Takže raději ať mladí nehrají a bude hrát Cristante, Pellegrini a další hráči kteří nemají zápal a chuť makat jo??? Matic hrál famózně ten dolů jít neměl třeba Bryan měl být střídán dříve. Neříkám že neudělali chybu, ale sleduješ pravidelně AS a myslíš že ti dva zmínění chyby nedělají??? Kurva dělají a taky jsme přišli o body díky nim takže si myslím že svádět to na mladé není úplně dobré.Kazdy má svůj pohled což je v pořádkuNějakej číňan mě právě na facebooku přesvědčuje, že Mourinho udělal všechno správně, že kde jinde maj mladý kluci získat zkušenosti, než právě v zápase s Neapolí a že takhle ten klub jenom posílí...dejte mi někdo facku, že se vůbec pouštim do debat na fb
Souhlas. Proti těm menším týmům nebo v zápasech, který jsou rozhodnutý, tyhle mladý měli dostávat víc šancí. Spíš než v takovým zápase jako s Neapolí.Oh shit here we go again....
A nebylo by lepší, kdyby ty mladý neměli něco odehráno proti týmům jako Cremonense, Hellas, Spezia a podobně, aby si ty starý páky, který teď hrajou furt, odpočinuli a měli víc síly na takovýhle zápasy? A aby, když už tam ty mladý jdou, aby měli nějakou herní praxy? Vážně chceš v situaci, kdy se můžem vyhoupnout, na já nevim jaký místo, dát na posledních deset minut nejtěžšího zápasu v sezoně kluka, co má v dospělim fotbale odkopáno cca 150 minut?