Largo napsal:Úžasný, skvělá druhá půle. Nejlepší Mirante, pak Nzonzi s Florkem a El Shaarawy s Ünderem. Snad Juve příště vyhraje nad Atalantou. Hlavně ale musí prohrát AC.
Šance je hodně malá, po Janovu zvlášť, ale je!!!
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:Úžasný, skvělá druhá půle. Nejlepší Mirante, pak Nzonzi s Florkem a El Shaarawy s Ünderem. Snad Juve příště vyhraje nad Atalantou. Hlavně ale musí prohrát AC.
Šance je hodně malá, po Janovu zvlášť, ale je!!!
Milan má doma Frosinone![]()
Atalanta jede na Juventus a Inter do Neapole...
Naděje žije, ještě dvě kola.
Hlavně musíme my potvrdit dnešek 3 body na Šášuole!
Sushi napsal:dneska tiskovka
podle mě je prostě zdravotně ne v top formě a zároveň nemá uplně dojem, ež by tu ještě něco vyhrál
tak půjde do USA
si myslim
achjo
Francesco Totti AS napsal:Otázka je, co si lidi ze Seznamu představuji pod pojmem fanklub AS Římrekls jim že je nás tu asi 12?
Aby nečekali sledovanost v řádu tisíců
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
HugoBoss27 napsal:Dobrý den.Zaregistroval jsem,že 26.5. v neděli se chystáte vysílat zápas italské Serie A Bologna-Neapol.Chtěl bych se zeptat,či poprosit,zda je možné to změnit na zápas AS Řím-Parma a to z důvodu konce kapitána a legendy Danieleho De Rossiho(jeho poslednízápas za AS).Přál by si to celý cz/sk fanklub AS Roma.
Předem Děkuji za odpověď
N základě požadavku ze strany fanklubu AS Řím se nám podařilo před malou chvílí dojednat u poskytovatele licence změnu vysílaného zápasu, tudíž příští týden v Televizi Seznam odvysíláme zápas AS Řím - Parma. Zápas je plánován na neděli 26.5. od 14:45 hodin.
Bylo by možné na Vás dostat telefonní číslo pro případný bližší kontakt?
Díky za zprávu,
Iva Dolejšová
Televize Seznam
...psal jsem jménem fanklubu,snad to nikomu nebude vadit
Taky pravdaHugoBoss27 napsal:Francesco Totti AS napsal:Otázka je, co si lidi ze Seznamu představuji pod pojmem fanklub AS Římrekls jim že je nás tu asi 12?
Aby nečekali sledovanost v řádu tisíců
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Myslíš že se jich bude na Krejčího na levém beku dívat víc?![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:A já třeba navíc doma (opravdu!) nemám televizi jako takovou a online vysílání ti blbci u těch fotbalů nemají.![]()
![]()
![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:A já třeba navíc doma (opravdu!) nemám televizi jako takovou a online vysílání ti blbci u těch fotbalů nemají.![]()
![]()
![]()