28.kolo ROMA - Napoli

to je snad najhorsi 1 polcas slo sledujem Romu 14 rokov ...ako mozme preboha hrat takto velmi velmi slabo a uboho v zlomovm zapase???...kym mame v muzstve spanielske hovna typu Ibanez,nemozme cakat zazraky

scr

Z toho výkonu bolej ociTvl tak pasivní hru co předvadime to je des

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asi jsem teď přestal zastávat tenhle tým....všude píšu jak každého porazíme..vždycky věřím i po Parmě a nevím čem
Ajax?budeme rádi když nedostaneme 8 kusů v těch zápasech

Kurva do piče mrdat děvka

2 polcas uz ani nepozeram,viem ze to neotocime a dsotaneme este gol-dva uz som velky chlapec a na toto uz nervy nemam

ak chceme hrat takto s Ajaxom rovno to mozu kontumovat....Fonseca musi skoncit a to som mu veril zo zaciatku velmi a veril ze to je trener na dlhe roky,zial zaradi medzi garciovciov,di francsecov atd...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
masterhunter napsal:
Komedie... Nezaslouzime si žádné pohary, když měl neporazime nikoho z top 5.

top6
skončíme sedmí a budeme mít hovno z nutrie
Inter
AC
Juvemerda
Atalanta
Neapol
Lazio
7. my = HOVNO

:Ok: a uplne zasluzene ,ani to 7 miesto si nezasluzime

Chtěl jsem sem dát link na stream v HD, ale pak jsem si řekl, že vás nebudu trápit.

Že jako romanisti trpíme dost.

Když tam byl De Rossi, prohrávalo se. Ale ty emoce! A teď? Jediná emoce, kterou tam vidíš, jsou nechápavý, skeslý pohledy, bez energie, bez zájmu. Děs.

Largo napsal:
Chtěl jsem sem dát link na stream v HD, ale pak jsem si řekl, že vás nebudu trápit.

Že jako romanisti trpíme dost.

Když tam byl De Rossi, prohrávalo se. Ale ty emoce! A teď? Jediná emoce, kterou tam vidíš, jsou nechápavý, skeslý pohledy, bez energie, bez zájmu. Děs.

Pod curvou vyslect dresy

Je to smutné že tohle musíme zažívat i moje přítelkyně nechápe jak tak můžou rozehrát :D :zed: :D nahrávají prvnímu chlapovi Neapole :zed: že nemáme pohyb to už snad nemá ani cenu psát ale co mě úplně vytáčí že se nepoucime nikdy a pořád hrajeme to svoje!!!a to je práce trenéra který není schopný tým připravit protože neporazit týmy top 6 za celou sezónu a neudělat Kurva nic proto aby se to změnilo je jasná chyba trenéra .

pasta napsal:
Je to smutné že tohle musíme zažívat i moje přítelkyně nechápe jak tak můžou rozehrát :D :zed: :D nahrávají prvnímu chlapovi Neapole :zed: že nemáme pohyb to už snad nemá ani cenu psát ale co mě úplně vytáčí že se nepoucime nikdy a pořád hrajeme to svoje!!!a to je práce trenéra který není schopný tým připravit protože neporazit týmy top 6 za celou sezónu a neudělat Kurva nic proto aby se to změnilo je jasná chyba trenéra .

chudák holka, se tim protrpuje s tebou?

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zas jsme začli hrát až druhou půlku. A nečekaně to tam samozřejmě ne a ne spadnout. To je pozdě, kurva, začít něco hrát od stavu 0:2!

To je tím,že oni venku vedou dva nula

Musí ať vidí že nenam jednoduchý život 😁😂😁že těm cypum fandím přes 20 let a moc radosti mi neudělali 😎fandit jim je prostě brutální záležitost kterou chápou jen někteří 😁😁😁