38. kolo: Spezia vs. ROMA

Mikhitaria by měl zůstat co jsem tak četl že už měl rozhovor s Murkem (kdo neví měli dost blbý vztah) ale jestli je to pravda tod otázka ale měl by zůstat o tom žádná klidně ať Pedro jde ale to je zase Murkuv oblíbenec každopádně to bude zajímavé léto :Ok:

uf, see you all next season
tedy tim myslim vás tady, z mančaftu doufám rozhodně neuvidíme všechny. jsem obecně fanouškem stability týmu a postupnýho vývoje, ale na tomhle se fakt blbě staví, snad nezůstane kámen na kameni

Mick napsal:
Nech je akokolvek zosmiešnovana ta nova Europska sutaž tak vzhladom nato že Rim ešte nedorastol nato aby vyhral v E.L tak o level slabsia liga je absolutne idealna šanca na " novy začiatok " . Ciže za mna zahodenie šance na K.L by bola poriadna blamaž a tym žebrakom by som siahol na vyplaty

S tim souhlasim a doufam, ze se tam predvedeme v dobrym svetle, papirove patrime mezi favority. Nejlepsi by samozrejme bylo to cely vyhrat, byla by to druha evropska trofej po veletrznim poharu na zacatku 60.let.

Nakonec jsme to nejak s horkou pachuti uplichtili, opet chyby v rozehravce, to byl velkej problem cely sezony.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já si osobně myslím, že tam Mou bude stavět náhradníky a pokusí se urvat co nejlepší umístění v lize se základem v každým zápase.

to by byla podle mě chyba a myslim, že i on to ví
pokud se nepostaví vyloženě tým na titul, což neni jednoduchý ani s neomezeným budgetem, kterej určitě nemáme, sázet na tuhle jednu kartu se mi nezdá
ano, tak nějak se to povedlo v roce 2001, ale to není žádný zlatý pravidlo, spíš náhoda (že jsme vylítli z poháru záhy)
mou je vyčůranej, na to spoléhám: ví, že jakákoli trofej je teď u nás skoro zázrak, stejně jako ví, že kdo ji přinese, bude nositelem jednoho z mála úspěchů klubu v historii. vyhrát jako první tuhle novou soutěž je svým způsobem prestižní (jak prestižní bude ta trofej obecně se ukáže až časem) a mou by se tím navždy zapsal jako jedinej trenér, co do města přivezl evropskou trofej (pominu-li pravěk). nevim, co tam bude za soupeře, ale pokud EL je poměrně snadný vyhrát (letos jsme se s tou naší bídou dostali s prstem v nose do semifinále a kdybychom nebyli retardi a nezbláznili se jedněch 45 minut, mohli jsme i do finále), tohle by mělo být ještě snazší. a to doufám bude chtít využít, i když to bude znamenat mít trošku rozhozenou sezónu (kdo ví kdy tohle bude začínat, někdy v létě?). lidi podle mě chtěj poháry ve smyslu věcí, ne ve smyslu umístění na papíře. je brzo na nějaký předsezónní cíle a přání, ale jelikož nepředpokládám, že bychom měli mít na titul, byl bych rád, kdyby se nám podařilo konsolidovat tým, dát mu nějakej ksicht, umístit se co nejvýš to jde (ideálně LM, ale klidně EL) a něco vyhrát. mezi tím skončit za A druzí a zas nic nevyhrát anebo za B skončit sedmí a vyhrát evropskej pohárek a třeba i coppu doma, jsem jasně pro možnost B. ano, sknčíme-li sedmí, asi nebudeme moc konsolidovaný, takže z toho úhlu pohledu je sedmý místo asi málo, ale chtěl jsem podtrhnout, co preferuju. pokud říkám, že sázet jen na ligu a vykašlat se na poháry je risk a nerozum, samozřejmě by to platilo i naopak, soustředit se jen na poháry (což jsme udělali letos, kdy liga šla na konci zcela stranou a sezóna visela na nějaký remuntada č. 2, ale holt porazit barcu/menčák 3:0/4:0 neni pro nás rutina...)

Sezona skoncila zapasom na manchestri, ale chvalabohu sme uhrali aspon aku taku europu.
Tiez si myslim, ze Mourko nevypusti pohare a pojde za trofejami.

Bruntix napsal:
Sezona skoncila zapasom na manchestri, ale chvalabohu sme uhrali aspon aku taku europu.

už proto, že mourinho už asi nikdy nebude trénovat team, co o ten novej pohár hraje :mrgreen:

Sushi napsal:
Bruntix napsal:

už proto, že mourinho už asi nikdy nebude trénovat team, co o ten novej pohár hraje :mrgreen:

Nikdy nehovor nikdy... Navyše, to že tam hrajú sranda tímy môže Rím priviesť bližšie k Sk/CZ hraniciam.

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já si osobně myslím, že tam Mou bude stavět náhradníky a pokusí se urvat co nejlepší umístění v lize se základem v každým zápase.

to by byla podle mě chyba a myslim, že i on to ví
pokud se nepostaví vyloženě tým na titul, což neni jednoduchý ani s neomezeným budgetem, kterej určitě nemáme, sázet na tuhle jednu kartu se mi nezdá
ano, tak nějak se to povedlo v roce 2001, ale to není žádný zlatý pravidlo, spíš náhoda (že jsme vylítli z poháru záhy)
mou je vyčůranej, na to spoléhám: ví, že jakákoli trofej je teď u nás skoro zázrak, stejně jako ví, že kdo ji přinese, bude nositelem jednoho z mála úspěchů klubu v historii. vyhrát jako první tuhle novou soutěž je svým způsobem prestižní (jak prestižní bude ta trofej obecně se ukáže až časem) a mou by se tím navždy zapsal jako jedinej trenér, co do města přivezl evropskou trofej (pominu-li pravěk). nevim, co tam bude za soupeře, ale pokud EL je poměrně snadný vyhrát (letos jsme se s tou naší bídou dostali s prstem v nose do semifinále a kdybychom nebyli retardi a nezbláznili se jedněch 45 minut, mohli jsme i do finále), tohle by mělo být ještě snazší. a to doufám bude chtít využít, i když to bude znamenat mít trošku rozhozenou sezónu (kdo ví kdy tohle bude začínat, někdy v létě?). lidi podle mě chtěj poháry ve smyslu věcí, ne ve smyslu umístění na papíře. je brzo na nějaký předsezónní cíle a přání, ale jelikož nepředpokládám, že bychom měli mít na titul, byl bych rád, kdyby se nám podařilo konsolidovat tým, dát mu nějakej ksicht, umístit se co nejvýš to jde (ideálně LM, ale klidně EL) a něco vyhrát. mezi tím skončit za A druzí a zas nic nevyhrát anebo za B skončit sedmí a vyhrát evropskej pohárek a třeba i coppu doma, jsem jasně pro možnost B. ano, sknčíme-li sedmí, asi nebudeme moc konsolidovaný, takže z toho úhlu pohledu je sedmý místo asi málo, ale chtěl jsem podtrhnout, co preferuju. pokud říkám, že sázet jen na ligu a vykašlat se na poháry je risk a nerozum, samozřejmě by to platilo i naopak, soustředit se jen na poháry (což jsme udělali letos, kdy liga šla na konci zcela stranou a sezóna visela na nějaký remuntada č. 2, ale holt porazit barcu/menčák 3:0/4:0 neni pro nás rutina...)

Nesuhlasim. Romantika velka, ale pre Rim toto Intertoto znamena iba same problemy. Financne je to absolutne nevyhodna sutaz, kvoli ktorej treba drzat siroky kader. Este horsie je, ze razantne skracuje predsezonu.

Chcelo by to pekne rychlo vypadnut niekde v Ruzomberku.

To budeš možná záhy uspokojen :D ale já bych preferoval přesnej opak a k čertu s penězma a umístěním v lize... Jsem romantik :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Souhlasím s Dankem. Výhra v této soutěži nám zajistí maximálně start v EL další rok. My chceme a musíme bojovat o LM. Takže zbytečná ztráta času a sil v důležitých ligových zápasech. Dobrý jediné jako šance pro Darboa, Zeliwskeho, Fuzata a spol, aby měli zapasovou praxi.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Souhlasím s Dankem. Výhra v této soutěži nám zajistí maximálně start v EL další rok. My chceme a musíme bojovat o LM. Takže zbytečná ztráta času a sil v důležitých ligových zápasech. Dobrý jediné jako šance pro Darboa, Zeliwskeho, Fuzata a spol, aby měli zapasovou praxi.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Přesně to si myslím, že snad Mou udělá - jak jsem psal - a ztotožňuji se s tím. Pohár třetí kategorie. Dal bych maximum do Serie A a Coppy Italia.

Protože my máme pohárů první a druhý kategorie plný police :)

Sushi napsal:
Protože my máme pohárů první a druhý kategorie plný police :)

Jistěže nemáme. Přesto bych dal maximum do ligy a Coppy Italia. Konferenční liga je proprdpudink, stejně jako bývalo Intertoto. Ale nemusíme mít všichni stejnej názor, krásně se nám to tu rozděluje. Uvidíme, jakou cestu zvolí Žozé. :obo:

To je to isté, ako s Difrovym semifinále CL. Trochu sme si zahulákali, ale klub to poškodilo na ďalších 10 rokov.

Naozaj tu niekto v horizonte cca dvoch troch rokov vidí šancu na víťazstvo v LM či domácej lige ? keď je lepšie sústrediť sa iba na ligu ? Ako za mňa je to utopia ale hlavne strašne ma už nebaví také to fandenie že hura sme 4 ideme do LM hádam niečo v skupine uhráme. Radšej by som konečne chcel vidiet nejaké finále a radosť z trofeje.

Každopádne aj z marketingového hľadiska mi príde prínosné mat KONEČNE trofej aj keď iba z K.L . A to porovnanie s Intertoto Cupom je podla mna nezmysel. To bola iba letná súťaž ešte pred sezónou počas prípravy a ani UEFA do toho nejako extra neinvestovala a preto nikdy ten pohár nezískal hodnotu. Bolo to v podstate len také predkolo Pohára UEFA

Mick napsal:
Naozaj tu niekto v horizonte cca dvoch troch rokov vidí šancu na víťazstvo v LM či domácej lige ? keď je lepšie sústrediť sa iba na ligu ? Ako za mňa je to utopia ale hlavne strašne ma už nebaví také to fandenie že hura sme 4 ideme do LM hádam niečo v skupine uhráme. Radšej by som konečne chcel vidiet nejaké finále a radosť z trofeje.

Každopádne aj z marketingového hľadiska mi príde prínosné mat KONEČNE trofej aj keď iba z K.L . A to porovnanie s Intertoto Cupom je podla mna nezmysel. To bola iba letná súťaž ešte pred sezónou počas prípravy a ani UEFA do toho nejako extra neinvestovala a preto nikdy ten pohár nezískal hodnotu. Bolo to v podstate len také predkolo Pohára UEFA

Nikto tu nepíše o víťazstve v lige. Klub musí pravidelne končiť v top 4, aby sa finančne stabilizoval a mohlo sa začať niečo budovať. A to akosi nebude možné, keď sa bude obtýždeň lietať do Vladikavkazu.

Suhlasim s mickom. To jsem zvědavej, jestli se přání splní aspoň jednomu z táborů :D

Za mě je hlavní kvalifikovat se pokaždý do LM. To je základ, protože bez něj to půjde do kopru jak mediálně, tak především sportovně a finančně. Kvalifikace s sebou nese jak prestiž, tak především 40 mega eur ročně a delší výpadek v LM je hrozně znát.

To je pro mě alfa a omega. Pokud trofej, tak Coppa Italia. Pro měj prestižnější, ale je fakt, že Konf. liga je zatím velká neznámá a netuším, jak moc bude chtít UEFA do tohohle projektu pumpovat peníze. (Byť logicky by měla chtít co nejvíc, protože v kauze se Superligou je právě tahle Konferenční liga jejich vlajková loď toho, že poháry budou hrát i ty menší kluby). Mimochodem, v Konferenční lize bychom teoreticky mohli narazit na jednoho starýho známýho. Maicona :lol: Podepíše smlouvu se sanmarinským týmem Tre Penne, kterej hraje taky předkolo...

Prostě každej rok umístění v TOP 4 a k tomu jako bonus trofej z Coppa Italia, pro mě by tohle byl úspěch. Nečekám, že Mourinho vyhraje Scudetto. Ani teď ani za rok, dva...