Ten tím je momentálne v úplnej kríze, což by sa po tom všetkom aj dalo očakávať. Preto bolo treba spraviť v zime aspoň niečo. Vždy som si myslel, že v zime majú chodiť hotoví hráči, ktorí hneď dokážu naskočiť do základu (Nainggolan, Perotti, Shaarawi) - proste zlatý Sabatini. Ja chápem, že Pallotta už do toho momentálne nie je ochotný nič investovať, to však Petrakyho neospravedlňuje, že priviedol 3 decká, ktoré budú mať vplyv na ten tím veľmi blízko nule, a za ktoré v lete vysolíme "zanedbateľných" 30 mega.
To mal radšej naozaj prísť ten Iago Falque s Biondinim, a nie nejaký chlapec z 2. španielskej ligy, a týpek, ktorý odohral 9 minút v Atalante. Petraky je pre mňa od začiatku ťažký amatér, a môžme to hocijako obhajovať tým, čo tu zanechal Monchi.
To mal radšej naozaj prísť ten Iago Falque s Biondinim, a nie nejaký chlapec z 2. španielskej ligy, a týpek, ktorý odohral 9 minút v Atalante. Petraky je pre mňa od začiatku ťažký amatér, a môžme to hocijako obhajovať tým, čo tu zanechal Monchi.