34. Sampdoria - ROMA

No ve čtvrtek aspon nejsme na ČT pouze na Nová Sport 😁 Dneska to nebyl ani zmar prostě jen shrnutí co se teď v klubu děje.Do konce sezóny by měli hrát mladí ať se otrkaji věřím že by chtěli hrát více než Peres,Santon a podobní :roll: je vidět už opravdu nemusím

Sushi napsal:
Largo napsal:
Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.

Tak lovu zdar a na viděnou v časech, kdy se na to bude dát dívat.
To je taky dost tryznivy

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Proč myslíš? Je to vynikající seriál, Cumberbatch opět skvělej výkon a Hugo Weawing snad ještě lepší. :Ok:

Largo napsal:
Sushi napsal:
Largo napsal:
Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.

To je taky dost tryznivy

Proč myslíš? Je to vynikající seriál, Cumberbatch opět skvělej výkon a Hugo Weawing snad ještě lepší. :Ok:
To i naši hráči

U mňa vládne už apatia. Pozriem hajlajty a prvý gól rovnaký ako kopec gólov doteraz, po rozohrávke. Vidia to asi všetci, okrem šéfa taktiky.
Sezónu už nejak dohráme a potom šups ho sledovať leto, čo sa udeje.

Largo napsal:
Sushi napsal:
Largo napsal:

To je taky dost tryznivy

je
sice jsem pořád doufal, že to bude víc jako ten naspeedovanej první díl, kterej byl skvělej, ale i ty další byly dobrý
na druhou stranu to téma i zpracování byly takový, že slovo trýznivý na to sedí podle mě výborně

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:
To je taky dost tryznivy

je
sice jsem pořád doufal, že to bude víc jako ten naspeedovanej první díl, kterej byl skvělej, ale i ty další byly dobrý
na druhou stranu to téma i zpracování byly takový, že slovo trýznivý na to sedí podle mě výborně

:Ok: :Ok:

https://www.asroma.com/it/notizie/2021/05/il-comunicato-del-club-su-paulo-fonseca?fbclid=IwAR197ekJoWv1b-9CAQWahOXy0REooqLnERAFyuBljK5Ta6smNOJ26_2zyjQ
ciao paulo (po sezoně)