38. kolo: Spezia vs. ROMA

Neděle, 23. 5. 21, 20:45
Stadio Alberto Picco

Potřebujeme tři body, abysme zůstali na 7. místě (kdo by to byl řekl, že se budeme modlit o sedmý místo).

Poslední zápasy Fonsecy a mnoha hráčů. Končí Mirante, Jesus, Peres, dost možná Fazio. Nejistá situace Džeka s Mikim.

Fuzato - Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Bruno Peres - Cristante, Darboe - Pedro, Mchitarjan, El Shaarawy - Džeko

I když jsem někde četl, že by Fonseca chtěl dát šanci Zalewskimu a na hrotu možná Mayoralovi.

Hráli jsme s nima třikrát a dvakrát prohráli, máme co napravovat.

Pojďme si užít poslední duel týhle zpropadený sezony.

Daje! :sala: :Ok:

Jak pises, pro nektere asi rozlucka, i kdyz nevim kdo od nas vezme treba Fazia, ale treba bude Pinto v cisteni bordelu po Monchim lepsi, nez jeho predchudci.

Musime vyhrat a mame o co hrat, tak snad nas na zaver sezony potesi. Skoda, ze Fonseca to rozestaveni nezmenil driv, zbytecne nam tim posral sezonu v situaci, kdy to uz nefungovalo.

Nestačí nám i bod na 7 místo???? Když budou mít oba 62 bodů rozhoduje skóre nebo vzájemné zápasy???

Heh tak to vypada na blamaz na zaver, Lazio nam samozrejme se Sassuolem nepomuze a uz prohrava. Potrebujem aspon plichtu na to 7.misto nejakej Intertoto cup nebo co to je.

Tohle je bodání do živé rány!!! Sledovat jak nás melou a tím přístupem k zápasu je na obrovske pokuty tohle nejde omluvit ničím !!!!Lazio nepomůžu proč by to dělali že a pokud nejsou schopni uhrát bod tak tam opravdu nemáme co dělat , celá sezóna v piči díky curakovi na lávce a hlavně tomu našemu bránění 😁😁😁 pičo to se nevidí ani v okrese

Nech je akokolvek zosmiešnovana ta nova Europska sutaž tak vzhladom nato že Rim ešte nedorastol nato aby vyhral v E.L tak o level slabsia liga je absolutne idealna šanca na " novy začiatok " . Ciže za mna zahodenie šance na K.L by bola poriadna blamaž a tym žebrakom by som siahol na vyplaty

Co si tak říká v Londýně Murek 😁 Když sledoval tohle v 1 půlce to jako nejde ani vysvětlit co předvádí ať mi nikdo neříká že by tak i naše juniorka zahrála

To je ale hrozná vostuda. Úplně se za ty hráče stydím. Spezia hraje jak o záchranu, my jak za barákem na plácku po obědě.

Hnus!

Jsme tam. Mj. může mi někdo vysvětlit proč Miki konci?? Vždyť to je náš nejlepší hráč

Historie se neptá ale tohle mi dost vadí jaké chyby dělají sudí když mají video, tam teda asi řešil ofsid ne faul ale i tak z toho výkonu ikdyz v 2 půlce to bylo o dost lepší nemůže mít nikdo radost.At už je nová sezóna :smoke: Elsha, Dzeko a Fuzato výborní ještě Mikhitaria ale někteří by už měli nadobro opustit Řím :D