32.kolo ROMA - Atalanta

V Rime bude extremne zdrave pracovne prostredie. Vsimli ste si, ze elegan Fonseca uz vyzera ako Jirka Babica po zatahu v nonstope?

To v Římě kazdej trenér. Luigierrico přijel jako triatlonista nebo co a odjížděl šedivej jak zeman

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

To jsem si ani nevsim, že hrajeme už zejtra
Daje Roma daje

Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Villar, Veretout, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Hrát má to nejlepší co má teď k dispozici tak snad milé překvapí , osobně budu rád když na tom hřišti budou makat a dají do toho všechno 😎 Dost podobná sestava bude hrát na United pokud se někdo uzdraví tak by mohl hrát příští Čtvrtek a místo Villara bude Diawara ale to předbíhám 😁 jinak moc možností nemá

Těch absencí je prostě hrozně moc. A navíc jeden se uzdraví a jeden vypadne.
Zaniolo, Kumbulla, El Shaarawy, Smalling, Pedro. Spinazzola též ještě spíš nebude, na Menčák už by mohl.
Ale je to na palici.

Zcela uprime bych se po minulym vysledku s Torinem na ligu vysral, postavil Juana Jesuse, Fazia a dalsi jako Pastoreho a plne se soustredil na EL. Bergamo v plne polni stejne asi neporazime a kdyz uz, tak nebude stamina na Mencak. V lize stejne uz lepsi, nez na mizernym 7. miste neskoncime a uz vidim s jakym nadsenim s nami Pellegrini a Mrdkaryjan po sezone prodluzuji smlouvu, kdyz nehrajeme zadny evropsky pohary.

Na tom by i něco bylo, ale sázet na kartu "uděláme menčák a pak nějaký jelita ve finále" je taky docela divoký

Logické vyústění...tak se nedá hrát, pasivně čekají až dostanou gól. Stejné rozestavení ma Bergamo jako my, ale jak hrajou( v POHYBU) všechny odražené balóny má soupeř , ale už ani nejsem nasrany beru že jsou o parník jinde ikdyz hrajeme stim nejlepším co máme.Nas styl vše rozehrát přes našeho gólmana ti nás zatlačí trochu a my jsme total posrani a nevíme co dělat

Sezónu zachrání zázrak v EL ale upřímně spíš to vypadá že budeme bez poháru tak to bohužel vidím ja.Bude problém sehnat lepšího trenéra, ale zas když vidím že nechcou podepsat Perese třeba, tak to vypadá že stím vedení bude chtít něco dělat a v tom vidím světlo na konci tunelu 😁ani jedna střela na bránu za poločas hovoří za vše si myslím 🙉

Výkon tristní do 60minuty bez střely na bránu aspon pozitivní bylo že proti 10 chtěli hrát a mohli to otočit 😎 Moc kladně to hodnotit nemůžeme nebo fotbalově jsme dneska trpěli skoro celý zápas

Nestihl jsem to a koukám, že jsem o moc nepřišel

Je mi smutno. Sledoval jsem to napůl při práci a bída, bída, bída. Ta EL je poslední nadějí, ale věřím tomu? To bohužel ne, je to furt dokola - kombinace vyhoření, demotivace, obrovských absencí, evidentně napjatých stavů kabina - trenérskej staff... 7. místo, těžko říct jak prodloužení opor, těžko říct, koho budem schopni přivést atd.
Jediná možnost je, že Friedkin přesvědčí Allegrie, Mkhitaryany, Smallingy, Pellegrinie, Zanioly a spol., že má smysl to u nás postavit i ze 7. místa bez pohárů, sezonu této situace využít, soustředit se na ligu, zaútočit na Scudetto a za rok zas prorazit v LM. Jinak taky můžem hrát 10 let klidný střed tabulky. Resp. motání se na hraně míst pro EL a konfederační ligy je reálné.