33. Kolo Roma Verona

Ranieri zbiera body kde sme ich predtym stracali a to je strasne potrebne.

Hra je sice slaba a dost casto hrame na 1-0 ale v tejto faze sezony kde nam treba kazdy jeden bodik je to nevyhnutne. Nadej na dobre umiestnenie zije a uvidime ako sa nam bude darit v dalsich zapasoch.

Haha, já si u toho vybral novou hardshellovou bundu, a v druhým okně stíhal i snookerový MS. Taková to byla hitparáda. Ale stačí. Forza Roma! Sempre et comunque.

Daje

Řím 17 zápasů bez prohry
AS Řím neprohrál už 17 ligových zápasů v řadě - povedlo se mu to poprvé od jara 2016, kdy tým vedl Luciano Spalletti.

x.com/optapaolo

Mě tomu pořád chybí ta přímočarost jako ze začátku. Hráči na to jsou, Balda je hrozná raketa, ale ta jeho střela a finální nahrávka je otřes. Mě přijde, že to vždycky poděla v poslední moment. Shomu úplně čumím že je na tom tak dobře technicky.

Na druhou stranu snad jedinej, kdo dlouhodobě umí dlouhý dát dlouhé nakop je Bryan ,😆👍

ranieriho čísla jsou neuvěřitelný
těžko uvěřit tomu, co se tu letos dělo
i tomu, že juric dostal hned další štaci
a že ho nevyhodili i tam

ranieriho čísla jsou neuvěřitelný
těžko uvěřit tomu, co se tu letos dělo
i tomu, že juric dostal hned další štaci
a že ho nevyhodili i tam

Ranieri je na sochu. Se slabšími vyhráváme, se silnějšími neztrácíme.

A já věřím ve výhru na Interu, stačí se podívat na jejich los. To je úlet, copa, my a pak barca...

uvidíme, jak s tím teď zamává papež a odklady 4 zápasů:
  • Torino-Udinese.
  • Cagliari-Fiorentina.
  • Genoa-Lazio.
  • Parma-Juve.
jednak kam je odloží, jednak v jaký formě k nim ty týmy dojdou (myslim, že by jim to bohužel všem mohlo pomoci. někdo by už mohl být zachráněný, někdo dostane čas se dát do kupy...

aha, tak ještě k tomu (googletranslate):

Přeložený zápas Janov – Lazio a další tři dnes odložené zápasy Serie A kvůli úmrtí papeže Františka jsou již oficiálně naplánovány na středu v 18:30. Klub Biancoceleste však neocenil způsob, jakým byla volba provedena jednostranně a bez ohledu na potřeby samotného Lazia. Ansa hlásí slova dopisu zaslaného Formello do Lega Serie A (a pro informaci CONI a FIGC), ve kterém bylo požádáno o „naléhavou schůzku“ za účelem přeložení rozpisu utkání na domácí zápas proti Janovu a „k nalezení alternativního a sdíleného řešení“. Jak bylo uvedeno v základu protestu, nejen způsob jednostranného rozhodnutí, ale také touha přivést tým do Vatikánu, aby vzdal hold tělu papeže. Není náhodou, že dopis Lazia zdůrazňuje „zklamání“ z volby „komunikované bez předchozí konzultace s naší společností“ a která „nezohledňuje institucionální závazky, které se týkají našeho klubu“. Lazio, „historický tým hlavního města, ve skutečnosti vyjádřil vůli a jednomyslnou touhu“ zúčastnit se pocty „Jeho Svatosti, naplánované na stejný den“. Lazio hovoří o „nevhodném přesahu“, který brání účasti „na významném historickém okamžiku pro město Řím a celou komunitu Lazio“.

to jsou šašci

aha, tak ještě k tomu (googletranslate):

Přeložený zápas Janov – Lazio a další tři dnes odložené zápasy Serie A kvůli úmrtí papeže Františka jsou již oficiálně naplánovány na středu v 18:30. Klub Biancoceleste však neocenil způsob, jakým byla volba provedena jednostranně a bez ohledu na potřeby samotného Lazia. Ansa hlásí slova dopisu zaslaného Formello do Lega Serie A (a pro informaci CONI a FIGC), ve kterém bylo požádáno o „naléhavou schůzku“ za účelem přeložení rozpisu utkání na domácí zápas proti Janovu a „k nalezení alternativního a sdíleného řešení“. Jak bylo uvedeno v základu protestu, nejen způsob jednostranného rozhodnutí, ale také touha přivést tým do Vatikánu, aby vzdal hold tělu papeže. Není náhodou, že dopis Lazia zdůrazňuje „zklamání“ z volby „komunikované bez předchozí konzultace s naší společností“ a která „nezohledňuje institucionální závazky, které se týkají našeho klubu“. Lazio, „historický tým hlavního města, ve skutečnosti vyjádřil vůli a jednomyslnou touhu“ zúčastnit se pocty „Jeho Svatosti, naplánované na stejný den“. Lazio hovoří o „nevhodném přesahu“, který brání účasti „na významném historickém okamžiku pro město Řím a celou komunitu Lazio“.

to jsou šašci
Prečo ? 🤷 Za mňa úplne normálne ako Rímsky tím že nechce v ten istý deň hrať niekde v Janove. Očividne to v celom Taliansku a v Ríme zvlášť berú vážnejšie. Netreba hejtovat zbytočne všetko. Som presvedčený že aj keby to bolo AS dopadne to rovnako.

a já to bych komentoval stejně: že to jsou šašci (i kdyby to chtěli lidi od nás)

skutečnost podle mě je, že chtějí odpočinout po tý parádě v poháru a získat další dny odpočinku po 120 minutách v poháru, který pro ně skončily nejhorším možným způsobem a vedle psychických sil z nich dostaly i ty fyzické

nemá to s fotbalem nic společného a už odklad zápasů je taková ta typická alibistická krávovina, která se někomu hodí, vypadá možná pro někoho hezky, ale reálně škodí. nehledě na to, že itálie je sice silně křesťanský, ale stále laický stát (itálie není vatikán), reálné dopady jsem četl například v nějakém příspěvku na fb, podle kterého lidi PRÁVEM nadávají, že když si v práci vezmeš volno, koupíš lístky, kopupíš jízdenky, bookneš hote a někdo ti to z NESOUVISEJÍCÍCH a PRÁVNĚ NERELEVANTNÍCH důvodů zruší, tak ty peníze ti nikdo nevrátí a jsi obětí celé té šaškárny

šašci.

Moc nechápu, proč ve středu, když je smutek 9 dní. To už mohli hrát rovnou zítra.
Btw. Odkdy se v Itálii hraje na Velikonoce v neděli a pondělí? Já měl za to, že se celé kolo hraje v sobotu...

Moc nechápu, proč ve středu, když je smutek 9 dní. To už mohli hrát rovnou zítra.
Btw. Odkdy se v Itálii hraje na Velikonoce v neděli a pondělí? Já měl za to, že se celé kolo hraje v sobotu...
Jj, bývalo to nějak mimo. Podle mě money talks. V TV na sky nebo kde říkali, že holt je hodně zápasů a nejde to dát jinam. Co já vím. Za mě fuck it.

Jinak osobně si prostě myslím, že by taková věc neměla zasahovat do fotbalu (ani do hokeje, zlatý ligy, programu kin, divadel, poutí, univerzit, školek, knihoven,...).