3. Kolo Roma - Sassuolo

Mourek se s tím neprdí:

Ufficiale:

AS ROMA (4-2-3-1): Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibañez, Vina - Veretout, Cristante - Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan - Abraham

Čekal jsem Calafioriho se Šomurodovem. Tak uvidíme. Snad dá šanci i mladejm záložníkům a Mayoralovi (kterýho to musí už začínat štvát).

Daje!

Žozé velmi akcentuje, že si 4 hráči dovezli svalovečky z repre. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi to nebylo tak horký. :Ok: :Ok: :Ok:
Tak jsme si zarotovali sestavou a hurá na Šášuolo.
Daje Mou

Nic jednoduchého nás v 2 půli nečeká Sasu hraje dobře na brejky ,gól parádní pěkný vymrd s obranou 👌💪 pohledné to moc není ale přijde mi že to má nějaký řád a dalšími zápasy to bude mnohém lepší

Krásné zahranej ten gól, trošku jsem se bál ofsajdu, ale nakonec to snad ani nekontroloval var. Naopak u jejich gólů jsem si byl jistej, že je regulérní, a ejhle

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Boga nám dělá s berardim obrovské problémy , skvělý Patricio 💪 šance na obou stranách škoda těch našich šanci

Těžko vyjádřit pocity. Ale.. to byl fantastické zápas, remíza by byla zasloužena, ale tohle ... Tvle... Tohle už v Římě nebylo ani nepamatuju ! Fantazie do p*ce !!!! :sala: :tlesk:

Poprvý po dlouhý době jsem viděl celej zápas a já nevím...takovej zvláštní výkon. Mohli jsme prohrát, mohli vyhrát a díky obrovskýmu štěstí to jsou tři body. Sassuolo mělo velký šance, tyčka, dva neuznaný góly, ale to je fotbal. ElSha luxusní rozhodující gól. :)