Pane bože...
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Sushi napsal:To je taky dost tryznivyLargo napsal:Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.
Tak lovu zdar a na viděnou v časech, kdy se na to bude dát dívat.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
To i naši hráčiLargo napsal:Sushi napsal:To je taky dost tryznivyLargo napsal:Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.
Proč myslíš? Je to vynikající seriál, Cumberbatch opět skvělej výkon a Hugo Weawing snad ještě lepší. :Ok:
Largo napsal:Sushi napsal:To je taky dost tryznivyLargo napsal:Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.
Proč myslíš? Je to vynikající seriál, Cumberbatch opět skvělej výkon a Hugo Weawing snad ještě lepší. :Ok:
Sushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:To je taky dost tryznivy
je
sice jsem pořád doufal, že to bude víc jako ten naspeedovanej první díl, kterej byl skvělej, ale i ty další byly dobrý
na druhou stranu to téma i zpracování byly takový, že slovo trýznivý na to sedí podle mě výborně