Neděle
13.2.22
18⁰⁰h
Nebude Ibanez,Zaniolo,Spina a u nich Raspadori a Scamacca což je značné oslabení
13.2.22
18⁰⁰h

Nebude Ibanez,Zaniolo,Spina a u nich Raspadori a Scamacca což je značné oslabení
Francesco Totti AS napsal:Mají Defrela, takže cajk
Věřím ve výhru
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Bývalý hráč, to je záruka vstreleneho góluIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Francesco Totti AS napsal:Mají Defrela, takže cajk
Věřím ve výhru
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Nám po odchodu už dávaly góly i větší kopyta než Defrel. Brzdil bych optimismus.![]()
pasta napsal:Hoši sorac už tu psát chvíli nebudu nemám na to nervy, léčím se na srdce a sledovat tuhle sracku mě neuvěřitelně ubíjí!!! Remízu jebat mě sere ta hra ktera je hrozná systém žádný buď Mourek chce po nich věci které hráči nechápou nebo je chyba v něm ale to je těžké když jsou pomalí, fyzicky úplně v pici , nahrát si nedokáží natož tak nějaký centr!!! Viděli jste chudáka Abrahama ten z toho snad brečel jaké dostávají útočníci balóny to není normální.Muzeme útočit a oni raději vše znovu přes stopery to prostě nechápu je mi zlé tohle sledovat bolí to hodně,ještě jednou sorac za vulgarity ale hodně to prožívám nechápu vlastně proč![]()