23.kolo ROMA - Bologna

Je to strašné trápení. Děláme chyby, Smalling, obránce podzimu ti vyvede toto. Santon není nikde, kde má být. Cristante nedá balon... Džeko všechno špatně... Nevím, co se to děje, ale po Vánocích odešlo všechno. A když se to (s Laziem) na chvíli vrátilo, nedokopali jsme to za 3 body a spadlo to znova. Je to strašidelný, obludný. Bída bíd, hoši.

Francesco Totti AS napsal:
Dožili jsme se toho, že si z nás dělá doma Bologna totální prdel. Oni hrajou fotbal a úplně jde vidět jak v tom mají určitý systém. Při bránění nás ani nenapadají, stačí jim stínovat a my nevíme kam hrát. Hodně zahušťují střed, takže hrajem jenom přes křídla. Náš fotbal mi připomíná období pod Zemanem nebo před koncem Garcii, kdy nikdo nevěděl kde má být a co hrajem.
Co ale čekat, když je věčný náhradník Santon najednou RB číslo jedna, zatím co dobře hrající Spina zahřívá lavku.
Smalling dnes vyloženě směšný, Džeko nemá jediný balón, Cristante jak kdyby tam nebyl. Jediný kdo se mi líbí je všemi kritizovaný Perotti. Jestli chcem hrát takhle, tak to té Atalantě rovnou nechme *omg*

Přesně, naše hra vůbec nemá smysl, zatímco oni jsou o dva kroky napřed ap řesně ví, kdo kde a kdy má stát. Respektive bejt v pohybu, stojíme jen my.

Edit. Fakt myslíte, že může bejt třeba Villar horší než Cristante?

Už jsem i klidný třetí gól jak v okrese vodění slepců to nemůže po zápase normálně obhájit 😂

To začíná připomínat takový ty období před vyhazovem

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
To začíná připomínat takový ty období před vyhazovem

Snad ne...Paulo s tím nic nezmůže ...chybí římské srdce (DDR)

Mně tam nechybělo srdce, vážení. To není o srdci. Tem mančaft je v rozkladu, naopak, přemotivovaný, dojančený, červené karty, nesmysly, anarchie. Rozklad. Nikdo neví, co bude, kdo nás bude vlastnit, co se bude dít, to se promítá na hřiště, nikdo mi to nevymluví. Bohužel to smrdí Fonsecovým koncem. Od Vánoc jedna výhra.

Fandit Římu je na prášky co je moc to je moc to žákovské bránění je komedie přímo k pláči .Nevim jak vyjádřit pocity ale zoufalství nebo tak něco asi!!! bude lepší to nesledoval strašně mě to ubíjí!!! Celý den v háji nálada že bych někomu listil a pořádně!!!Videl snad někdo jiný tým že by dělal tohle????Snad jen fanoušci Arsenalu se nám mohou rovnat v práci se zas budou smát jaké góly dostáváme a opravdu od začátku roku co predvadi je k zamyšlení.jediny zápas co hráli výborně byl proti laziu jinak ......

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nikdo neví, co bude, kdo nás bude vlastnit, co se bude dít, to se promítá na hřiště
Souhlasím
Každopádně řešit trenéra dřív než v létě je blbost. I když známe svoje lidi...

I potom hnusu co predvadime bych ho chtěl viděl pracovat s plným týmem asi si trochu protirecim ale ne všechno je jeho chyba to co předvedl Mancini či smoling není přece chyba trenéra nebo Lopez proti laziu!!!to jsou strašné individuální chyby jediné co si teď přeju ať to změní nějak, třeba toho manciniho do středu zálohy jak tam hrál byl výborný a body jsme měli prostě ať něco zkusí nic nebude horší v obraně než teď když tam nedá Ježíše Teda klidně toho mladého z Bergama nebo někoho jiného ale to bránění mě fakt vytáčí úplně na max

Každopádně normální to není. Ještě že na světě nemáme jen ten fotbal. Pd.

Fonseca ma svoje chyby, to je jasny, ale prijde mi, ze on je v tomhle ten posledni, koho vyhazovat. Hlavni vinu vidim u hracu. To, co nekteri predvadi, se proste neda tolerovat.

Polovina hráčů na AS nemá, co jinýho chcete řešit? Tohle je pravda, která prostě bolí.

Neviděl sem, nepřekvapuje mě to

Edit: tak sem si shlédnul highlights
totálně rozloženej mančaft
Cristante červená by byla vlastně pozitivní zpráva (pamatujete si, že stál tehdá 30 mio? tpčo), ale kdo za něj nastoupí? frajer z druhý španělský, nebo frajer co má odehráno 11 minut?
pravýho beka nám musí hrát Santon (potažmo B. Perez, kterýho nechtěli ani v Brazílii), ale vyhnat kapitána někam na hostování je dobrej krok ( *omg* )

v létě sem si říkal, že na boj o pátý místo, ale to slovo boj najednou získalo úplně jinej náboj