Cagliari je marny, poslednich par mesicu vysledkove katastrofa. Ale herne to casto je uplne o necem jinym a souperi se poradne zapotej. Dneska to chce vykon jako proti Lecce. Bojovnej, odvaznej, sebevedomej.
Nebude Mancini, coz je za me plus. Fonseca potvrdil Kalinice v zakladu, tak snad vi, co dela. Daje!
Miky 77! Začínám ho milovat, fakt. Když je zdravý (svalečková skleněnost je bohužel jeho jediné, zato nemalé mínus), je to náš zcela nejlepší hráč. A na té "desítce" je lepší než Pelle, o tom není diskuse. Pelle by měl přidat v osobních soubojích, aby mohl hrát ve dvojici s Veretoutem místo Cristanteho a Mikymu tu "desítku" nechal natrvalo.
Dneska mě to baví :Ok: nějaké chyby tam máme ale proti Evropě máme i šanci což je asi dané soupeřem.3 bídy potřebujeme tak snad v 2 půli přidáme nějaký gól a bude klid
Já už počítal že to nedohrajeme v poklidu ale byli jsme lepší řekl bych zasloužené 3 body.Diawara chybí strašně jsem alergický na Cristanteho.pochvala všem ofenzivním hráčům šanci jsme dnes měli dost