38. kolo Sassuolo - ROMA

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Luciano je v CL.
Laziálové pěkně vedou, stačí plichta a oni dvě rudý a finito. Moc pěkný. Paklub.

ani nevim, komu jsem to přál míň

po tom galapředstavení pro danka minulej tejden bych asi neměl bejt překvapenej, ale stejně jsem očekával lepší výkon
dobrý akorát Skorupski a Gonalons138
Schick dobrejch dvacet minut a pak nic, po zásluze dole
Florenzi tradičně špatný
Perotti tradičně špatný
Pellegrini hodně špatný
doufal jsem, že dá Luku Pellegriniho nebo aspoň Karsdorpa
třetí místo není zlý, ale bejt 14 bodů za Neapolí je ostuda

Zas nic moc vykon. Dneska za nas vybornej Skorupski a Gonalons. Schick proste kraj hrat nemuze.
Za Sassuolo vyborni Politano, Adjapong a Rogerio. Prvni dva bych bral urcite.

Daje

Byl to přátelák, to se blbě komentuje, často jsem od toho uklikával bokem někam, na net, a řídil se pouze komentářem.
Prostě friendly match se vším všady, nic míň, nic víc.

Btw. jak známo, taky z toho fotbalu, co hrajem, nejsem odvázanej, dlouhodobě, taky mě sere 18b ztráta na titul a 14 na Neapol. Ale jsme holt třetí, ukopala se nakonec celkem v pohodě CL na příští rok a hlavně jsme tam letos došli do semifinále, což je historickej úspěch. Takže DiFra holt musí zůstat a uvidíme, co bude příští rok.

FORZA ROMA

Nie, vazne. Uplne odhliadnuc od vysledkov. Tuto sezonu som sa x-krat pristihol pri tom, jak v nejakej tridsiatej minute zapasu pozeram do mobilu na facebook. Dokonca aj ked som bol teraz v Rime, tak ma bavilo viac vytahovat cicinu na kusok vedla sediaci kotol juventusakov, nez kukat na ihrisko. Vsade pocuvam, ze Di Francesco je vizionar. Pytam sa, v com, kurva? Ved tento model praktikoval Dino Zoff na Eure 2000 a uz vtedy z toho boleli oci a bolo to zastarale.

letos za difru mluví jen výsledky, a to jen v LM, řekněme s ohledem na LM i v lize (ale bez LM by byla liga s takovým odstupem na neapol špatná)
odhliadnuc od výsledkou letos snad ani ne :mrgreen:

Sushi napsal:
letos za difru mluví jen výsledky, a to jen v LM, řekněme s ohledem na LM i v lize (ale bez LM by byla liga s takovým odstupem na neapol špatná)
odhliadnuc od výsledkou letos snad ani ne :mrgreen:

navíc je volnej Carletto (kterej možná jde do Napoli, pak by ale byl volnej Sarri, což by bylo ještě větší terno), Emery byl vyhozen z PSG (kam míří Tuchel) a míří nejspíš do Arsenalu, ale o nabídce právě Monchiho a vizi další úspěšné spolupráce by dost možná přemýšlel i v konkurenci Gunners... Je to složité, no. Hráli jsme hovno hovnúce, na tom se asi shodnem, dobří trenéři na trhu evidentně jsou, ale úspěchy byly. To se pak blbě vyhazuje trenér.

Jedine, ze by sa v nejakej Chelsea zblaznili a vykupili ho. Klub ho nevyleje a je to, napriek tomu, co som napisal vyssie, dobre. Po niecom takom by sa do Rima totiz nehrnul uz nikto.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
navíc je volnej Carletto (kterej možná jde do Napoli, pak by ale byl volnej Sarri, což by bylo ještě větší terno), Emery byl vyhozen z PSG (kam míří Tuchel) a míří nejspíš do Arsenalu, ale o nabídce právě Monchiho a vizi další úspěšné spolupráce by dost možná přemýšlel i v konkurenci Gunners... Je to složité, no. Hráli jsme hovno hovnúce, na tom se asi shodnem, dobří trenéři na trhu evidentně jsou, ale úspěchy byly. To se pak blbě vyhazuje trenér.

toto presne, zrovna teraz su volni treneri ako Ancelotti a Emery a zrovna teraz sme mali vysledkovo taku sezonu, po ktorej nemoze byt trener v ziadnom pripade vyhodeny... keby aspon nebol sympatak a Riman ten Eusebio...

EDF zustane i proto, ze pripadny zajemce v PL odradil totalne prokaucovanej zapas venku s Liverpoolem, kterej akcie EDF vratil trochu zpet na zem. Sezona byla uspesna a EDF je jeste mladej trener, uvidime jak to bude dal. Kazdopadne nekdy na prelomu roku tym prekonal obrovskou krizi, kdy uz to videli cerne i ti klidnejsi fanousci AS, kterych je jinak jako safranu. Tehdy uz malokdo veril, ze se EDF udrzi, ale zvladl to a jeste udelal obrovskej az historickej uspech v Evrope, coz je treba ocenit.

Nevím proč vyhodit. Proč o tom vůbec přemýšlet. Cílem bylo umístění v první čtyřce, jsme třetí. Cílem v LM byl postup ze skupiny, skončili jsme mezi top 4 týmama v Evropě.

A že nehrál nic moc. Nehrál, no. Ono se těžko hraje skvělej fotbal, když má na každý straně jednoho (!) použitelnýho beka. Když se prodá Salah, ale nepřivede se za něj křídlo. Když největší posilou týmu je mladej kluk po jedný dobrý sezoně v Itálii. Nebo když máš jen tři použitelný stopery... Atd...

Navíc, o Di Francescovi je známý, že jeho první sezony jsou nehorší, občas je i vyhozenej v jejich průběhu. Pak to jde jen nahoru.

Jsem přesvědčenej, že když mu Monchi koupí šikovný pravý křídlo a kreativního záložníka, tak že to půjde nahoru.

Largo napsal:
Nevím proč vyhodit. Proč o tom vůbec přemýšlet. Cílem bylo umístění v první čtyřce, jsme třetí. Cílem v LM byl postup ze skupiny, skončili jsme mezi top 4 týmama v Evropě.

A že nehrál nic moc. Nehrál, no. Ono se těžko hraje skvělej fotbal, když má na každý straně jednoho (!) použitelnýho beka. Když se prodá Salah, ale nepřivede se za něj křídlo. Když největší posilou týmu je mladej kluk po jedný dobrý sezoně v Itálii. Nebo když máš jen tři použitelný stopery... Atd...

Navíc, o Di Francescovi je známý, že jeho první sezony jsou nehorší, občas je i vyhozenej v jejich průběhu. Pak to jde jen nahoru.

Jsem přesvědčenej, že když mu Monchi koupí šikovný pravý křídlo a kreativního záložníka, tak že to půjde nahoru.

no, aniž bych to věděl, šel jsem na wiki a zjistil jsem, že

lanciano
vyhozen v první sezoně

pescara
odešel v první sezoně do lecce (z B do A)

lecce
vyhozen v první sezoně, ok, ale pod cosmim skončili 18. a šli dolů, asi to nebyla dvakrát pecka mančaft

sassuolo
příchází 2012, první rok postup do A, "vyhozenej" byl na těch pět zápasů, co prohrál malesani, ale to až v roce 2014, a hned se vrací

nevim, jestli bych z tohodle dělal nějaký pravidlo o špatnejch sezónách, ale jak říkám, jen čtu wiki...