20.kolo ROMA-Atalanta

Atalanta vyhodila v pohari Neapol a rovnako ako my postupila v europskej sutazi, kvalitou velmi nezaostavaju. Verim vsak v body.

No nic, 2 tydny jsem sem radsi nesel, abych se vzpamatoval z toho, ze utok na titul letos zase nebude. Minulej zapas byl na plichtu, ale meli jsme stesti. Snad ho budeme mit i tentokrat, ale EDF by mohl zkusit trosku zaexperimentovat s rozestavenim...

https://www.football-italia.net/115096/report-nainggolan-fined-and-benched

To nam ten novy rok pekne zacina... :aaaa:

Ninja by si měl odpočinout, poslední zápasy nehrál nic moc...Navíc chápu, že tohle se u profíka musí nějak potrestat.

proti Sassuolu bol Radja nas najlepsi hrac.
hlavne si ale vyslovene pomohol smerom k majstrovstvam sveta...

k zapasu, tri body proti rozbehnutej Atalante by ma vzhladom k nasmu aktualnemu rozpolozeniu velmi prijemne prekvapili.

Nainggolan vůbec nepovolán, ani na lavičku. Já osobně to považuju za debilitu, která nás vzhledem ke zranění De Rossiho může stát body.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nainggolan vůbec nepovolán, ani na lavičku. Já osobně to považuju za debilitu, která nás vzhledem ke zranění De Rossiho může stát body.
Mě spíš děsí 4-3-3...to mi považuju za větší debilitu :zed:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

Souhlasím. Zas tolik se nestalo, nedělá to pravidelně a oni ho takhle seknou.

ofiko
Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, Gonalons, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti

Povinné 3 body, ačkoliv proti kvalitnímu soupeři. Titul je tu tam, ale nesmíme dál propadat tabulkou.