32.kolo ROMA - Atalanta

Velká škoda. Kdyby se povedla aspoň kvalifikace do EL, tak by to bylo zas o něčem jiným. Pořád je to větší lákadlo než bejt bez pohárů, takže mladý, dravý hráči vybraní trenérem do jeho systému by mohli přijít. Je tam plno hráčů, který Řím milujou, Zaniolo, Pellegrini, Mancini, Karsdorp, Spinazzola, Veretout nebo Calafiori...Ti by podle mě neodešli ani bez pohárů.

Je to ale bída...

Každopádně daje.

to jako vážně?

dejme tomu že nemáme poháry

Zaniolo možná neodejde a ano, z nějakýho důvodu má podle mě Řím docela rád, možná kvůli mámě, ale přestože se ukázal jako skvělej fotbalista, kdy naposledy hrál fotbal? pokud neodejde, tak zejmna proto, že platit teď za něj je risk
Pellegrini ok, je to kluk z Říma a má podle mě Řím v krvi, ale jsme si jistý, že pokud by přišla opravdu dobrá nabídka, nesbalí si kufru a neodejde? a jsme si jistý, že on teď za takovou nabídku stojí?
Manciniho by mohlo být těžký prodat, ne udržet
Karsdorp nehrál dlouho, pak nehrál dobře a teď sem tam vypadá jako fotbalista, ale o nějaký lásce ke klubu jako důvodu k tomu že třeba zůstane, bych tolik nepřemejšlel - když se ozve neříkám city, real nebo bayern, ale třeba arsenal, united nebo leicester, frajer se sbalí za 7 minut čistýho času
Spinazzolovi se docela daří, ale přicházel jako nikdo a nemusí u nás bránit, nevim kolik klubů by o něj zas tak stálo a pokud jo, nemyslim, že by ho tu něco extra drželo
Veretout je dobrej skutečně by o něj mohl být zájem, pokud neodejde, protože on by měl na to jít do lepšího, asi se mu u nás fakt docela líbí, ok
Calafiori mladej odchovanec, co nic neodkopal, kam by chodil

jsem ohledně našeho kádru i klubu momentálně dost skeptik
roky si některý lidi dělali srandu/byli nasraný z toho, že se hráčů při příchodu novináři jako první ptaj na Frančeska a nyní se podle mě ukázalo, že po jeho a daniho odchodu fakt není moc, co by k nám hráče hrnulo. kdybys Římu nefandil, šel bys tam, momentálně, kdybys mohl i jinam?