23.kolo ROMA - Bologna

Prečo v piatok? Hráme potom vo štvrtok EL už?

Pelle je v treste, takže Pastore do základu? :mrgreen: Minule sa ukázal, že žije.

Forza Roma!!!

Vidím to takhle:

López - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Ünder, Perotti, Kluivert - Džeko.

Pak do hry Mchitarjan s Villarem a Pérezem.

Tady vlastně hrozí to samý jako proti Sassuolu. Proti menším týmům se neumíme motivovat. Navíconi taky hrozí hlavně po krajích (hlavně Orsolini s Barrowem). U nich nehraje Poli pro karty.

Daje

Po minulém zápase by s motivací fakt už neměl být problém, kor doma.
Též bych dal Spinu doprava a Sašu doleva.
Pokud je Mkhitaryan OK, poslal bych na AM jeho.

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

Zrovna na Orsoliniho by som Kolarova fakt nestaval.

Nemozes hrat v zaklade chlapa, ktory prakticky dva mesiace stal so svalmi.

Bez Pellegriniho s Diawarom je to uz ultimatny hnoj, ta nasa zostavicka. Aj bez toho Rim tuto sezonu nezvlada domace zapasy, naopak Bologna ide hore. Mno, nemal by som nejake prehnane ocakavania od dnesneho vecera.

danko10 napsal:

Bez Pellegriniho s Diawarom je to uz ultimatny hnoj, ta nasa zostavicka. Aj bez toho Rim tuto sezonu nezvlada domace zapasy, naopak Bologna ide hore. Mno, nemal by som nejake prehnane ocakavania od dnesneho vecera.

A je to tam. Presne to, ceho jsem se obaval. Z Kolarova si Orsolini muze delat dobrej den a Mchitarjan od zacatku po dvou mesicich absence taky smrdi pruserem.

Mě zas naopak děsí Santon, Kolarov se zkoncetruje.

Ale s tím Mikim to bude zajímavé. Aby si nekopl i Pastore. Bude zajímavé pozorovat, jestli to dohraje aspoň jeden z nich ve zdraví. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

danko10 napsal:

Sa vyznám.

Tak tak jedině 3 body :daje: přes jaký odkaz se díváte? Mám přes Tipsport ale jak to je bez komentáře tak to není ono

Kluk, kterymu jeste pred chvili tekla z kolene krev, sprintuje za micem, zatimco nase obrana piánko vyklusava....

Sledovani tohohle fotbalu je fakt fyzicky znicujici...

Piče naše obraná fáze je hrozná!!! všichni ustupuji až do vlastního pokutového území 🙈🙉🙈no nevím věřím otočení ale tohle je na zamyšlení

Jsem trochu nervák a asi to moc prožívám ale fandím AS přes 20 let a tohle je něco hrozného!!!myslel jsem že už mě po minulém kole nic nepřekvapí ale oni to mají úplně v piči :roll: (nemyslím si že za to může trenér ale HRÁČI)
to snad není možné to jejich lajdacke bránění to je výsměch fanouškům !!! by měli dostat pokuty nevím jaký máte názor na to vy.Bologna si nás doma vodí mohli jsme prohrávat o 3 góly

Dožili jsme se toho, že si z nás dělá doma Bologna totální prdel. Oni hrajou fotbal a úplně jde vidět jak v tom mají určitý systém. Při bránění nás ani nenapadají, stačí jim stínovat a my nevíme kam hrát. Hodně zahušťují střed, takže hrajem jenom přes křídla. Náš fotbal mi připomíná období pod Zemanem nebo před koncem Garcii, kdy nikdo nevěděl kde má být a co hrajem.
Co ale čekat, když je věčný náhradník Santon najednou RB číslo jedna, zatím co dobře hrající Spina zahřívá lavku.
Smalling dnes vyloženě směšný, Džeko nemá jediný balón, Cristante jak kdyby tam nebyl. Jediný kdo se mi líbí je všemi kritizovaný Perotti. Jestli chcem hrát takhle, tak to té Atalantě rovnou nechme *omg*