neviem co mudre napisat, ako to zhrnut. ale velmi ma tesi sucasny Rim. velmi som sa tohto zapasu obaval, s anglickymi klubmi sme to nikdy nevedeli, vzdy sme sa dosrali uz v lietadle nad kanalom la manche a po tej penalte mi hned prebleskol hlavou vyprask na old traforde. tento tim a trener su ale uplne niekde inde, rychly gol city im uplne uskodil a my sme az do 70 minuty diktovali tempo. skoda tych nevyuzitych sanci, no v zaverecnej 20 minutovke som uz remizu bral.
Skorupski - nezavidel som mu situaciu, ale popasoval sa s tym dobre, i ked v podstate ziadny excelentny zakrok nemusel vytiahnut(chvalabohu) inak tie rozohravky su zle, zle, zle, ale v tom podstate nemoze nic dobre odkukat ani od Morgana
Maicon - skoda skolackeho faulu pri penalte, inak velmi dobry vykon, on ma asi stvore pluca, neskutocne to odmakal
Manolas - nahradzuje Mehdiho uplne v pohode, len tak dalej
Mapou - tohto som sa bal asi najviac, ked som si predstavil, tu utocnu silu City a nemastneho neslaneho Mapouho oproti nim, tak sa mi robilo spatne. Ale ako on Dzekovi znechutil zapas to uz ani pekne nebolo
Cole - je to hrac, ktoreho mozno nebude vidiet proti Veronam a Janovom, ale v takychto zapasoch budu jeho skusenosti na nezaplatenie, co aj potvrdil
Keita - neuveritelne platny hrac, myslel som si, ze to bude taka zaplata za Rodriho ako 5-6 zaloznik, ale ked sa DDR a Stroot vratia, tak neviem neviem ako to rudolf posklada
Miralem - neviem ako mohol dostat od Romanews hodnotenie 5,5 podla mna odohral velmi dobry zapas, tvoril, rozdaval prihravky a poctivo sa vracal, skoda ze jedna z tych jeho striel neskoncila medzi zrdami
Nainggolan - jeho vykony ani netreba komentovat... je to blazon
Flore - neskutocny dric, aj ked teply komentator na digi niekolko krat povedal, ze je neviditelny, odviedol kus ciernej roboty, klobuk dol alessandro
Gervi - ked si odmyslim, ze svoje ofenzivne vypady niekedy(vzdy) riesi ako autista tak super. niekolko krat prevetral obranu city. skoda, ze mu to tam pri jednom uniku z uhla nepadlo
Totti - MOTM, 38 rokov a vinco and company sa mohol pri gole len presvedcit, ze franto skutocne nosi na drese desiatku. neuveritelny prehlad, tie jeho prihravky z jednej, treba vsetky narysovat na vykresy a dat ich do prirucky mladeho futbalistu. kym jeho rovesnici hraju v MLS, v indii a v sydney tak on si s prstom v riti robi srandu z defenzivy majstra anglicka...UNBELIEVABLE !!!
- aj ked sa mozno niekomu bod mali, v konecnom uctovani to bude mat este cenu zlata !
- neda mi este nespomenut skvelych fanusikov, ze pocas celeho zapasu bude mpocut len rimske choraly som necakal
- teraz v nedelu JUVE...treba este zabrat a potom bude tusim repre prestavka a mozme si lizat rany !
GRAZIE ROMA

:core: :core: