23.kolo ROMA - Bologna

Ten tím je momentálne v úplnej kríze, což by sa po tom všetkom aj dalo očakávať. Preto bolo treba spraviť v zime aspoň niečo. Vždy som si myslel, že v zime majú chodiť hotoví hráči, ktorí hneď dokážu naskočiť do základu (Nainggolan, Perotti, Shaarawi) - proste zlatý Sabatini. Ja chápem, že Pallotta už do toho momentálne nie je ochotný nič investovať, to však Petrakyho neospravedlňuje, že priviedol 3 decká, ktoré budú mať vplyv na ten tím veľmi blízko nule, a za ktoré v lete vysolíme "zanedbateľných" 30 mega.

To mal radšej naozaj prísť ten Iago Falque s Biondinim, a nie nejaký chlapec z 2. španielskej ligy, a týpek, ktorý odohral 9 minút v Atalante. Petraky je pre mňa od začiatku ťažký amatér, a môžme to hocijako obhajovať tým, čo tu zanechal Monchi.

PsYchr napsal:
Neviděl sem, nepřekvapuje mě to

Edit: tak sem si shlédnul highlights
totálně rozloženej mančaft
Cristante červená by byla vlastně pozitivní zpráva (pamatujete si, že stál tehdá 30 mio? tpčo), ale kdo za něj nastoupí? frajer z druhý španělský, nebo frajer co má odehráno 11 minut?
pravýho beka nám musí hrát Santon (potažmo B. Perez, kterýho nechtěli ani v Brazílii), ale vyhnat kapitána někam na hostování je dobrej krok ( *omg* )

v létě sem si říkal, že na boj o pátý místo, ale to slovo boj najednou získalo úplně jinej náboj

Myslim, ze se spis Pelle stahne do zalohy. Coz ale porad neresi, ze defenzivni praci, kterou perfektne zvladal Diawara, u nas nema kdo hrat.

Florenzimu v Spanielsku" ide" :lol: :lol: :lol: minule kolo zlta,vcera pre zmenu cervena s likvidacnym zakrokom...asi ho tiez seru vysledky Rima.

Ty krávo
Furt to samý, fotbal je 80 procent hlava

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Atalanta vyhrála v minulým kole a dneska si kromě tréninku dává jeden přátelák.

My prohráli a hráči dostali den volna... :think: :mrgreen:

Pekne ho Flore zkosil. :smoke:

Nekde jsem cetl, ze Fonseca dal na mercato jasnej pozadavek na zkuseny hrace, ktery tym posili hned, Petrachi misto toho udelal neco, za co by ho poslali do prdele i v Torinu a do budoucna nam svazal ruce 3-mi vykupkami u hracu, kteri nejsou nic jinyho, nez gamble do budoucna. Petrachi je prej navic u tymu neoblibenej a nebylo by prekvapeni, kdyby se ho novi majitele zbavili, protoze tohle jde proste za nim, tymu pred koncem zimy jasne dochazel dech a bylo zrejmy, ze potrebujeme posilit, notabene kdyz se zranili Zaniolo a Diawara, tj. 2 z nejdulezitejsich hracu.

BTW jeste aby tu ligu nakonec nevyhralo Lazio, tim by z nas co se tyce uspechu udelali ten min uspesnej tym v Rime. Naslapnuty maji neskutecne, takhle jsme ten titul naposledy prohaneli pri prvnim angazma Ranieriho, tehdy to byla velka smula.

Změna je tam obrovsky potřeba.

Viděl bych to na López - Peres, Cetin, Ibanez, Spinazzola - Mancini - Pérez, Pellegrini, Veretout, Perotti - Džeko.

Co horšího se může stát? Přinejhorším zopakujem výkon proti Bologně. :mrgreen:

90210 napsal:

Nekde jsem cetl, ze Fonseca dal na mercato jasnej pozadavek na zkuseny hrace, ktery tym posili hned, Petrachi misto toho udelal neco, za co by ho poslali do prdele i v Torinu a do budoucna nam svazal ruce 3-mi vykupkami u hracu, kteri nejsou nic jinyho, nez gamble do budoucna. Petrachi je prej navic u tymu neoblibenej a nebylo by prekvapeni, kdyby se ho novi majitele zbavili, protoze tohle jde proste za nim, tymu pred koncem zimy jasne dochazel dech a bylo zrejmy, ze potrebujeme posilit, notabene kdyz se zranili Zaniolo a Diawara, tj. 2 z nejdulezitejsich hracu.

BTW jeste aby tu ligu nakonec nevyhralo Lazio, tim by z nas co se tyce uspechu udelali ten min uspesnej tym v Rime. Naslapnuty maji neskutecne, takhle jsme ten titul naposledy prohaneli pri prvnim angazma Ranieriho, tehdy to byla velka smula.

To tvoje Lazio stále, bla bla bla.
S petrarchim súhlas.

Largo napsal:

Viděl bych to na López - Peres, Cetin, Ibanez, Spinazzola - Mancini - Pérez, Pellegrini, Veretout, Perotti - Džeko.

Largo, fakt by si to takto postavil? Takúto obranu? V takomto zložení? Fakt? A formáciu 4 - 1 - 4 - 1 ?

Tony napsal:
90210 napsal:

To tvoje Lazio stále, bla bla bla.
S petrarchim súhlas.

Largo napsal:

Largo, fakt by si to takto postavil? Takúto obranu? V takomto zložení? Fakt? A formáciu 4 - 1 - 4 - 1 ?

To je samozřejmě jen tip. ale upřímně, může to bejt horší než to, co předvádíme? Jesuse tam vidět nechci, nerozehranej Fazio, kterej nikdy neproslul rychlostí, proti velice rychlý Atalantě? Ty beci jsou asi jasný, tam i Fonseca říkal, že se bude měnit. Formaci podle mě změní taky. Tak proč ne takhle. Co může bejt horší, než prohry s Bolognou a Sassuolem?

Já myslím, že zápas naší sezóny hraje friedkin

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk