Jde na nem videt ze potreboval citit tu dulezitost a to ze se mu veri….a neni to jen 15min za Dybalu…hodne vyskocilNakonec jsem bohužel nekoukal, ale podle sestřihu to vypadá, že Soulé docela fungoval, ne?
Mám radost, strašně mu fandímJde na nem videt ze potreboval citit tu dulezitost a to ze se mu veri….a neni to jen 15min za Dybalu…hodne vyskocil
ranieriho čísla jsou neuvěřitelný
těžko uvěřit tomu, co se tu letos dělo
i tomu, že juric dostal hned další štaci
a že ho nevyhodili i tam
Prečo ?aha, tak ještě k tomu (googletranslate):
Přeložený zápas Janov – Lazio a další tři dnes odložené zápasy Serie A kvůli úmrtí papeže Františka jsou již oficiálně naplánovány na středu v 18:30. Klub Biancoceleste však neocenil způsob, jakým byla volba provedena jednostranně a bez ohledu na potřeby samotného Lazia. Ansa hlásí slova dopisu zaslaného Formello do Lega Serie A (a pro informaci CONI a FIGC), ve kterém bylo požádáno o „naléhavou schůzku“ za účelem přeložení rozpisu utkání na domácí zápas proti Janovu a „k nalezení alternativního a sdíleného řešení“. Jak bylo uvedeno v základu protestu, nejen způsob jednostranného rozhodnutí, ale také touha přivést tým do Vatikánu, aby vzdal hold tělu papeže. Není náhodou, že dopis Lazia zdůrazňuje „zklamání“ z volby „komunikované bez předchozí konzultace s naší společností“ a která „nezohledňuje institucionální závazky, které se týkají našeho klubu“. Lazio, „historický tým hlavního města, ve skutečnosti vyjádřil vůli a jednomyslnou touhu“ zúčastnit se pocty „Jeho Svatosti, naplánované na stejný den“. Lazio hovoří o „nevhodném přesahu“, který brání účasti „na významném historickém okamžiku pro město Řím a celou komunitu Lazio“.
to jsou šašci
Jj, bývalo to nějak mimo. Podle mě money talks. V TV na sky nebo kde říkali, že holt je hodně zápasů a nejde to dát jinam. Co já vím. Za mě fuck it.Moc nechápu, proč ve středu, když je smutek 9 dní. To už mohli hrát rovnou zítra.
Btw. Odkdy se v Itálii hraje na Velikonoce v neděli a pondělí? Já měl za to, že se celé kolo hraje v sobotu...