34. Sampdoria - ROMA

Neviem ako to presne funguje ale vzhľadom na pohárové finále Atalanta Juventus by mohlo jedno pohárové miesto prepadnúť v prospech 7 tímu v lige. Aj keby to bola miestenka do tej konferenčnej ligy je to aspoň niečo. V tom prípade by ale bolo treba hrať aj o to siedme miesto na ktoré sa dotahuje Sassuolo.

Komu se to ještě chce sledovat? Jako já budu ale už bez nervu letošní sezónu jsem odepsal a čekám až ten Cyp půjde někam pryč neměl to jednoduché kvůli zranění klíčových hráčů ale mám pocit že on si jel pořád to svoje aniž by se snažil něco změnit!!! Navíc ta kontumace v 1 zápase pak 6 střídání V poháru a nakonec semifinále a tam 3x v poločasu střídat a nemít pak možnost v 2 půli střídat to je prostě nepochopitelné (osobně jsem to taky nevěděl o tom střídání že pak mohli o přestávce ještě 2x vystřídat a pak už nee)ale Kurva tam jsou na to lidí a dobře placení tak by to Kurva měli vědět.A jestli to věděli a přesto toho 3 vystřídal tak si myslím že to je špatné a měl od té 37 minuty hrát do poločasu o 10 než vystřídat a pak nemít možnost ale jsou to jen kdyby

Že by se člověku vyloženě chtělo se říct nedá no... Sad story. Daje Roma

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.

Tak lovu zdar a na viděnou v časech, kdy se na to bude dát dívat.

Váhal jsem, zda koukat. Pak vidím, že v základu Bruníčko vlevo a Santonek vpravo. Takže koukám na záznamy odpoledního MotoGP a u dalšího Fonsecova marasmu si vystačím s highlighty. Smutný, kam jsme to dopracovali.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Largo napsal:
Chvíli jsem laškoval s tou myšlenkou před pondělkem se ještě trochu víc trýznit. Ale nakonec jsem to vzdal a jdu si se ženou pustit Patricka Melrose.

Tak lovu zdar a na viděnou v časech, kdy se na to bude dát dívat.
To je taky dost tryznivy

Adrien Silva první gol v sérii A. Fuzato díky, supr práce

Dal jsem tomu šanci chvilku. Tak končím se sledovanim toho hnoje. Vůbec se teď divím, jak jsem mohl vydržet být fanoušek fanoušek tolik let...

Snad udělá někdo sestřih těch obrovských chyb v obraně a všech těchto gólů😁😁😁 to by bylo tak na vysílání na silvestra.O 20 gólů by dostáli měně kdyby vše nehráli přes gólmana ať te vymrdane hlavě na střídačce už to někdo řekne nebo mu přímo jebne.Abo hráči dělají tyhle chyby ale můj názor že trenér jim říká taktiku a styl hry a ten je pořád stejný :think: Mladý gólman a stejně všechna rozehrávka přes něj navíc oni napadají velice dobře, všichni mají Řím přečtený a přesně ví co na ně platí

Tyvole, proč to ten kokot mavne až po půlhodině zas... Další frustrace

To je tak tragicky už, že smalling místo aby se nechal faulovat a bylo, udělá roh a ještě u toho vypadá jak blbec

Jestli je soudný tak musí odejít sám, nevím přesně jak to je když by ho teď vyprali jestli by měl nějaký zlatý padák a proto to udělat nechtějí, ale ten tým potřebuje nový impuls