38. kolo: Hellas vs. ROMA

Najbláznivejšia sezóna za dlhé roky pani a my sme skončili 3. A to sme s top mužstiev vyhrali len s comom 🤦‍♂️ nato sa však nepýta a sme v lige majstrov ❤️

Taky zaver nikto z nas necakal.
Trosku aj skodoradost ze AC a Juve ostali von z Ligy Majstrov 🤣

Tesim sa z 3 miesta. Hura Liga majstrov a peniazky. Vhodne doplnit kader a ide sa nato.

Leto bude zaujimave.

Forza Roma

Konec dobrý vsechno dobré
Já si popravde nekde po zapase s parmou doma myslel na titul, ale oooo kaaaaa... 3. flek not bad :D

Gasp to opet dokazal a zavrel hubu kritikum. Nadhernej vecer, moc diky! Manzelka mela chut na sex, ja dal prednost AS 😀😀
Presne tak , Gasp prvú sezónu spravil to čo dlho dlho nikto a to s kádrom do januára bez útoku , takže ak príde niekto podľa jeho predstáv ( hovorí sa o greenwoodovi čo je za mňa topka ) tak verím , že budúcu sezónu ponahaname Inter :) veľmi sa teším a to si povedzme , že pred koncom sme si tu pekne zanadavali na AS ale ako som písal toto bola najdivokejšia sezóna za dosť rokov kde sa to riadne naháňalo a konečne nám bolo dopriate a nie zas o bod alebo o skóre ❤️❤️ som veľmi zvedavý na leto v podaní Gaspa a rieši sa jeho bývali DM z atalanty čo by mohlo byt super. Poďme si to užiť :)

btw my máme zas so ženou mojou zajtra výročie svadby takže ju vyplieskam aj za dnešok 😂👀❤️

V Třinci by měli radost kdyby věděli co dnes Srdíčko všechno zvládlo 😁 no jako masakr ne že ne, ale Kurva je to tam💪 u nás to máme tak že róba ví, že když je AS tak se ne..dá 🤣ona ví že mám svůj svět 🤣Svilar je Bůh

svilar dneska zas podržel
pak jsme měli i kliku, paulo to vyhlavičkoval z lajny snad. jasnej MOTM
konec krásnej
když jsme dali na 2:0, tak jsem jen nahlas vydechnul, žena se ptala, co se děje. říkám gól. a ona, že se ani neraduju. říkám, že jsem konečně vydechnul a na víc už letos nemám. padla, hotov dvacet.

Gasp to opet dokazal a zavrel hubu kritikum. Nadhernej vecer, moc diky! Manzelka mela chut na sex, ja dal prednost AS 😀😀

Svatá pravda. Asi je na čase poloviční omluva gaspovi. Poloviční proto, že ten předváděnej fotbal v průběhu sezóny byla trága.

Tohle čekal malo kdo. Já z toho ani chrápat nemuzu