Takovej závěr by me ani nenapadl. ParadaEšte idylicky by som povedal aj s comom ktoré si to zaslúžilo túto sezónu viac ako juve a to dogrcane AC![]()
Já ještě 14 dní zpět nevěřil ani ve čtvrté místo, takže třetí beru všema desetiKonec dobrý vsechno dobré
Já si popravde nekde po zapase s parmou doma myslel na titul, ale oooo kaaaaa... 3. flek not bad![]()
SrdcařGasp to opet dokazal a zavrel hubu kritikum. Nadhernej vecer, moc diky! Manzelka mela chut na sex, ja dal prednost AS![]()
Presne tak , Gasp prvú sezónu spravil to čo dlho dlho nikto a to s kádrom do januára bez útoku , takže ak príde niekto podľa jeho predstáv ( hovorí sa o greenwoodovi čo je za mňa topka ) tak verím , že budúcu sezónu ponahaname InterGasp to opet dokazal a zavrel hubu kritikum. Nadhernej vecer, moc diky! Manzelka mela chut na sex, ja dal prednost AS![]()
jojo, 14 dní zpátky já taky ne...Já ještě 14 dní zpět nevěřil ani ve čtvrté místo, takže třetí beru všema deseti
Gasp to opet dokazal a zavrel hubu kritikum. Nadhernej vecer, moc diky! Manzelka mela chut na sex, ja dal prednost AS![]()