21. kolo, Inter-Roma

kazdeho fanusika Rima urcite ukludni, ze vsetci v klube sa zhoduju, ze nase problemy su psychologicke a nie fyzicke...
inak Strootman na tej pozicii vyborny.

Dalsi zapas, co ide za trenerom. Jedinu zmysluplnu a sucasne golovu akciu vyprodukoval brankar. Super si nebol schopny vypracovat nic do chvile, kedy do fungujucej stoperskej dvojice pribudol treti hrac a stoperi zrazu prestali vystupovat proti hracom na vrchole vapna. Sucasne s tym odpojil od Perisica Florenziho, ktory mu dovtedy nedal ani deko a poslal ho hrat nieco, co vyzeralo, ze sa ani netrenovalo. No a na jeho miesto dosiel Bruno, ktory nam vsetkym v praxi ukazal, ake to je ked neznasas svoju pracu a sefa...

Je to furt dookola to iste. Celu sezonu. Kopa reci a herny prejav bez akejkolvek zmeny, okoreneny o striedania jak na fife. Vsetko co som tu pisal pred sezonou sa, bohuzial, naplnilo do bodky. Som zvedavy, ako dlho este bude DiFra zit z dvojzapasu s Chelsea. Uz teraz je jasne, ze najneskor po sezone leti.

musim uznat, že daneček se letos probudil mnohem dřív než já
těžko s ním v tom co píše polemizovat :?

Muze mi nekdo rict, co to jako hral Florko po prichodu Bruna?

Ano a ted prodejme Emersona a Edina a muze prijit dalsi zrakveny Sturidge, co da 3 goly a odehraje 15 zapasu za 2 roky. Krasa.

Pique napsal:
Muze mi nekdo rict, co to jako hral Florko po prichodu Bruna?

Ano a ted prodejme Emersona a Edina a muze prijit dalsi zrakveny Sturidge, co da 3 goly a odehraje 15 zapasu za 2 roky. Krasa.

Nemoze, lebo asni sam Flore to nevie.

Kluuud, mozno pride Babacar. :mrgreen:

Agostino napsal:
tipujem, ze nas dalsi trener bude Unai Emery.

To by ho napřed musel někdo vyhodit z PSG - a to se nestalo loni, kdy neudělal ani domácí titul, natož úspěch v CL. Letos má výsledky úplně jiné, tohle je utopie.

tipujem, ze ak PSG neprejde do stvrtfinale CL, tak Emery po sezone konci...
a nechcel by som ist do dvojzapasu proti Realu Madrid ako favorit.
keby teraz nejaka stavkova vypisovala kurzy na trenera AS Rim v buducej sezone, nemyslim si, ze na Unaia Emeryho by bol utopicky kurz.

inak suhlasim, ze striedania Eusebia su uz dlhsiu dobu velmi velmi zvlastne a ako trener nepreukazuje dostatocnu kvalitu, ale nemyslim si, ze by to bol najhorsi trener pod americkym vedenim.