26.kolo Cagliari - ROMA

Cagliari je marny, poslednich par mesicu vysledkove katastrofa. Ale herne to casto je uplne o necem jinym a souperi se poradne zapotej. Dneska to chce vykon jako proti Lecce. Bojovnej, odvaznej, sebevedomej.

Nebude Mancini, coz je za me plus. Fonseca potvrdil Kalinice v zakladu, tak snad vi, co dela. Daje!

Zajímavé, Jordan asi též zraněný z EL.

Lepsi dat tam novy, zdravy hrace, nez vyzdimany acko. Otazka samozrejme je, jak to bude vypadat na hrosti. Jsem zvedavej na Villara.

Dobre Kalinic, snad se chyti, potrebujeme to jako sul, i kdyz do ty top 4 absolutne nevidim pres koho muzeme jit.

Jinak Cagliari s ctvrtinovym budgetem je marny asi jako my.

HugoBoss27 napsal:
Henrika koupit

Ted nas tahne, to je bez debat a snad ho vykoupime, ale ted se koupili dohromady za nejakych 50 Mancini, Veretout a uplne nesmyslne i C.Perez.

Snad to udrzime a hlavne at se proboha uz nikdo nezrani!

Miky 77! Začínám ho milovat, fakt. Když je zdravý (svalečková skleněnost je bohužel jeho jediné, zato nemalé mínus), je to náš zcela nejlepší hráč. A na té "desítce" je lepší než Pelle, o tom není diskuse. Pelle by měl přidat v osobních soubojích, aby mohl hrát ve dvojici s Veretoutem místo Cristanteho a Mikymu tu "desítku" nechal natrvalo.

Dneska mě to baví :Ok: nějaké chyby tam máme ale proti Evropě máme i šanci což je asi dané soupeřem.3 bídy potřebujeme tak snad v 2 půli přidáme nějaký gól a bude klid

Dneska jsem byl celej den pryč a teď jsem přišel, koukám, že jsem o dost přišel :D daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já už počítal že to nedohrajeme v poklidu :lzm: ale byli jsme lepší 😉 řekl bych zasloužené 3 body.Diawara chybí strašně jsem alergický na Cristanteho.pochvala všem ofenzivním hráčům šanci jsme dnes měli dost