pasta napsal:Stream
http://mygoodstream.pw/channels/live.php?id=L2VzcG4vcmVwbGF5ei5waHA/aWQ9YWZmZjBjMWQtZWFkMS00N2QzLTk5MzEtMDE0NzJjYzcxZjVmJmNvPUpNJnR5cGU9bGl2ZSZnYW1lPUFTK1JvbWErdnMuK1Bhcm1h
pasta napsal:Stream
masterhunter napsal:Mě je ho líto. Pracovat s takovou smetánkou... Kluci jen chodí
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:v arabštině![]()
![]()
ale HD
http://www.realstream.cc/en/player/5cea49cd90098309766556/33/1041/5ceada9774aa4/44fccd36d0b1b1640338da986df83d55
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Bylo to krásný. Díky za vše, DDR.
Pallotta nikde. Baldini nikde. Ať jdou do piče. Do piče, čuráci. A rychle.
GRAZIE DANI
PALLOTTA VATTENE
Francesco Totti AS napsal:Včerejší poslední zápas krásně odrážel celou sezónu - zbytečný.
Parma jako by nás chtěla nechat vyhrát, jen se to dohravalo. Jenom Gerv to asi nepochopilnaštěstí to Diego spravil. Krásné deja vu po dvou letech - Perotti gól v posledních minutách, který nám zajistil poháry, při rozlučce s legendou, při konci trenéra na lavičce
Daniho konec mě moc mrzí. Byl plný emocí. Stejně jako psal Largo, i pro mě byl nejoblíbenější. Dával tomu strašně moc, jako kapitán byl skvělý, možná lepší než Francesco.
Nemuselo to takhle skončit, štve mě to.
To že nepřijel nikdo z vedení mě nepřekvapilo. Nastrčili tam jenom Francka, protože toho přece lidi lynčovat nebudou...
Jen doufám že za to někdo ponese odpovědnost. Já osobně věřím v nového majitele nejpozději po konci následující sezóny.
Na závěr obrovské díky Claudiovi, který to vzal i když nejspíš tušil, ze to skončí pruserem. Takového trenéra Řím potřebuje, trenéra kterému to "není jedno" což ukázal včera několikrát. Pro mě hrdina, i kdyby už nikdy neměl nic vyhrát. Díky Claudio Ranieri
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Včerejší poslední zápas krásně odrážel celou sezónu - zbytečný.
Parma jako by nás chtěla nechat vyhrát, jen se to dohravalo. Jenom Gerv to asi nepochopilnaštěstí to Diego spravil. Krásné deja vu po dvou letech - Perotti gól v posledních minutách, který nám zajistil poháry, při rozlučce s legendou, při konci trenéra na lavičce
Daniho konec mě moc mrzí. Byl plný emocí. Stejně jako psal Largo, i pro mě byl nejoblíbenější. Dával tomu strašně moc, jako kapitán byl skvělý, možná lepší než Francesco.
Nemuselo to takhle skončit, štve mě to.
To že nepřijel nikdo z vedení mě nepřekvapilo. Nastrčili tam jenom Francka, protože toho přece lidi lynčovat nebudou...
Jen doufám že za to někdo ponese odpovědnost. Já osobně věřím v nového majitele nejpozději po konci následující sezóny.
Na závěr obrovské díky Claudiovi, který to vzal i když nejspíš tušil, ze to skončí pruserem. Takového trenéra Řím potřebuje, trenéra kterému to "není jedno" což ukázal včera několikrát. Pro mě hrdina, i kdyby už nikdy neměl nic vyhrát. Díky Claudio Ranieri
Francesco Totti AS napsal:Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.
Kdo tam zůstal jako největší osobnost? Kolarov?
Francesco Totti AS napsal:Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.
Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.
Největší osobnost? El Shaarawy, Mirante, Florenzi. A tím asi končíme. Potenciál samozřejmě Pellegrini, Zaniolo a tuším, že i Cristante. Ale to je prostě zoufale málo.
Dani měl hrát ještě rok a vychovat nový hráče. Z hráčů, který by to mohli zvednout po stránce vůdcovství, za mě jednoznačně Belotti, Barella nebo Izzo. To jsou ve svých kádrech osobnosti a rozhodující hráči. Ale kdo by k nám, do toho bordelu, chodil, že?
Dneska prodloužil Cragno![]()
Zrovna u něj jsem docela čekal, že přijde.
Nechtěli jsme Perina loni? A nevybral si radši Juve i když věděl že u nás má místo jisté a tam ne? Ať sedí, buzerant! Klidně celou kariéru.IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Myslím, že cílíme na toho Perina. Ten je lepší a není v Juvemerdě spokojenej, pochopitelně, když je s Wojtou srovnatelnej. Jenže Juve za něj samozřejmě bude něco chtít (rozuměj pravděpodobně Manolas, i kdyby měli cosi doplatit).
Já myslel spíš něco jako vůdce, zkušenej. To není podle mě ani jeden z těch cos napsal.Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.
Největší osobnost? El Shaarawy, Mirante, Florenzi. A tím asi končíme. Potenciál samozřejmě Pellegrini, Zaniolo a tuším, že i Cristante. Ale to je prostě zoufale málo.
Dani měl hrát ještě rok a vychovat nový hráče. Z hráčů, který by to mohli zvednout po stránce vůdcovství, za mě jednoznačně Belotti, Barella nebo Izzo. To jsou ve svých kádrech osobnosti a rozhodující hráči. Ale kdo by k nám, do toho bordelu, chodil, že?
Dneska prodloužil Cragno![]()
Zrovna u něj jsem docela čekal, že přijde.