3.kolo Juventus - ROMA

to je nieco otrasne co predvadzame,totalne nechut hrat a milion nepresnych prihravok ,...kazda nahravka na kopacky hracom juventusu,staci im len pockat :zed: :zed:

Sem zrušil všechny plány na sobotu abych neviděl ani jednu střelu na bránu? Typico... Tak to je úlet.

Dobry bod ale hra teda hrozná, myslím si že kdyby více chtěli a změnila se jinak sestava tak by bylo i na výhru, ale bod musíme brát

No, no, no, no, no...
Ta záloha Cristante-Matič, ou jééé. Vypadne ti Gini a Nicolo a jaká nekreaktivita najednou. To snad radši Pelle uprostřed jen s jedním z nich a k Dybalovi dát pod hrot od začátku Faraona nebo i toho Pereze.
Jinak obrovské zlepšení ve druhé půlce a v tomto kontextu zaslouženej bod! Koukal jsem až relive.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No, no, no, no, no...
Ta záloha Cristante-Matič, ou jééé. Vypadne ti Gini a Nicolo a jaká nekreaktivita najednou. To snad radši Pelle uprostřed jen s jedním z nich a k Dybalovi dát pod hrot od začátku Faraona nebo i toho Pereze.
Jinak obrovské zlepšení ve druhé půlce a v tomto kontextu zaslouženej bod! Koukal jsem až relive.

Péreze? Ten už je snad pryc, ne?

masterhunter napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No, no, no, no, no...

Péreze? Ten už je snad pryc, ne?

No vidíš, Celta. Aspoň je o to víc znát, jak už mě ten Bryan sere. :mrgreen: