IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Luciano je v CL.
Laziálové pěkně vedou, stačí plichta a oni dvě rudý a finito. Moc pěkný. Paklub.
ani nevim, komu jsem to přál míň
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Luciano je v CL.
Laziálové pěkně vedou, stačí plichta a oni dvě rudý a finito. Moc pěkný. Paklub.
danko10 napsal:Mrzi ma, ze sa budem musiet pozerat na tu Di Francescovu sracku aj v septembri.
Sushi napsal:letos za difru mluví jen výsledky, a to jen v LM, řekněme s ohledem na LM i v lize (ale bez LM by byla liga s takovým odstupem na neapol špatná)
odhliadnuc od výsledkou letos snad ani ne
Sushi napsal:podle mě je bez debat, že difra zůstane
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:navíc je volnej Carletto (kterej možná jde do Napoli, pak by ale byl volnej Sarri, což by bylo ještě větší terno), Emery byl vyhozen z PSG (kam míří Tuchel) a míří nejspíš do Arsenalu, ale o nabídce právě Monchiho a vizi další úspěšné spolupráce by dost možná přemýšlel i v konkurenci Gunners... Je to složité, no. Hráli jsme hovno hovnúce, na tom se asi shodnem, dobří trenéři na trhu evidentně jsou, ale úspěchy byly. To se pak blbě vyhazuje trenér.
Largo napsal:šikovný pravý křídlo
Largo napsal:Nevím proč vyhodit. Proč o tom vůbec přemýšlet. Cílem bylo umístění v první čtyřce, jsme třetí. Cílem v LM byl postup ze skupiny, skončili jsme mezi top 4 týmama v Evropě.
A že nehrál nic moc. Nehrál, no. Ono se těžko hraje skvělej fotbal, když má na každý straně jednoho (!) použitelnýho beka. Když se prodá Salah, ale nepřivede se za něj křídlo. Když největší posilou týmu je mladej kluk po jedný dobrý sezoně v Itálii. Nebo když máš jen tři použitelný stopery... Atd...
Navíc, o Di Francescovi je známý, že jeho první sezony jsou nehorší, občas je i vyhozenej v jejich průběhu. Pak to jde jen nahoru.
Jsem přesvědčenej, že když mu Monchi koupí šikovný pravý křídlo a kreativního záložníka, tak že to půjde nahoru.