38. Kolo Roma - Parma

pasta napsal:

http://mygoodstream.pw/channels/live.php?id=L2VzcG4vcmVwbGF5ei5waHA/aWQ9YWZmZjBjMWQtZWFkMS00N2QzLTk5MzEtMDE0NzJjYzcxZjVmJmNvPUpNJnR5cGU9bGl2ZSZnYW1lPUFTK1JvbWErdnMuK1Bhcm1h

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
v arabštině :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale HD

http://www.realstream.cc/en/player/5cea49cd90098309766556/33/1041/5ceada9774aa4/44fccd36d0b1b1640338da986df83d55

http://mygoodstream.pw/channels/live.php?id=L2VzcG4vcmVwbGF5ei5waHA/aWQ9YWZmZjBjMWQtZWFkMS00N2QzLTk5MzEtMDE0NzJjYzcxZjVmJmNvPUpNJnR5cGU9bGl2ZSZnYW1lPUFTK1JvbWErdnMuK1Bhcm1h

Je mi do breku. Konci muj nejoblibenejsi hrac. Radim ho vejs nez Tottiho.
Dneska znova ukazal, ze rok mohl klidne hrat. ne zaklad, ale s jeho pomoci mohl nejakej mladej hrac neskutecne vyrust.

Vys nez 6. misto jsme si nezaslouzili. Zabil nas Pallotta, kdyz v klicovy fazi sezony pripravil hracum a fanouskum takovej sok. A samozrejme se na zapase neukaze. fakt jen stinova figurka, alibistickej developer. Baldini to samy. Kdyz to srovnam se Zhangem z Interu, kterej ma taky svy plany, ale nechybi na jedinym zapase,...

AS mam rad. Ale dokud ho bude vlastnit Pallotta, nikdy z nas nebude velkoklub.

Tak pevny nervy a snad bude pristi sezona lepsi...

Daje a diky za vsechno, DDR.

Smutnej konec jedný strašidelný sezony.

Grazie Daniele :roma:

Nezbejvá, než doufat, že to Pallotta prodá nějakýmu šejkovi a skončí tim i jedna blbá, ale hlavně smutná éra. Vůbec si nedovedu představit, co nás čeká v následující sezoně, možná dvou...

FORZA ROMA

Bylo to krásný. Díky za vše, DDR.

Pallotta nikde. Baldini nikde. Ať jdou do piče. Do piče, čuráci. A rychle.

GRAZIE DANI
PALLOTTA VATTENE

Pod tohle se podepisuju.

Zmar, nemá to žádnou logiku a já tímhle s tou bandou končím.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

mozno tento klub pre uspech potrebuje (mysli si, ze potrebuje) aj radikalnu zmenu fanusikovskej zakladne - menej roman(t)izmu, ktory reprezentoval napriklad prave Danielle, no a viac pragmatizmu, chladnokrvnosti a zamerania na zisk, nieco na styl Conteho, ktory ale vedeniu nevysiel.
preco ale potom (hlavne z pohladu noveho fanusika) nefandit radsej juventusu?

inak klobuk dole pred Daniellem, akym sposobom sa v poslednych tyzdnoch prezentoval.
to iste pred PANOM trenerom Claudiom Ranierim.

:danko:

Včerejší poslední zápas krásně odrážel celou sezónu - zbytečný.
Parma jako by nás chtěla nechat vyhrát, jen se to dohravalo. Jenom Gerv to asi nepochopil naštěstí to Diego spravil. Krásné deja vu po dvou letech - Perotti gól v posledních minutách, který nám zajistil poháry, při rozlučce s legendou, při konci trenéra na lavičce

Daniho konec mě moc mrzí. Byl plný emocí. Stejně jako psal Largo, i pro mě byl nejoblíbenější. Dával tomu strašně moc, jako kapitán byl skvělý, možná lepší než Francesco.
Nemuselo to takhle skončit, štve mě to.

To že nepřijel nikdo z vedení mě nepřekvapilo. Nastrčili tam jenom Francka, protože toho přece lidi lynčovat nebudou...
Jen doufám že za to někdo ponese odpovědnost. Já osobně věřím v nového majitele nejpozději po konci následující sezóny.

Na závěr obrovské díky Claudiovi, který to vzal i když nejspíš tušil, ze to skončí pruserem. Takového trenéra Řím potřebuje, trenéra kterému to "není jedno" což ukázal včera několikrát. Pro mě hrdina, i kdyby už nikdy neměl nic vyhrát. Díky Claudio Ranieri

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Parma jako by nás chtěla nechat vyhrát, jen se to dohravalo. Jenom Gerv to asi nepochopil naštěstí to Diego spravil. Krásné deja vu po dvou letech - Perotti gól v posledních minutách, který nám zajistil poháry, při rozlučce s legendou, při konci trenéra na lavičce

Daniho konec mě moc mrzí. Byl plný emocí. Stejně jako psal Largo, i pro mě byl nejoblíbenější. Dával tomu strašně moc, jako kapitán byl skvělý, možná lepší než Francesco.

To že nepřijel nikdo z vedení mě nepřekvapilo. Nastrčili tam jenom Francka, protože toho přece lidi lynčovat nebudou...
Jen doufám že za to někdo ponese odpovědnost. Já osobně věřím v nového majitele nejpozději po konci následující sezóny.

Na závěr obrovské díky Claudiovi, který to vzal i když nejspíš tušil, ze to skončí pruserem. Takového trenéra Řím potřebuje, trenéra kterému to "není jedno" což ukázal včera několikrát. Pro mě hrdina, i kdyby už nikdy neměl nic vyhrát. Díky Claudio Ranieri

:Ok:

Moc hezky napsaný. Před Ranierim skutečně obrovskej respekt, rád bych dokonce, aby pokračoval a netahali se k nám kdovíjaký jména.

Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.

Kdo tam zůstal jako největší osobnost? Kolarov?

Dani měl ještě dvě sezóny hrát a vychovat nový lídry. Mít vedle sebe Pelleho v záloze, předat mu zkušenosti a vychovat z něj vůdce, nový "futuro". Dani má k té výchově větší předpoklady než Francek, je to motivator. I Alessa by pod ním vyzrál.

Největší osobnost? El Shaarawy, Mirante, Florenzi. A tím asi končíme. Potenciál samozřejmě Pellegrini, Zaniolo a tuším, že i Cristante. Ale to je prostě zoufale málo.

Dani měl hrát ještě rok a vychovat nový hráče. Z hráčů, který by to mohli zvednout po stránce vůdcovství, za mě jednoznačně Belotti, Barella nebo Izzo. To jsou ve svých kádrech osobnosti a rozhodující hráči. Ale kdo by k nám, do toho bordelu, chodil, že?

Dneska prodloužil Cragno :zed: :zed: Zrovna u něj jsem docela čekal, že přijde.

Myslím, že cílíme na toho Perina. Ten je lepší a není v Juvemerdě spokojenej, pochopitelně, když je s Wojtou srovnatelnej. Jenže Juve za něj samozřejmě bude něco chtít (rozuměj pravděpodobně Manolas, i kdyby měli cosi doplatit).

:!:

Largo napsal:

Největší osobnost? El Shaarawy, Mirante, Florenzi. A tím asi končíme. Potenciál samozřejmě Pellegrini, Zaniolo a tuším, že i Cristante. Ale to je prostě zoufale málo.

Dani měl hrát ještě rok a vychovat nový hráče. Z hráčů, který by to mohli zvednout po stránce vůdcovství, za mě jednoznačně Belotti, Barella nebo Izzo. To jsou ve svých kádrech osobnosti a rozhodující hráči. Ale kdo by k nám, do toho bordelu, chodil, že?

hm, neboli zakřiklej nevyrovnanej věčnej talent, kluk po dvou zraněních kolene a golman dvojka, co se dostal na místo jedničky, protože jednička nechytí ani rýmu. to jsme na tom supr.

Myslím, že cílíme na toho Perina. Ten je lepší a není v Juvemerdě spokojenej, pochopitelně, když je s Wojtou srovnatelnej. Jenže Juve za něj samozřejmě bude něco chtít (rozuměj pravděpodobně Manolas, i kdyby měli cosi doplatit).
Nechtěli jsme Perina loni? A nevybral si radši Juve i když věděl že u nás má místo jisté a tam ne? Ať sedí, buzerant! Klidně celou kariéru.
Pro mě je jednička Mirante, minimálně pro příští sezónu

Largo napsal:

Já myslel spíš něco jako vůdce, zkušenej. To není podle mě ani jeden z těch cos napsal.
Z Florenziho jako kapitána mám trochu strach. Podle mě se na to úplně nehodí a hlavně na to není připravený