36. Kolo - Roma - Juventus

Úžasný, skvělá druhá půle. Nejlepší Mirante, pak Nzonzi s Florkem a El Shaarawy s Ünderem. Snad Juve příště vyhraje nad Atalantou. Hlavně ale musí prohrát AC.

Šance je hodně malá, po Janovu zvlášť, ale je!!!

Largo napsal:
Úžasný, skvělá druhá půle. Nejlepší Mirante, pak Nzonzi s Florkem a El Shaarawy s Ünderem. Snad Juve příště vyhraje nad Atalantou. Hlavně ale musí prohrát AC.

Milan má doma Frosinone :mrgreen:
Atalanta jede na Juventus a Inter do Neapole...
Naděje žije, ještě dvě kola.
Hlavně musíme my potvrdit dnešek 3 body na Šášuole!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:

Milan má doma Frosinone :mrgreen:
Atalanta jede na Juventus a Inter do Neapole...
Naděje žije, ještě dvě kola.
Hlavně musíme my potvrdit dnešek 3 body na Šášuole!

Hmm, tak AC asi nic no :mrgreen: :mrgreen:

Ale Atalanta i Inter by mohly ztratit.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1128186455753396224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128186455753396224&ref_url=http%3A%2F%2Flaroma24.it%2Fnews%2Fcampionato-campionato%2F2019%2F05%2Fas-roma-contro-il-parma-sara-lultima-gara-di-de-rossi-con-la-maglia-giallorossa

De Rossi končí!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dneska tiskovka

podle mě je prostě zdravotně ne v top formě a zároveň nemá uplně dojem, ež by tu ještě něco vyhrál

tak půjde do USA

si myslim

achjo

Sushi napsal:
dneska tiskovka

podle mě je prostě zdravotně ne v top formě a zároveň nemá uplně dojem, ež by tu ještě něco vyhrál

tak půjde do USA

si myslim

achjo

Tak nějak. :zed: *omg*

Dobrý den.Zaregistroval jsem,že 26.5. v neděli se chystáte vysílat zápas italské Serie A Bologna-Neapol.Chtěl bych se zeptat,či poprosit,zda je možné to změnit na zápas AS Řím-Parma a to z důvodu konce kapitána a legendy Danieleho De Rossiho(jeho poslednízápas za AS).Přál by si to celý cz/sk fanklub AS Roma.
Předem Děkuji za odpověď

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu.

N základě požadavku ze strany fanklubu AS Řím se nám podařilo před malou chvílí dojednat u poskytovatele licence změnu vysílaného zápasu, tudíž příští týden v Televizi Seznam odvysíláme zápas AS Řím - Parma. Zápas je plánován na neděli 26.5. od 14:45 hodin.

Bylo by možné na Vás dostat telefonní číslo pro případný bližší kontakt?

Díky za zprávu,

Iva Dolejšová
Televize Seznam

...psal jsem jménem fanklubu,snad to nikomu nebude vadit

Otázka je, co si lidi ze Seznamu představuji pod pojmem fanklub AS Řím rekls jim že je nás tu asi 12?

Aby nečekali sledovanost v řádu tisíců

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Otázka je, co si lidi ze Seznamu představuji pod pojmem fanklub AS Řím rekls jim že je nás tu asi 12?

Myslíš že se jich bude na Krejčího na levém beku dívat víc? :lol:

HugoBoss27 napsal:
Dobrý den.Zaregistroval jsem,že 26.5. v neděli se chystáte vysílat zápas italské Serie A Bologna-Neapol.Chtěl bych se zeptat,či poprosit,zda je možné to změnit na zápas AS Řím-Parma a to z důvodu konce kapitána a legendy Danieleho De Rossiho(jeho poslednízápas za AS).Přál by si to celý cz/sk fanklub AS Roma.
Předem Děkuji za odpověď

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu.

N základě požadavku ze strany fanklubu AS Řím se nám podařilo před malou chvílí dojednat u poskytovatele licence změnu vysílaného zápasu, tudíž příští týden v Televizi Seznam odvysíláme zápas AS Řím - Parma. Zápas je plánován na neděli 26.5. od 14:45 hodin.

Bylo by možné na Vás dostat telefonní číslo pro případný bližší kontakt?

Díky za zprávu,

Iva Dolejšová
Televize Seznam

...psal jsem jménem fanklubu,snad to nikomu nebude vadit

:Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok:

HugoBoss27 napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Myslíš že se jich bude na Krejčího na levém beku dívat víc?
Taky pravda

A já třeba navíc doma (opravdu!) nemám televizi jako takovou a online vysílání ti blbci u těch fotbalů nemají. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já nechal sundat anténu, takže mám tv bez antény :lol:

takže mám taky smůlu, ale jinak super iniciativa a možná se zajdu podívat k našim

A já třeba navíc doma (opravdu!) nemám televizi jako takovou a online vysílání ti blbci u těch fotbalů nemají. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, jsem na tom stejně. Mám aspoň Digi Sport...