jsme papirove nejvetsi favoriti.

V lize jsme dlouho tezili z uzsi spicky, ze ktere navic na dlouho vypadlo AC. Diky tomu jsme mohli celkem casto postupovat do CL, ale bohuzel se to nijak neprojevilo, SF CL byl velkej uspech a zlepsil nasi dost bidnou reputaci v Evrope, ale co pak predvedl Monchi, to fakt beru jako sabotaz a je skoda, ze z nej stale nikdo nevytahl co to tehdy melo znamenat. Jeden kamarad - nestrannej fanousek fotbalu, kterej Italii az tak nesleduje myslim soucasny AS popsal docela dobre - je to takovej nevyraznej tym a neni moc duvod ho sledovat, nejsou tam uz top hraci nebo charismaticti hraci (ti uz ale nejsou skoro nikde), jak tomu bylo pred 10-ti lety, takze AS ted ani nemuze generovat nejaky velky pocty novych fanousku a co si budem povidat, fotbal je ted uz natolik posahanej, ze hlavnimi kriterii uspechu klubu je pofiderni cenovka na transfermarktu a pocet followeru na IG.

Uvidime co s tim udela Mou a nesmi zapomenout na to, ze uz skoro 2 sezony je out nase nejvetsi hvezda a jedinej hrac, kterej teoreticky uroven AS presahoval, ale podle me zrejmy, ze fotbal obecne ekonomicky tak trochu prestava fungovat a to i pred kovidem, pokud se bavime o klubech s top rozpoctem, proto si taky chteli zalozit vlastni ligu, takze uvidime jestli se novym majitelum podari treba ten stadion nebo aspon novy fyzio apod. a idealne vyuzit toho, ze ted je zda se doba, kdy se tam daj pumpovat prachy bez jakykoli regulace. To predtim mohlo jen par vyvolenych tymu.

Co vůbec o tom novým poháru víme? Nechce se mi to popravdě hledat, ale nejsem si zas tak jistej, že jde o letní cup

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já o tom četl že peníze budou dost podobné jak v EL což zas tak hrozné není 😉 Kvalita bude horší ale můžou hrát hráči kteří v lize až tak nenastoupí což taky beru jako pozitivům

Sushi napsal:
Co vůbec o tom novým poháru víme? Nechce se mi to popravdě hledat, ale nejsem si zas tak jistej, že jde o letní cup

Vlastně klasickej formát jako EL nebo LM.

Largo napsal:
Sushi napsal:

Vlastně klasickej formát jako EL nebo LM.

:Ok: tak to je dobrý