25.kolo Sassuolo - ROMA

Neděle
13.2.22
18⁰⁰h
:danko:

Nebude Ibanez,Zaniolo,Spina a u nich Raspadori a Scamacca což je značné oslabení

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Mají Defrela, takže cajk
Věřím ve výhru

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Nám po odchodu už dávaly góly i větší kopyta než Defrel. Brzdil bych optimismus. :skod:
Bývalý hráč, to je záruka vstreleneho gólu

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

(4-2-3-1): Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Maitland-Niles; Cristante, Oliveira; Mkhitaryan, Pellegrini, El Shaarawy; Abraham
nejspíš tak dneska, vyndal bych klasický Bryana a Mikhiho hrát by měl Felix ten by zasloužil mnohém více minut 😉

ROMA (3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla: Karsdorp, Pellegrini, Oliveira, Mkhitaryan, Vina; Felix, Abraham
SUPER sestava teď jen poradny výkon

No, jsem na to zvědavej. Ro rozestavení 3-5-2 se mi nikdy nelíbilo, pod Mourinhem ještě míň...

Daje!

No já to bral jako že super že hraje Felix a nehraje Bryan, ale hrajeme to zase jak oslí 🤔 obránci a záložníci couváji a couváji az jsou ve vápně kde soupeř může krásně střílet!!! Opravdu zvláštní obrany systém máme ten Mancini jak šel až skoro do brány to bylo směšné 😁😁😁

Pozitivní je že jsme konečně proměnili penaltu a jak fandí Římani 💪 jinak je to těžký průměr kdy soupeř je pohyblivý a lépe si nahraje, dnes máme obrovské štěstí že jsme neprohravali ale to se v 2 půlce může rychlé změnit bo to bránění to je lahůdka 😁😁😁Mancini je Mongol :aaaa: jsme slabí jak já po Covidu kdy jsem nemohl chodit ten tým je opravdu na střed tabulky.Pohyb má Felix a Abraham taky Pele,Mikhi cajk a Marash dobrý.Couvame úplně zbytečně až k bráně nechápu proč, komické taky bylo (od jejich vápna hází nakonec aut domácí u nás..... Karsdorp může centrovat ne on se otočí a vrátí to na půl :roll: a když už přijde centr tak vídám v Okresu lepší než někam na tribunu (To nedávám) potřebujeme 3 body ale žádná hitparáda

To je na blití zase jsme u nich u vápna a ti curaci se otočí a dají to zpět na stopery to nemyslí už vážně tohle, Kurva to mě neuvěřitelně vytáčí čeho chcou dosáhnout když potřebuji dát gola, druhá půlka je ještě horší než první to je úplny zmar když neví co mají hrát

Banda kokotu včele s Mourkem, brání jak žáci!!! Nezlobte se na mě za vulgární slova ale my jsme úplně směšní to co předvádí je ubohé oni vůbec neví co hrát, fyzický pohybově i taktický jsme tak na 10 místo oni nás úplně lehce přehrávají.Hosi zdar a sílu na tyhle kouzla co předvádí nemám sílu

To vyrovnání mě už nezajímá ...hrajeme kulové dvojité hovno...to neuvidíš ani u nějaké Salernitana-Udinese

Tvl to byla bída zas. Aspoň že to tsm pak padlo, nicméně...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Hoši sorac už tu psát chvíli nebudu nemám na to nervy, léčím se na srdce a sledovat tuhle sracku mě neuvěřitelně ubíjí!!! Remízu jebat mě sere ta hra ktera je hrozná systém žádný buď Mourek chce po nich věci které hráči nechápou nebo je chyba v něm ale to je těžké když jsou pomalí, fyzicky úplně v pici , nahrát si nedokáží natož tak nějaký centr!!! Viděli jste chudáka Abrahama ten z toho snad brečel jaké dostávají útočníci balóny to není normální.Muzeme útočit a oni raději vše znovu přes stopery to prostě nechápu je mi zlé tohle sledovat bolí to hodně,ještě jednou sorac za vulgarity ale hodně to prožívám nechápu vlastně proč 😁😁😁

pasta napsal:
Hoši sorac už tu psát chvíli nebudu nemám na to nervy, léčím se na srdce a sledovat tuhle sracku mě neuvěřitelně ubíjí!!! Remízu jebat mě sere ta hra ktera je hrozná systém žádný buď Mourek chce po nich věci které hráči nechápou nebo je chyba v něm ale to je těžké když jsou pomalí, fyzicky úplně v pici , nahrát si nedokáží natož tak nějaký centr!!! Viděli jste chudáka Abrahama ten z toho snad brečel jaké dostávají útočníci balóny to není normální.Muzeme útočit a oni raději vše znovu přes stopery to prostě nechápu je mi zlé tohle sledovat bolí to hodně,ještě jednou sorac za vulgarity ale hodně to prožívám nechápu vlastně proč 😁😁😁

Prožíváš to, protože tak to s Římem prostě je :mrgreen: Aspoň u mě. Já můžu bejt naštvanej, jak chci, ale vím, že si to, bohužel, příště zas zapnu. To je prostě diagnóza.