masterhunter napsal:Komedie... Nezaslouzime si žádné pohary, když měl neporazime nikoho z top 5.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:masterhunter napsal:Komedie... Nezaslouzime si žádné pohary, když měl neporazime nikoho z top 5.
top6
skončíme sedmí a budeme mít hovno z nutrie
Inter
AC
Juvemerda
Atalanta
Neapol
Lazio
7. my = HOVNO
Largo napsal:Chtěl jsem sem dát link na stream v HD, ale pak jsem si řekl, že vás nebudu trápit.
Že jako romanisti trpíme dost.
Když tam byl De Rossi, prohrávalo se. Ale ty emoce! A teď? Jediná emoce, kterou tam vidíš, jsou nechápavý, skeslý pohledy, bez energie, bez zájmu. Děs.
pasta napsal:Je to smutné že tohle musíme zažívat i moje přítelkyně nechápe jak tak můžou rozehrát![]()
![]()
nahrávají prvnímu chlapovi Neapole
že nemáme pohyb to už snad nemá ani cenu psát ale co mě úplně vytáčí že se nepoucime nikdy a pořád hrajeme to svoje!!!a to je práce trenéra který není schopný tým připravit protože neporazit týmy top 6 za celou sezónu a neudělat Kurva nic proto aby se to změnilo je jasná chyba trenéra .
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Zas jsme začli hrát až druhou půlku. A nečekaně to tam samozřejmě ne a ne spadnout. To je pozdě, kurva, začít něco hrát od stavu 0:2!
HugoBoss27 napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Zas jsme začli hrát až druhou půlku. A nečekaně to tam samozřejmě ne a ne spadnout. To je pozdě, kurva, začít něco hrát od stavu 0:2!
To je tím,že oni venku vedou dva nula