2. zápas skupiny LM, manchester city - AS ROMA

Od sedemdesiatej to bolo na hranici fyzických možností, čož je vzhľadom na to, že hráme dve súťaže v štrnástich ľuďoch, pochopiteľné. Rudi ušil výbornú taktiku. Luki nemusel chytať prakticky nič, takže obranná fáza fantastická, ku ktorej mimochodom hovadsky prispel Flore. Ten chlapec je stroj. Snáď bude Doug okej. Oni boli nudní. Jako kopať vedia a fyzicky sú roboti, ale nemajú asi mozgy, alebo neviem. Špeciálne malému Kund Kundovi mal niekto preraziť omylom nos.

Na konci som už nadával. Stratiť toľko síl pred skurveným Juventusom a dostať takýto gól v nastavenom - to by ma odnášali.

Francesco Totti :oops:

Super bod! Som vážne spokojný. :danko:

Som hrdý na dnešný výkonu Rímu. Skvelý tímový výkon , parádne individuálne výkony.. Druhý polčas sme ich mohli zlomiť v určitých momentoch ale následne sme to hrali na remízu a okrem šance Silvu sme anulovali hru city aguero neviditelny , Dzeko jak by dal. Fantastická hra Mapoua čo zakrok to čistý a konštruktívny a Manolas je viac ako adekvatna nahrada toho mamrda Benatiu. Zaloha hrala paradne ale druhy polcas k jeho koncu už dochadzali sily nakolko nasa hra v defenzive bola narocna ale mimoriadne ucinna a super. Kto tvrdi ze dneska bol Florenzi neviditelny tak nikdy nehral futbal nakolko to bol jeho zapas hlavne bez lopty nakolko zabaleta dal prvy center v zapase uz ked tam florenzi nebol a to bolo v 93min. Pre mna top vykon vsetkych formacii hlavne obrana na cele s Mbwilom ktory hral famozne aj s manolasom , zaloha hrala rychlo dynamicky a ucelne a jasne prehravala celu zalohu City naco reagoval Pellegriny az v 65min kde tam dal Lamparda. Trosku mi mozno chybalo dotiahnut tie rychle brejky gervinha a viac vyuzit prichod Iturbeho. Kazdopadne remiza je super , doma ich dame dole a postupime s bayernom!!

Dajeeee Romaaaaaa

:sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala:

este by som dodal, ze tak od 75 minuty som krical na Garciu do Manchestru, nech tam da za Maicona Torosidisa, hlavne on a Radja boli fyzicky hotovi...

Yanga, Cole a Florenzi do defenzivy naozaj fantasticky :tlesk:

U mna tiez spokojnost. Keita v zalohe (zase) sa sakramentsky pozna. Neviem, ake by to bolo, ak by bol co i len o polovicu mensi lazaret, tesim sa aj nadalej, ako vy, na prichod Kevina, ten to vystuzi parádne.

Yanga ako pise Carlo fajn, sice robil vela faulov (hlavne na Dzeka), ale radsej faul daleko od brany ako hrozba.
Doug to na zaciatku odflakol, darovana penalta (mozno zla komunikacia, Morgan :roll: ) ale potom to vynahradil a hral bravurne.

Flore, tu suhlasim s Dankom, ten chalan je proste mašina, a ked tu poviete, ze sa nedotkol lopty, tak nehrame individualne predsa, ale timovo. A to superovi chybalo, u nas sa poznal duch a chcenie.

Chcel som na Manchestri vyhrat, ale i bod je dobry, ideme na dalsi zapas, dufajme ze sa niekto vylieci!

:roma: :roma: :roma:

S bodem si myslim můžou bejt všichni spokojený, i když sme mohli vytěžit víc
Pro diváka super zápas
Naši fanoušci byli naprosto dokonalý
Agostinovi díky za link, super :Ok:
Francesco :daje: :daje: :daje:
Zase se ukázalo, co byl jeden z největších problémů v přípravě a to proměňování šancí, v první půli sme je mohli vyřídit a byl by klid
Flore to odmakal a černou práci pro tým oceňuju, ale minimálně v první půli mohl bejt víc vidět, toť můj názor
Těšim se, až se vrátěj chlapci z marodky (obzvlášť Kevin)
rozhodčí kokot, nám odpustil pencli, jim asi tak stopadesát faulů (nejvíc mě dožralo, když Kompany před šestnáctkou zahodil Lemmyho, kterej mohl jít sám na kasu)
Aguero je zmrd, při každym dotyku s kymkoliv (i s trávníkem) se začal válet
U nich musim pochválit Yayu a Silvu, to sou prostě hráči jak víno, zbytek stojí za vyliž prdel
Jinak bych už nenapsal, co už tady nepadlo
DAJE :daje:

podle mě jsme si zasloužili vyhrát, přehráli jsme je minimálně do 70. minuty, a to jsme šli hloupě do 0:1
a vzápětí maicon zlomil břevno vejpůl
a přesto jsme furt jezdili
tenhle tým má morálku i kvalitu
kdyby nám nechyběli tak 4 hráči základní sestavy... ajajaj

daje!

skvely vykon nad ocakavania.....najviac bola vyrazna Duša teamu na našej strane City neukazalo nic totalne sme ich vygumovali.....dost som sa bal obrany ako zahra ale nato ze najcennejsie kusky z obrany chybaju super....uz sa tesim ked budeme komplet zdravi ako to bude vyzerat pri nasej marodke som necakal takyto nastup do sezony

celej zápas zase

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I83C6ChvCxU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UgqKn-zpiPs[/youtube]

a summary
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DY1PieFjNtY[/youtube]

a totti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HszZi9_pL_M[/youtube]

Jsem nadšenej, že na Frančeho (i moje) stará kolena tu máme komplexní a vynikající Romu, klidně bez 7 zraněných báječnej výkon. To tu nebylo od dob Spallettiho. Grazie ragazzi!!!

:daje: :daje: :daje:

neviem co mudre napisat, ako to zhrnut. ale velmi ma tesi sucasny Rim. velmi som sa tohto zapasu obaval, s anglickymi klubmi sme to nikdy nevedeli, vzdy sme sa dosrali uz v lietadle nad kanalom la manche a po tej penalte mi hned prebleskol hlavou vyprask na old traforde. tento tim a trener su ale uplne niekde inde, rychly gol city im uplne uskodil a my sme az do 70 minuty diktovali tempo. skoda tych nevyuzitych sanci, no v zaverecnej 20 minutovke som uz remizu bral.

Skorupski - nezavidel som mu situaciu, ale popasoval sa s tym dobre, i ked v podstate ziadny excelentny zakrok nemusel vytiahnut(chvalabohu) inak tie rozohravky su zle, zle, zle, ale v tom podstate nemoze nic dobre odkukat ani od Morgana
Maicon - skoda skolackeho faulu pri penalte, inak velmi dobry vykon, on ma asi stvore pluca, neskutocne to odmakal
Manolas - nahradzuje Mehdiho uplne v pohode, len tak dalej
Mapou - tohto som sa bal asi najviac, ked som si predstavil, tu utocnu silu City a nemastneho neslaneho Mapouho oproti nim, tak sa mi robilo spatne. Ale ako on Dzekovi znechutil zapas to uz ani pekne nebolo
Cole - je to hrac, ktoreho mozno nebude vidiet proti Veronam a Janovom, ale v takychto zapasoch budu jeho skusenosti na nezaplatenie, co aj potvrdil
Keita - neuveritelne platny hrac, myslel som si, ze to bude taka zaplata za Rodriho ako 5-6 zaloznik, ale ked sa DDR a Stroot vratia, tak neviem neviem ako to rudolf posklada
Miralem - neviem ako mohol dostat od Romanews hodnotenie 5,5 podla mna odohral velmi dobry zapas, tvoril, rozdaval prihravky a poctivo sa vracal, skoda ze jedna z tych jeho striel neskoncila medzi zrdami
Nainggolan - jeho vykony ani netreba komentovat... je to blazon
Flore - neskutocny dric, aj ked teply komentator na digi niekolko krat povedal, ze je neviditelny, odviedol kus ciernej roboty, klobuk dol alessandro
Gervi - ked si odmyslim, ze svoje ofenzivne vypady niekedy(vzdy) riesi ako autista tak super. niekolko krat prevetral obranu city. skoda, ze mu to tam pri jednom uniku z uhla nepadlo
Totti - MOTM, 38 rokov a vinco and company sa mohol pri gole len presvedcit, ze franto skutocne nosi na drese desiatku. neuveritelny prehlad, tie jeho prihravky z jednej, treba vsetky narysovat na vykresy a dat ich do prirucky mladeho futbalistu. kym jeho rovesnici hraju v MLS, v indii a v sydney tak on si s prstom v riti robi srandu z defenzivy majstra anglicka...UNBELIEVABLE !!!

- aj ked sa mozno niekomu bod mali, v konecnom uctovani to bude mat este cenu zlata !
- neda mi este nespomenut skvelych fanusikov, ze pocas celeho zapasu bude mpocut len rimske choraly som necakal
- teraz v nedelu JUVE...treba este zabrat a potom bude tusim repre prestavka a mozme si lizat rany !
GRAZIE ROMA :oops: :oops: :core: :core: :oops: :oops:

FEROAS napsal:
neviem co mudre napisat, ako to zhrnut. ale velmi ma tesi sucasny Rim. velmi som sa tohto zapasu obaval, s anglickymi klubmi sme to nikdy nevedeli, vzdy sme sa dosrali uz v lietadle nad kanalom la manche a po tej penalte mi hned prebleskol hlavou vyprask na old traforde. tento tim a trener su ale uplne niekde inde, rychly gol city im uplne uskodil a my sme az do 70 minuty diktovali tempo. skoda tych nevyuzitych sanci, no v zaverecnej 20 minutovke som uz remizu bral.

Skorupski - nezavidel som mu situaciu, ale popasoval sa s tym dobre, i ked v podstate ziadny excelentny zakrok nemusel vytiahnut(chvalabohu) inak tie rozohravky su zle, zle, zle, ale v tom podstate nemoze nic dobre odkukat ani od Morgana
Maicon - skoda skolackeho faulu pri penalte, inak velmi dobry vykon, on ma asi stvore pluca, neskutocne to odmakal
Mapou - tohto som sa bal asi najviac, ked som si predstavil, tu utocnu silu City a nemastneho neslaneho Mapouho oproti nim, tak sa mi robilo spatne. Ale ako on Dzekovi znechutil zapas to uz ani pekne nebolo
Cole - je to hrac, ktoreho mozno nebude vidiet proti Veronam a Janovom, ale v takychto zapasoch budu jeho skusenosti na nezaplatenie, co aj potvrdil
Keita - neuveritelne platny hrac, myslel som si, ze to bude taka zaplata za Rodriho ako 5-6 zaloznik, ale ked sa DDR a Stroot vratia, tak neviem neviem ako to rudolf posklada
Miralem - neviem ako mohol dostat od Romanews hodnotenie 5,5 podla mna odohral velmi dobry zapas, tvoril, rozdaval prihravky a poctivo sa vracal, skoda ze jedna z tych jeho striel neskoncila medzi zrdami
Flore - neskutocny dric, aj ked teply komentator na digi niekolko krat povedal, ze je neviditelny, odviedol kus ciernej roboty, klobuk dol alessandro
Gervi - ked si odmyslim, ze svoje ofenzivne vypady niekedy(vzdy) riesi ako autista tak super. niekolko krat prevetral obranu city. skoda, ze mu to tam pri jednom uniku z uhla nepadlo
Totti - MOTM, 38 rokov a vinco and company sa mohol pri gole len presvedcit, ze franto skutocne nosi na drese desiatku. neuveritelny prehlad, tie jeho prihravky z jednej, treba vsetky narysovat na vykresy a dat ich do prirucky mladeho futbalistu. kym jeho rovesnici hraju v MLS, v indii a v sydney tak on si s prstom v riti robi srandu z defenzivy majstra anglicka...UNBELIEVABLE !!!

- aj ked sa mozno niekomu bod mali, v konecnom uctovani to bude mat este cenu zlata !
- neda mi este nespomenut skvelych fanusikov, ze pocas celeho zapasu bude mpocut len rimske choraly som necakal
- teraz v nedelu JUVE...treba este zabrat a potom bude tusim repre prestavka a mozme si lizat rany !

Do tří vět to asi nestáhneš viď ??

ako spravu pre tlacovu agenturu ? :D

Vcera sme odohrali zapas s Manchestrom City. Mohli sme vyhrat, ale aj remiza je dobra. Francesco Totti je neuveritelny borec :pippa:

FEROAS napsal:

Super report! :tlesk: Místy jsem se upřímně zasmál. :mrgreen: Souhlasím, já jsem z celý Říma šťastnej, snad to vydrží. Totti je mraky let můj vzor, jsem na něj fakt pyšnej. :) Ale před gólem ta asistence Radji...nádhera.

Jen k Radjovi...je tohle normální? On hraje fyzicky příšerně náročnej fotbal, je snad všude a hraje to pořád, bez chvilky odpočinku, každej zápas. Znovu se musím vysmát Belgický nominaci na MS, protože tenhle fotbalista se řadí ke světový špičce s prstem v nose. :)

klida napsal:
#ChampionsLeague stat on @Miralem_Pjanic: He has run 23 km in his first 2 matches.

Stroj. Ale každý maká rovnako, či to niekto jazdí po zemi alebo vo vzduchu.

11 kola LM:
-----------Rui Patricio ------------------

-----------(Sporting)---------------------

--Juanfran D.Luiz Marquinhos Suchy--

--(Atletico)-(PSG)-----(PSG)--(Basel)--

----Heung-Min Kagawa Karnitski-------

-------(Bayer) (Borussia) (Bate)--------

--------Martinez Totti Welbeck---------

---------(Porto) (Roma) (Arsenal)-------

r/soccer:

Tuesday evening saw Roma drew 1-1 with Manchester City away from home and now sit in second place in Group E. The match – which saw Francesco Totti become the competition’s oldest goal scorer – illustrated a Roma side unfazed after conceding an early penalty and go on to play fluid football. The reigning English champions looked sluggish throughout and Roma were able to dictate long stretches of play. Let’s take a look how they did it.

Seydou Keita
Keita’s positioning on the field was crucial for Roma’s dominance throughout the match. The 34-year-old slid in between the centre-backs to cover defensively as well as provide an outlet to the defence to help build up play. While defending, Keita positioned himself right above the back four. He also completed five clearances in total.

The away side looked rather comfortable in possession and Keita’s composure on the ball was key in setting the tempo for the match. The Malian international kept things tidy with short, relaxed passes. Keita boasted 89% pass completion and produced many vertical passes, including one in the buildup to Totti’s goal.

At times, the midfielder was also the furthest up the pitch to press Yaya Toure and David Silva. By doing so, he restricted the opposition from directing play and helped keep Roma’s shape while defending.

Keita was essential for Roma’s system to work as well as it did.

Numbers Game in midfield/wing coverage
As City sat back, Roma were allowed to garner possession. Miralem Pjanic and Radja Nainggolan brought a creative spark that kept the opposing side flat footed. Pjanic at times took on the defence while also providing through balls to his teammates. The Bosnian completed 11 passes in the attacking third. Nainggolan was a constant engine in the midfield and kept Roma pushing forward.

With Giallorossi attacking forward, wide players Silva and Jesus Navas had to make a decision whether to drop back to help defend or remain forward. They chose the latter. The duo did not help out much defensively and stayed wide in hopes of breaking on the counter – which ultimately hurt the home side. Roma simply outnumbered the opposition in midfield and found heaps of space to pin back City (Frank Lampard’s introduction in the second half helped balance out the midfield battle).

Conversely, wingers Gervinho and Alessandro Florenzi tracked back regularly and marked fullbacks Pablo Zabaleta and Gabriel Clichy from making dangerous forward runs.

Solid defence
Roma were forced to start 4th choice centre-back Mapou Yanga-Mbiwa alongside Kostas Manolas. Manolas was a rock in defence and limited Sergio Aguero significantly – his only shot proved to be his penalty conversion. Mbiwa produced nine clearances while Ashley Cole had four interceptions overall. It was arguably the Englishman’s best performance of the season.

Maicon put in a decent shift after conceding a penalty to the home side. The Brazilian continually found space down the right flank and came close to scoring, but his effort smacked off the woodwork. The 33-year-old also created two chances.

Final thoughts
Roma’s performance against Manchester City demonstrated that Serie A clubs can compete in Europe. The Giallorossi now face group leaders Bayern Munich in their next two fixtures. If Roma display this same intensity and tactical commitment, they could very well pick up points against the reigning German champions.